vcera po osme stala jedna stara vrazda (tezko rict zda to byla cikorka nebo byla jen tak vyzila) na byvale odbocce na prechod do polska. potom stala jedna mala, mlada sikovna cikanecka za mostem co je u Rybiho domu.
bohuzel jsem se zasekal ve Frydku a doma jsem jiz byl ocekavan. jeste ze tak, protoze pritelkyne me cekala doma v posteli a nedostatek semene by jiste poznala
Tu starou co jsi tam viděl jsem jednou naložil do auta, protože tam nic jiného na výběr nebylo a můžu ti říct že jsi o nic nepřišel. Kozy má seschlé až hnus podívat a když sundala kalhotky tak to byl šílený zápach moči, asi se pochcává rakovina stará, tak jsem ji hned z auta vykopal a měl jsem zkažený celý zbytek večera - takovou už nikdy víc.
Co se týče te mladé, tak tam bývají dvě, jedna hodně hubená s tou sem se jednou domluvil na kuřbě za 300 a jak jsem ji prstil tak se ji to asi zalíbilo a byla s toho i šukačka, prožívala to pěkně šukala i kouřila dobře, kundu měla už pěkně vyjetou tak na čtyři prsty ale dobře mastila.
Ta druhá taky cigánka má buclatější stehna ale po ksichtu moc pěkná holka a ukecaná, ta mi jen kouřila - byl to sice slabší průměr, ale byla příjemná. Je z Karviné a jezdívala tam z Karviné asi kolem 19 45 autobusem od Ráje, dala by se klidně domluvit i na celou noc, někde na ni možná ještě mám tel. tak bych ho popřípadě dodal.
Čus chlapi, dnes jsem se byl kouknout v Bielsko-Biale a zpět jsem vyjížděl po sedmé, takže před osmou jsem projížděl od Těšína směrem na Karvinou a na zastávce ve směru na Těšín stály dvě kundičky. Jedna bílá, s rezavými vlasy a druhá mlaďounká cikorka a obě vypadaly celkem k světu, ale bohužel jsem jel s manželkou, tak jsem ani nemohl vyzvědět co nabízí a za kolik Nicméně i když jsem jel s manželkou, tak jsem si je prohlédl a říkám, koukej, šlapky Kdyby tak věděla, že pokud by neseděla vedle mě, tak už tam sedí jedna z těch holek a jedeme si někam bokem pěkně užít Obě se mi fakt zdály docela k světu, takže pokud máte čas, jeďte to tam prozkoumat a dejte jím napapat případně do čárky i za mě
Posted: Wednesday 04. Aug 2010, 14:21 Post subject:
Čus tak jsem byl v pondělí asi tak po 8 hod. v Chotěbuzi a šlápoty se tam pomalu scházely,zastavil jsem nějaké 20 prý Lucka kouřila mi bez až do konce,potom jsem po chvíly objel kolečko a nabrál jsem dost hezkou kundičku v šatech,byla dost ukecaná ale šuk sní ze zadu super má i dobré kozy,takže pondělek hodnotím dobře dvakrát jsem se vycákal a jel domů.
Posted: Saturday 07. Aug 2010, 15:30 Post subject:
LUCKA- štíhlá blondýna (tak 45kg), z blízka jakž takž, bílá - jadma z mála co není cikorka. Šuk 500, kouř 300. Jak sedla do auta takový divný zatuchlý puch z hader, asi mají doma plíseň. Sukýnku a kalhotky omotala kolem jedné nohy, kunda docela úzká, kozy vyschlé jedničky, pasívní a hlavně furt kecy tohle že ne, tamto že ne, zezadu když jsem chtěl napřed přednáška co všechno nesmím, na zádech jizva u páteře jak by ji sešívali někde v akčním filmu tkaničkou o bot. Když jsem chtěl kouř, že už ne, že to už bylo v ni a že druhou gumu nemá, když jsem chtěl prstit, že to taky ne ne... no hrůza....
Posted: Saturday 07. Aug 2010, 16:14 Post subject:
Chtěli jste fotky, tak jsem musel přidat stovku
Na zastávce hned za Těšínem směrem na Karvinou, kolem 170 cm, dlouhé vlasy, z dálky docela kus. Příjemně voněla - žádná cigánština, šuk docela fajn, byla aktivní, kozy pravé, břuch vidíte.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum