veteran napsal - z jedné nejmenované, ale hodně exotické země v Africe poblíž rovníku
Jakou má tvůj příspěvek informační hodnotu? Promiň, ale to bys taky mohl psát "za devaterými horami". Nevím, jestli by ti pak někdo věřil víc a nabásnit bys toho mohl...
Inu, tak taky trošku do mlýna: Vynechám-li prašivý Tunis, byl jsem Afričanem jen na 12 dnů v Gambii, konkrétně na hotelu pár kiláků od Banjulu, jaxi za odměnu. Vystrašila mě bída hned za prvním rohem - proti Gambijcům, řekl bych, každý Tunisan uhlobaronem. Ale k věci. 100 USD na noc? To ses s nimi mohl "Veteráne" posejpat až do rána. Já měl před hotelem sqosty s tak dlouhejma nohama, že jsem si musel na stojáka povyskočit. Na noc za kilo jo, ale korun českých, přepočteno-platí tam Dalasi (měna)...a přístup, nasazení, prostě sex jak víno. jen ten stres z HIV to drobet kurvil...
Posted: Thursday 26. Nov 2009, 12:41 Post subject: Re: Sierra Leone
marlboro wrote:
Ahojte, viete nieco o noreni v Sierra Leone? Diky.
Ahoj, byl jsem tam. Vyprávět můžu asi týden v kuse o zážitcích a nemyslím holky ale prostě je to dobrodružství a jsem rád že jsem živej a to myslím doslova! V SL nejsou žádná nigt cluby, privaty ani poulicni stetky. Staci ale zastavit vedle krekoliv krasne holky na ulici a vzit si nani cislo a ona vecer rada prijde na hotel. Nejsou to slapky ale prsote potrebuji penize. Měl jsem tam pomerně hodne dobre zazemi mistnich a byl jsem prec noc s MISS SL. Je to uplně uzasna gazela s telem bohyně a nejde to ani popsal ale najdi si na goglu letosni miss a uvidis. Sex sni byl nejhorsi jakej jsem kdyz zazil obecne. Asi to nema cenu popisovat ale nic horsiho jsem nezazil a ze jsem toho zazil. Dal jsem jí 200 dolaru coz me kamarad zjebal ze kurvim ceny ale tak nejak jsem byl z toho statu na meko. číslo ti nani rád pošlu. Dám ti radej ale cislo na Fatimu ja ji tak rikam ale jmenuje se Faghimaja nebo tak nejak a je to rozkosny kotatko a psala mi mejly jeste za mesic. Mam tady jeste sierskou sim kartu jestli chces at tam nekupujes a rad ti reknu jak to tam chodí.cau
Posted: Thursday 26. Nov 2009, 12:43 Post subject: Re: Sierra Leone
marlboro wrote:
jo nedorekl jsem to kdyz si najdes na ulici holku a dostane 50 usd za noc tak to je normalni cena a bude stastna. ja jim daval vetsinou 200 ale ciste z humanitarnich duvodu a jak rikal kamarad kurvil jsem ceny
Posted: Tuesday 01. Dec 2009, 1:20 Post subject: Re: Sierra Leone
Fik wrote:
marlboro wrote:
Ahoj, byl jsem tam. Vyprávět můžu asi týden v kuse o zážitcích a nemyslím holky ale prostě je to dobrodružství a jsem rád že jsem živej a to myslím doslova! V SL nejsou žádná nigt cluby, privaty ani poulicni stetky. Staci ale zastavit vedle krekoliv krasne holky na ulici a vzit si nani cislo a ona vecer rada prijde na hotel. Nejsou to slapky ale prsote potrebuji penize. Měl jsem tam pomerně hodne dobre zazemi mistnich a byl jsem prec noc s MISS SL. Je to uplně uzasna gazela s telem bohyně a nejde to ani popsal ale najdi si na goglu letosni miss a uvidis. Sex sni byl nejhorsi jakej jsem kdyz zazil obecne. Asi to nema cenu popisovat ale nic horsiho jsem nezazil a ze jsem toho zazil. Dal jsem jí 200 dolaru coz me kamarad zjebal ze kurvim ceny ale tak nejak jsem byl z toho statu na meko. číslo ti nani rád pošlu. Dám ti radej ale cislo na Fatimu ja ji tak rikam ale jmenuje se Faghimaja nebo tak nejak a je to rozkosny kotatko a psala mi mejly jeste za mesic. Mam tady jeste sierskou sim kartu jestli chces at tam nekupujes a rad ti reknu jak to tam chodí.cau
Ahoj, nejako mi to blbne tak skusim este raz. Vdaka za info, ja idem buduci tyzden na 2 mesiace tak uvidim. Ak najdes cislo na tu Fatimu tak napis pripadne posli na mail. Diky.
A este jedna otazocka - nebal si sa, ze nachytas nejake choroby?
Ahoj, nejako mi to blbne tak skusim este raz. Vdaka za info, ja idem buduci tyzden na 2 mesiace tak uvidim. Ak najdes cislo na tu Fatimu tak napis pripadne posli na mail. Diky.
A este jedna otazocka - nebal si sa, ze nachytas nejake choroby?
číslo na Fatimu ti posílám v SZ a pošlu ti i na Ram je to ta miss. Šuká strašně ale zase mít zářez za miss to se jen tak nepoštěstí
Teda dva měcíce by se mi tam být nechtělo je to o život a nemyslím aids jinak strach jsem samozdřejmě měl a bez kondomu nic nedělej ,, má tam 1,6% populace hiv a je to 37 stat s hiv na světě, pro porovnání čechy mají 0,1% a jsou 161 na svete ale kolega co v africe žije několik roků tak šuká zásadně bez gumy a to dost často a byl na testech a je zdravej ale je to jak jezdit 250 nepřipoutanej po praze. asi přežiješ ale neriskl bych to.
Posted: Wednesday 02. Dec 2009, 3:29 Post subject:
no ja tam idem pracovne, tak uvidime kolko bude casu, ale rozhodne diky za SZ
to je jasne, ze bez kondomu ani tuk - ten tvoj kolega je teda riadne odvazny, ja by som si to netrufol
neviem ako tam budem s internetom, tak dam ked tak vediet, ked sa vratim
Posted: Wednesday 02. Dec 2009, 10:50 Post subject:
marlboro wrote:
to je jasne, ze bez kondomu ani tuk - ten tvoj kolega je teda riadne odvazny, ja by som si to netrufol
nevím kde budeš bydlet ale doporučuji hotel Siera Lighthouse je tam i wifi je to u moře a koukáš na starej maják romantika jako prase je tam terasa fakt dobrý a je levnější než druhej nejlepší hotel a vím už prd jak se jmenoval ale spomenu si. Jinak muj kamarad je starej kmet asi mu je dost pres padesat a asi nato i sere proste strelec. Nevim kolik ti v praci plati ale nedokazu si predstavit kolik by mi museli dat abych tam jel na mesic. Jeste v unoru se ve freetownu strilelo a klid uplnej tam nebude nikdy. jo a fatimu pozdravuj:-)
Posted: Wednesday 02. Dec 2009, 16:58 Post subject:
Poslal som Ti SZ.
Fik wrote:
marlboro wrote:
nevím kde budeš bydlet ale doporučuji hotel Siera Lighthouse je tam i wifi je to u moře a koukáš na starej maják romantika jako prase je tam terasa fakt dobrý a je levnější než druhej nejlepší hotel a vím už prd jak se jmenoval ale spomenu si. Jinak muj kamarad je starej kmet asi mu je dost pres padesat a asi nato i sere proste strelec. Nevim kolik ti v praci plati ale nedokazu si predstavit kolik by mi museli dat abych tam jel na mesic. Jeste v unoru se ve freetownu strilelo a klid uplnej tam nebude nikdy. jo a fatimu pozdravuj:-)
jaká je situace v Tunisu ? Ví někdo ? _________________ důležité je kdy a kde jak a za kolik a nejlépe co nejvíc informací nejlepší id je telefon
ŽÁDNÉ ODKAZY !
zde hledám NEKUŘAČKY a AMATÉRKY
----------------------
http://www.nornik.net/debata/viewtopic.php?t=13347 NORNÍK PLZEŇ
Posted: Thursday 29. Jul 2010, 17:57 Post subject:
Před nějakým časem jsem cestoval po Keni a Tanzanii (Killimandzaro, Safari atd). Tak prubnul jsem dvakrat sex s prostitutkou.
1. v Nairobi (disco New york 2000). Bud tam vubec nesmite jit anebo jo ale bez šukani neodejdete. Povesej se tam na vas a pozor nekteré fakt hezké mulatky a problem je že ne jen starý rašple, ale je tam i hodně mlaďounkejch sladkejch kočicek. Tu co mě zbalila jsem si chtel zabalit do krabice a přivézt do čr.
2. V Kisumu (vesnice jak je to jezero s horkejma gejzirama a Lake manara. Milion Plamenaku, hezkej pohled. V noci jsme zasli do jednohe hospudky kousek od hotelu 'Three Bells'. Tam uz to bylo horsi, hezka jen jedna. Ale bacha, je tam prostituce jakoby zakazana. Tak ze policajti cekaj schovany za stromem a jak vyjdes ven s holkou tak rozsvitej baterky a hrozny haloo, jako ze me muzou odvezt na stanici a dat velkou pokutu atd. Jde jim jen o uplatek. 20 dolaru to vyresi
Posted: Thursday 29. Jul 2010, 19:24 Post subject:
1. Byl sem v Tunisu, tam udajne holka na hodku stoji 5 dolaru cca necele kilo.
Ale jen sem to slysel od mistnich.
2. Nevite jake to je v Egypte, jestli se tam tez da?
3. Krome Tunisu me zaujalo este Turecko.
Sice sem ve vsech zemich byl, ale vzdy s nekym no. _________________ šukání smutek zahání
co by to bylo za život umřít bez pořádného šoupnutí?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum