HanáckéNorníček píše:
arctica píše:
Marťa je prima, ani jednou mě nezklamala. Už tady bylo několikrát zmiňováno... pár kilo navíc, prsa spíš kozy jak vozy, hezká pipka, voňavá. Byt klasika panel, prostředí ale v pohodě. Jedna z mála (ne-li jediná) od které se dá odejít bez pocitu vyhozených peněz. Nikdy nehlídala čas a navíc atmosféru vždycky navodila vtipným pokecem (přestože tam nechodím povídat, je to milý). Samozřejmě neručím, že se tak chová ke všem, ale jelikož nechodím po privátech jako mistr světa, chovám se k buchtám slušně, je mi to často v dobrém vráceno... třeba právě u Martiny. Takže za sebe můžu doporučit. A jestli tady někdo něco plácne o bačovi nebo že jsem samotná Martina, pak si vytáhnu péro z trenek, vyfotím ho a zedituju svůj příspěvek tak, aby se na to dotyčný musel čumět pokaždé co sem vleze a věřte, je to hnus
Tak mě neserte!

Hezký den, občas se spíš stavím počíst a nejsem nějak psavě aktivní. Martinu znám delší dobu, příjemná empatická ženská, která ví, že jedna plus jedna jsou dvě a ne deset jako velká většina ťapek. Pokud jsem u ní byl, vždy to bylo tak nějak, že to skoro nebyl byznys (samozřejmě byl a vždy jsem slušně zaplatil), ale bylo to vždy příjemné, v inzerátech má myslím pořád 29, to už není pravda, ale tenhle drobný úskok bych ji odpustil. Nechci dělat promo atp., takže pokud netrváte zrovna na hladké kůži dvacítky, a modelovaném těle topkrásky je to vždy pro mne nejlepší volba, nikdy jsem se nespálil a pokud se občas zamyslíte, kde skončí ty naše tisíce ... tak tyhle ne v Kenvelu, ale v normálním živobytí bez okázalých výstřelků

Jinak to o bačovi z citátu podepisuju