Jo!
Kdybyste radši místo tlachání chodily ke mě. Ale rozprostřeně kluci, rozprostřeně. Ne že si všichni vzpomenete v jeden den v šest večer! _________________ Vzácné zboží
... píšeš to pěkně, tam je to ještě trošku dražší. Holt za vzácné zboží se platit musí a nedá se čekat že shemale budou za stejnou cenu jak ostatní holky z privátu. Já byl jak shemale-prag, tak u Lucky a každopádně bych příště šel znova k Lucce. Jako největší plus hodnotím konverzaci, protože té se mi v shemale-prag nějak nedostávalo, ale jinak spokojenost u obou.
Posted: Wednesday 28. Jul 2010, 18:42 Post subject:
Kdybych byl bohatý, tak bych o tom uvažoval. Bohužel jsem občan ČR a moje finanční situace podle toho vypadá...Je pravda, že levnějších Shemale není mnoho, ale najdou se.
No levnější shemale jsou, ale taky podle toho vypadaj. Já chodím do shemale prague a jsem střídavě spokojenej. Někdy mi vadí laxní přístup. Nicméně vzhled byl zatím vždy 120% a rozhodně to za ty prachy stojí. Ohledně Lucie...u té jsem ještě nebyl, ale chystám se. Její cena je na průměrného Čecha možná vysoká, nicméně minimálně podle fotek je oprávněná. Shemale je v ČR zatím tak nedostatkové zboží že bavit se o tom zda je 2500,- za hoďku přemrštěné je podle mne nesmysl. Pokud chce někdo ušetřit 1500,- a raději jít k nějaký fousatý TV tak prosím...je to věc každého. Já si radši dojdu jednou ke krásce než třikrát k vzhledově horší. Jinak uvítal bych od nějakého norníka bližší informace o Lucii. Díky.
Dr.Filth wrote:
Kdybych byl bohatý, tak bych o tom uvažoval. Bohužel jsem občan ČR a moje finanční situace podle toho vypadá...Je pravda, že levnějších Shemale není mnoho, ale najdou se.
Last edited by pam2006 on Saturday 31. Jul 2010, 19:08; edited 1 time in total
Nene u lucie audienci za sebou nemám....Nechc iti to rozmlouvat ale gumová shemale se mi zdá jako píčovina....
Obamak wrote:
Dr.Filth wrote:
Nechceš koupit se mnou na půl tu nafukovací shemale? Vyjde tě to ani ne na 800. Střídali bychom se na ní po týdnech.
pam2006 wrote:
Jinak uvítal bych od nějakého norníka bližší informace o Lucii. Díky.
Bližší informace o Lucii? Já myslel, že už máš audienci za sebou?
Posted: Saturday 31. Jul 2010, 13:24 Post subject:
Ježiši Pame, já se z tebe vosypu. Psali jsme si x mailů, soukromých zpráv, mám tu několik recenzí, moje stránky jsi taky viděl, 2500 je o 1750 míň než co platíš v shemale-prague a o erekci jsem už taky psala. Můžu vědět, v čem je problém?
Krom toho, troufnu si říct, že hlas mám po svých zkušenostech s holkama z Brazílie taky suverénně nejlepčí.
Tedy, pokud nejdu dva dny před tím do kina, kde maj klimatizaci geniálně nastavenou na příjemných 16, když je venku příjemných 50...
Idioti. _________________ Vzácné zboží
Posted: Saturday 31. Jul 2010, 18:57 Post subject:
Koukal jsem se. Psali jse si dva maily...ohledně mé nabídky na zhotovení tvých stránek. Vzhledem k tomu že jsem v předchozím příspěvku vyzdvihoval tvůj vzhled a ospravedlňoval tvoje ceny protože seš nejhezčí Česká shemale...moc dobře nechápu proč mi nadáváš do idiotů... Zvykl jsem si například u TV Aly že nadává vždy a všem, ale u tebe doufám že to je jen nějaké nedorozumění a můj předchozí příspěvek si jen špatně pochopila.
Lusinta wrote:
Ježiši Pame, já se z tebe vosypu. Psali jsme si x mailů, soukromých zpráv, mám tu několik recenzí, moje stránky jsi taky viděl, 2500 je o 1750 míň než co platíš v shemale-prague a o erekci jsem už taky psala. Můžu vědět, v čem je problém?
Krom toho, troufnu si říct, že hlas mám po svých zkušenostech s holkama z Brazílie taky suverénně nejlepčí.
Tedy, pokud nejdu dva dny před tím do kina, kde maj klimatizaci geniálně nastavenou na příjemných 16, když je venku příjemných 50...
Idioti.
Last edited by pam2006 on Sunday 01. Aug 2010, 0:20; edited 2 times in total
Posted: Saturday 31. Jul 2010, 19:00 Post subject:
Anitka je milá holka, je to češka takže domluva není problém. Přístup dobrý, nicméně má pár kilo navíc než vypadá na fotkách. Nebo aspoň naposled mněla.
sander wrote:
Objevili se reklamy na brzký příjezd Anitky Taylor do čech.Má někdo zkušenost. Dá se s ní alespoň trochu domluvit česky, nebo
je to řeč těla. Dík
Posted: Saturday 31. Jul 2010, 23:10 Post subject:
Idioti byl dovětek k provozovatelům kin.
Já to pochopila a právě proto nechápu, co ti brání. V té větě jsem jen vše sesumírovala. Bylo to konstatování, ne vyčítání.
Proto z toho všeho nechápu, proč prostě nechceš přijít. _________________ Vzácné zboží
Takže nedorozumění. V pořádku, vše beru zpět. Špatně jsem to pochopil. Já chci přijít jen sem se tam zatím nedostal.... A jak jsem psal chybí mi že narozdíl od některých shemale co jezdí do shemale prague o tobě nenajdu na netu video nebo zcela nahou fotku... Já vždycky každou shemale děsně studuju než se za ní vydám . A rád si vždy s jinýma norníkama vymněním informace jaký byl přístup atd...což se dnes již stalo. Nicméně, určitě tě navštívím.
Lusinta wrote:
Idioti byl dovětek k provozovatelům kin.
Já to pochopila a právě proto nechápu, co ti brání. V té větě jsem jen vše sesumírovala. Bylo to konstatování, ne vyčítání.
Proto z toho všeho nechápu, proč prostě nechceš přijít.
Pam 2006:Nedá mi to, a tak i já přidám svou trošku do mlýna. Lucie je opravdu krásná mladá dáma s grácií.Za dveřmi tě čeká příjemné přivítání, konverzace(má na svůj věk dost velký všeobecný rozhled).Byteček je vkusně zařízený, takže pohodička.
O postavě ti psát nemusím, znáš ji z fotek. Skutečnost je možná ještě o chlup lepší.Dostáváme se k jádru pudla.Penis-co se
erekce týká, na to že užívá hormony jedním slovek krása.Byl jsem u ní tuším 5x a z toho jí 3x krásně stál.Dnes už na to má i další výzbroj.Co říci závěrem, bez toho , že bych jí chtěl dělat reklamu, určitě doporučuji. Zklamaný nebudeš.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum