Sweet Paradise
City Privat
Právě je sobota 18. kvě 2013, 17:38
Beboss
Beboss
SexyPrague Privát
SexyPrague Privát
Privát Italská
Privát Italská
Top privát
Top privát

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtvrtek 18. úno 2010, 11:11 
začátečník

Onehdy jsem byl v Las Vegas. Mexičani tam úplně všude rozdávají kartičky na call girls. Tak jsem na zkoušku zavolal a objednal si na hotel prsatou blondýnu. To co přišlo, mi opravdu vyrazilo dech. Neuvěřitelná kočka. Jenže to byly tak všechny plus.

Přišla a začala vysvětlovat, že nejdřív musím zaplatit 100 USD za "check-in" pro agenturu, tím se potvrdí, že nejsem policajt a ona policejní volavka. Po nějakém dohadování jsem jí dal 100 doláčů, zavolala na agenturu a řekla a že je "in".

A pak vybalila, že za hodinu full servis 600 USD, nebo jí můžu postupně platit za to co chci. To mi pravda vyrazilo dech, trochu drahá šukačka. Asi patnáct minut jsme se dohadovali a nakonec se nabídla za 100 USD za blowjob.

Vytáhla kondom a řekla, že na něj nesmím vůbec šáhnout, jinak nic kouření nebude. Tak jsem nešahal a nechal ji pracovat, pak jsem se optat, jestli jí aspoň můžu šáhnout na kozy. No problem, prej tak jsem je vzal do ruky a byly parádní.

Asi tak po dvou minutách kouření řekla, abych si pospíšil, že na to nemá celý den. Nakonec to zvládla asi za pět minut, zvedla se odešla.

To byla taková drahá lekce placeného sexu v LV. Ale věřím tomu, že za by to s ní byl parádní zážitek.

Později jsem přišel na to, že kurvy úplně normálně pobíhají po kasinech a taky docela pěkné kočky, většinou černé. Stačilo se posadit k baru a za chvíli přišly. Jen se muselo z obou stran opatrně, protože prostituce je v LV nelegální a policajti tam občas dělají zátahy.
Ty se daly pořídit zhruba za 300 USD na hodinu i déle podle aktuální situace v kasínu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtvrtek 04. bře 2010, 12:39 
norník

Pro cestu do Las Vegas doporucuju procist forum na http://www.worldsexguide.com - necekejte nejaka tel. cisla nebo adresy, v US je prostituce nelegalni, takze tam najdes jen doporuceni na mista kde hledat holky atp.
Daji se najit pekne mlade holky(SW=street walkers) za 60 kurba za 100 kour+sex, vetsinou ale ne v centru na stripu, spis na ruznych vyhlasenych mistech jako je Boulder Highway atd... a bez auta to nejde. Motel na hodinu vetsinou 20$.
S Ceskem se to ale neda srovnat, co se tyka tapin tak Cesko je (proti Americe) raj. No a jeste lepsi je to v Asii.

Předmět příspěvku: Re: U.S.A.
PříspěvekNapsal: čtvrtek 09. pro 2010, 6:38 
pokročilý

Potvrzuji příspěvek výše, před x lety, kunda pro šéfa v LV agenturní 1000 USD, hnuska, strie atd.... prostě chtěl Asiatku.
Dole v kasinu na baru krásná mladá černoška, 400 USD na hodinu, šikovná, ne moc hlasitá a dole pěkně svíravá, celou hodinu bylo co dělat - tak to mám rád a přostě jsem chtěl černou. Nelituju.

PříspěvekNapsal: pátek 05. srp 2011, 22:59 
panic

Budem par tyzdnov v New Yorku(Manhattan). :D
Zisli by sa nejake tipy na masaze s happyendom, alebo aj nieco viac...
Call girls sa neda kvoli ubytovaniu. Tak len nieco mimo :wink:
Zdar vsetkym nornikom o/

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: úterý 16. srp 2011, 14:58 
zkušený norník

uff, takove prachy za 5 minut stesti? To uz budou levnejsi drogy :)

PříspěvekNapsal: středa 08. úno 2012, 8:52 
zkušený norník

Mám jenom takovej dotaz. Prej někde v Pensylvánii je legální bordel. Funguje to ještě? A dají se sehnat i bílý holky v USA?
P.S. Ne že bych tam jel (moje angličtina je chabá a prachů taky nemám moc), ale docela mě to zajímá.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: čtvrtek 09. úno 2012, 3:50 
zkušený norník

to zni skoro jako kdybych se zeptal, jestli mi nekdo neporadi, kde si muzu v Praze na nadrazi koupit dobrej parek v rohliku, sice parky zasadne nejim a do Prahy taky urcite nepojedu, penize uz vubec nemam, ale docela me to zajima :mrgreen:

PříspěvekNapsal: úterý 15. kvě 2012, 19:53 
panic

tom20 píše:
Mám jenom takovej dotaz. Prej někde v Pensylvánii je legální bordel. Funguje to ještě? A dají se sehnat i bílý holky v USA?
P.S. Ne že bych tam jel (moje angličtina je chabá a prachů taky nemám moc), ale docela mě to zajímá.

Jediny legalni bordely v USA jsou v Nevade (a jeste mimo velky mesta). Prostituce byla legalni na Rhode Islandu jeste minuly rok, ale uz to tipli. Holky se obcas daji sehnat, ale je to hodne riskantni (policajti jsou hodne aktivni) a podle toho jsou drahy. To je taky duvod proc tolik Americanu jezdi do Dominikanske republiky.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. zář 2012, 22:50 
zkušený norník

Tak díky za odpověď.Jinak já našel i americký forum o šlapkách :D ale už sem zapomněl,jak se to menuje.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: úterý 11. zář 2012, 9:19 
norník

V Americe si davejte bacha, poldove jdou po nornikach pekne tvrde. Staci kdyz te uvidi jak zastavis holce na ulici a naseda do tvyho auta, tak te hned zastavi a zkontroluji. Slapoty co chodi pesky jsou vetsinou na drogach a nestoji za to. Obcas se nejaka vyjimka najde. Chce to zastavit za rohem a pockat az dojde k autu, stahnout jen napul okynko a az uvidis co je to zac, tak ji teprve nabrat do auta. Vetsinou se slapoty hned ptaji jestli ses polda a zkusi ti sahnout na ptaka, aby se ujistily, ze nejsi polda a neni to nejakej zatah na ne.
New York je dobrej, ze nekde ani nepotrebujes svoje auto. Slapot je tam dost, berou si od 20 dolaru za blow job az po 60 dolaru za suk. Mozna budou zkouset chtit vic, ale tohle jsou normalni ceny. A je z ceho vybirat. Vetsina tech normalnich (nezdrogovanejch) jsou cerstvy naplaveniny z Karibiku, Mexika a Jizni Ameriky. Mista kde se pohybujou se daji najit na http://www.worldsexguide.com ale jsou tam vesmes nekolik let stary prispevky.
Nekdy se da odchytit pekna tanecnice z gogo baru, treba na parkovisti pred barem se ji normalne zeptas, ale tak, aby to nevidel vyhazovac. I na benzince se da. Tady uz ale pod 100 dolaru nic neporidis. Kdyz bude pro, tak ti rekne at jedes autem za ni do jejiho motelu. Tak nejak to funguje.

PříspěvekNapsal: sobota 22. zář 2012, 8:53 
Kmet

brnak píše:
.... Vetsinou se slapoty hned ptaji jestli ses polda a zkusi ti sahnout na ptaka, aby se ujistily, ze nejsi polda a neni to nejakej zatah na ne.....

Plati i opacne. V nekterych statech je prostituce prestupek i pro zakaznika a obcas se vyskytuji policajtky prevlecene za slapky. Kdyz nekoho nachytaji je z toho procedura a daji si zalezet, aby se to dozvedelo okoli. Doporucuje se proto po nabrani do auta zasadne nemluvit o penezich a nejdrive bud sahnout nebo lepe natvrdo rict, aby ukazala kundu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Dnešní TOP profily z Agama-seznamka.cz
NOVASIMONA
NOVASIMONA
CITY_PRIVAT
CITY_PRIVAT
PRIVAT_ITALSKA
PRIVAT_ITALSKA
MADAMVYCHOVATEL
MADAMVYCHOVATEL
PETRA_18_LET
PETRA_18_LET
PRITULNA_PAVLA