Posted: Wednesday 09. Jun 2010, 12:12 Post subject:
Rumburak wrote:
no vevim,neni to Anička z Radhoštský?Podle fotky si ji nevybyvuju,ale jméno co má na fotce a ta taky šlapapala někde venku,ale ta dělala i anál,taky znám šlapky co jim ve 20 anál nevadil a jak stárnou tak se mu vyhejbaj
Myslim, ze ne... Anicka mela mnohem mensi kozy a byla hubenejsi. I kdyz kozy si mohla koupit a mozna uz ji dnes neni ani tech 18, takze ztloustla... Mno kdyby nekdo zjistil, ze to je ona tak napiste. Celkem rad bych ji znova zkusil, pamatuju jak jsem u ni bejval na noc a musel s ni v mezicasech koukat na horory...
Dnes jsem ji vyzkoušel, má garsonku na Budějovické. Domluva přes lide.cz i telefon v pohodě. Byla dost nervozní, říkala, že to dělá poprvé, ale to jak víme ( z Norníku )není pravda.
Byt byl docela čistý, uklizený, evidentně v něm nebydlí ( říkala, že bydlí u přítele a tady jen občas ), bylo tam jen velké nafukovací letiště, lednice a skříňka. Samotná svlečna je docela dost silná, což já moc nemusím, ale risknul jsem to. Po krátkém poznávání mi ho začla kouřit, moc hezké, bez přihoňování, sála s výstřikem do pusinky a na prsa. ( ty má velký, tak pětky ). Po umytí jsme si povídali, dělá překladatelku ( původem ruska ). Poté sama začala zase kouřit, fakt hezky, a prý až budu chtít kondom, tak at řeknu ( samozřejmě jsem si to vychutnával co nejdéle ). Samotná klasika v pohodě, docela si to i užívala. Poté sprška a hurá do práce. Za 1000,- Kč velice příjemné uvolnění. Opakovat možná budu, i když jsem spíš na štíhlejší typy.
Hodnocení:
ORÁLEK BEZ S VÝSTŘIKEM DO PUSINKY ........... 1
ŠUK ................................................................2
PŘÍSTUP ..........................................................1
Zdravím, objevil jsem na Amateri.cz http://nick.amateri.cz/baeby. Po emailové domluvě setkání au mě, nemá zázemí. Holčina při těle, ale tělesné nedostatky nahrazuje nasazením a zaujetím. Dobře kouří, pěkně jsem ji ošukal prdelku. Byla u mne cca 4hoďky za 1500,-. Až budu mít chuť na lehnout na něco silnějšího zopakuji.
Zdravím, objevil jsem na Amateri.cz http://nick.amateri.cz/baeby. Po emailové domluvě setkání au mě, nemá zázemí. Holčina při těle, ale tělesné nedostatky nahrazuje nasazením a zaujetím. Dobře kouří, pěkně jsem ji ošukal prdelku. Byla u mne cca 4hoďky za 1500,-. Až budu mít chuť na lehnout na něco silnějšího zopakuji.
Kačer, když smažeš tu tečku za odkazem, tak bude ok . _________________ Snaž se být spravedlivý a fair, pomáhej potřebným, buď tolerantní vůči slabším a zneškodni všechny zákeřný šmejdy kolem sebe.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum