Posted: Saturday 31. Jul 2010, 23:35 Post subject:
niooo wrote:
Zdravim nornictvo,mate nekdo aktualni info o Jarce z Uhretic? Pokud mate nekdo cerstve info, mapiste prosim ktertkou recenzi.Holcina me docela zaujala a rad bych ji prubnul.Diky moc a noru zdar
Byl jsem u ní asi před měsícem, vše co o ní chceš vědět je tady napsáno a sedí to. Prostory nemá, takže auto, což je dost nepohodlný, pokud nemáš něco většího . Holka má asi 180 cm, je málomluvná, je cítit cigárama. Prsa menší dvojky,ale hezký, plný,
dole vyholená, hezky snědá, docela slušně teče. Kouří výborně, v sexu vyhoví takřka ve všem, anál myslím nedělá. Ceny 700/půl hodina, 1000/hodina příplatek orál bez asi 200? to nevím, nezkoušel jsem.
Opakovat budu jedině s maringotkou nebo eskort (ale tomu se brání)
Posted: Thursday 05. Aug 2010, 13:36 Post subject:
Včera jsem byl u Kristýnky a strávil s ní příjemnou hoďku plnou hrátek a sexu a musím říct, že v tom holka umí chodit, má útulnej byteček . Fotak co mi poslala nelhala, a je přesně taková jako na fotce, tedy nádherný tělo s trošku větším, ale docela sexy zadečkem,... Ohledně toho co poskytuje, tak to je snad kromě análu a SM všechno. Navíc si nádherně hraje. a je moc mazlivá a sex si krásně užívá. sice postel vrzala, ale za ten sex to stálo.... Takže norníci, doporučuju do téíhle micinky pěkně zanořit. Mimochodem 1 hod u ní stojí 1700 Kč, navíc má takový pravidlo, že první návštěva je jen na 1 hod. Což chápu, ale na druhý straně, škoda že jen hodina, páč s ní bych strávil třeba i celou noc.
Last edited by bipard on Friday 06. Aug 2010, 7:09; edited 4 times in total
Neblbnu.... Kristýna má hafo inzerátu na amatérech, takže tam určitě najdeš i mailovou adresu, pokud pošleš maila ona sama ti sdělí podrobnosti. Respektuju její soukromí a diskrétnost
Posted: Wednesday 11. Aug 2010, 7:25 Post subject:
Nevíte, jestli ještě funguje ten privátek na Topolský ulici, sympatická Míša, 26 let, štíhlá blond? Jelikož telefon je nedostupnej, tak už s tím asi sekli.....škoda
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum