Miláčci koukám že se tady od mý poslední návštěvy(a ta byla hodně dlouho),celkem bujaře psalo. No nevěra jak jsem se ptala,není dle mýho názoru nic špatnýho.Člověk je opravdu druh nevivinutý k tomu,aby celý život jel jen v jeněch kolejích. Pokud mu to samotnýmu neuškodí a před okolím to skryje,tak proč né? Já za ten rok co jsem to tu napsala,trošku v názoru vyzrála a nejlepší zkušenost právě prožívám.Tak vzhůru do zdravého sexu a užívejme si dokud můžem.
Posted: Tuesday 03. Jun 2008, 14:23 Post subject:
No hlavně nesmíš zapomenout na 11. přikázání: Dělej to co musíš, ikdyž je to někdy za hranou, ale hlavně se nenech přitom chytit. _________________ Dobrý pasák, mrtvý pasák!
Co se mého názoru na nevěru týká, obecně můžu říct, že na občasné něvěře, pokud ji partner/ka nezjistí a dodržujou se přitom všechna pravidla bezpečného sexu celkem nesejde a třeba v mém případě mi nevěra přinesla inspiraci do postele s partnerkou....
Jinakl jeden můj známý s oblibou říká, že o nevěře partnera/ky ví poměrně hodně lidí v okolí, jen nikdo nemá odvahu to tomu druhému říct, takže z dotyčného může bejt paroháč i třeba několik let...
Co si tom myslíte ?
Degustar take ochutnava vino a ne jen jeden druh,bude ho ochutnavat tak dlouho dokud mu bude chutnat.Pak zustane u sveho vybraneho druhu a nebo s tim zkonci.Hlavne ze nejde o zivot a ze nam chutna _________________ Nevysvetlitelny jev prirody:I blbci maji zub moudrosti...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum