Srbsko

Post new topic   Reply to topic    Norníkův průvodce Forum Index -> Evropa
View previous topic :: View next topic  
Author Message
chemik
norník

PostPosted: Sunday 19. Oct 2008, 1:26    Post subject: Srbsko Reply with quote

průzkum v Bělehradě:
Night Club ve starším hotelu, uvnitř dost slušný, domluva bez problémů anglicky, malý lahvový pivo 10€ (myslím to byl Heineken), bylo asi hoďku po otvíračce, nikde nikdo, holky hřadovaly v jednom boxu, po chvíli jedna vyrazila na pódium, docela hezká, a když jela po tyči hlavou dolů, nevypadala špatně ,-o))), pak přišla nějaká příšera s hubou až za uši nabízet společnost, a když jsem s ní vypochodoval, přišel za chvíli šéfík, jestli chci společnost, tak že holce koupím panáka za 30€ a ona si přijde popovídat ... to mně taky nerozhicovalo Surprised)) takže otočka

Mikee
začátečník

PostPosted: Saturday 26. Sep 2009, 21:32    Post subject: Srbsko a Černá hora Reply with quote

Ahoj, mám opačnou zkušenost. Pravda je, že zásadní problém je angličtina ... Sice se lze bez problémů domluvit, ale tím pádem o sobě dáváte najevo jedinou věc - jsem cizinec a mám prachy. Žiju v Bělehradu už nějaký čas a i když moje srbština není valná pořád říká, že se tady alespoň trochu vyznám. Do takového klubu nejdříve kolem 2. v noci a není problém. Má zkušenost z Bělehradu a Podgorici je taková, že v klubu je nejméně 8 dívek (od krásných po méně krásné) a ty chodí k tyči se předvést. Když si žádnou nevyberu, po chvilce přijdou dvě a pokud neprojevím zájem zeptají se jaká se mi líbí. Co se týká cen tak hodina vychází na 80 euro za hod a v Podgorici to bylo 100 euro. Ale zato dívka velmi krásná. Bohužel styl udělej se a vypadni ... ale kdo je dneska dokonalý Smile
Back to top
View user's profile Send private message
pan-domaci
panic

PostPosted: Wednesday 28. Jul 2010, 13:33    Post subject: Reply with quote

ahoj Mikee,

jedu sdo Belehradu na par tydnu, tak si rikam ze ty budes ta prava osoba co me muze doporucit zajimavy mista kam za holkama. Obecne me zajimaji strip kluby, bordely v belehradu, moznost eskortu na hotel - web, inzerce v novinach a kam se jit taky bavit za holkama - disko, bar nevo pro turisty neco pro mistni ?
budu rad za tvoje zkusenosti, mej se a dik
Back to top
View user's profile Send private message

Post new topic   Reply to topic    Norníkův průvodce Forum Index -> Evropa All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum