Posted: Friday 25. Jun 2010, 0:30 Post subject: Sexy Cats
Tak musim napsat silne negativni recenzi na tento podnik, ci spise na slecnu Terezku ID 650990. Po tom co o sobe tvrdi v popisu jsem si rikal, ze bych mohl zajit. Pred cca mesicem jsem se domluvil v 18:00 ze k ni zajdu v 20:30 na moji explicitni otazku, zda ji mam jeste potrdit rezervacku, rekla ze ne ze s tim pocita. Tak jsem se tam vydal a volam ji zezdola (ulice Tyrsova) vzal to nekdo jiny, ze Terezka ma obsazeno ze bude az za cca hodinu. To me docela nastvalo tak sem rekl ze teda dekuju ale ze jedu pryc.
Vcera jsem si rekl, ze bych ji mohl zkusit. Opet do telefonu velmi prijemna, nic neni problem, sliby a ze zitra v 11:15 dopoledne. Prej se mam jeste ozvat rano pres SMS, ze s tim pocitam, ale ona ze to ma na 100%, ze se nemusim bat. Pripomenul jsem ji, ze minule to nevyslo, nedelam si iluze, ze si na tro pamatovala. Presto se pekne omluvila a rekla, ze ted neni nic co by do toho vlezlo. Rano v 9:00 jsem poslal SMS stim, ze potvrzuji schuzku. Na tyhle hovory mam specialni SIM kartu i s zvlastnim telefonem, ktery hned vypinam. Prijedu na misto v 11:10 a zapnu telefon, abych zavolal zezdola. Najednou prisla SMS (cas asi 9:45), ze Terezka volala a nevi kdy prijde. Tomu sem nechtel verit, tak tam volam a oni mi to potvrdili, ze prej az tak v jednu nebo ve dve. To me dost vytocilo, nadrzenej jsem byl, ale presto jsem tam nesel za nekym jinym. Byly sice holky do telefonu mile a omlouvaly se, ale tohle fakt neni profi jednani, to je k nasrani.
Zavolal jsem tada jine holce pobliz, kde jsem si docela dobre uzil. Vaham, jestli tomuhle klubu dat sanci. Asi spis uz ne a varuju ostatni pred nefer jednanim.
Ahoj, ty si udelal jednu chybu, protoze si si vypl tel. tak si si holt zajel protoze kdybys ho mel zaply, SMS by ti dosla v cas a bylo by po problemu. _________________ šukání smutek zahání
co by to bylo za život umřít bez pořádného šoupnutí?
Posted: Friday 25. Jun 2010, 7:46 Post subject: Re: Sexy Cats
max.payne wrote:
Tak musim napsat silne negativni recenzi na tento podnik, ci spise na slecnu Terezku ID 650990. Po tom co o sobe tvrdi v popisu jsem si rikal, ze bych mohl zajit. Pred cca mesicem jsem se domluvil v 18:00 ze k ni zajdu v 20:30 na moji explicitni otazku, zda ji mam jeste potrdit rezervacku, rekla ze ne ze s tim pocita. Tak jsem se tam vydal a volam ji zezdola (ulice Tyrsova) vzal to nekdo jiny, ze Terezka ma obsazeno ze bude az za cca hodinu. To me docela nastvalo tak sem rekl ze teda dekuju ale ze jedu pryc.
Vcera jsem si rekl, ze bych ji mohl zkusit. Opet do telefonu velmi prijemna, nic neni problem, sliby a ze zitra v 11:15 dopoledne. Prej se mam jeste ozvat rano pres SMS, ze s tim pocitam, ale ona ze to ma na 100%, ze se nemusim bat. Pripomenul jsem ji, ze minule to nevyslo, nedelam si iluze, ze si na tro pamatovala. Presto se pekne omluvila a rekla, ze ted neni nic co by do toho vlezlo. Rano v 9:00 jsem poslal SMS stim, ze potvrzuji schuzku. Na tyhle hovory mam specialni SIM kartu i s zvlastnim telefonem, ktery hned vypinam. Prijedu na misto v 11:10 a zapnu telefon, abych zavolal zezdola. Najednou prisla SMS (cas asi 9:45), ze Terezka volala a nevi kdy prijde. Tomu sem nechtel verit, tak tam volam a oni mi to potvrdili, ze prej az tak v jednu nebo ve dve. To me dost vytocilo, nadrzenej jsem byl, ale presto jsem tam nesel za nekym jinym. Byly sice holky do telefonu mile a omlouvaly se, ale tohle fakt neni profi jednani, to je k nasrani.
Zavolal jsem tada jine holce pobliz, kde jsem si docela dobre uzil. Vaham, jestli tomuhle klubu dat sanci. Asi spis uz ne a varuju ostatni pred nefer jednanim.
Neboj, nejsi sám, taky mě tam jedna nasrala ( Lenka ), už tam nikdy nepáchnu a NIKOMU TENTO PRIVÁT NEDOPORUČUJI!!!
Posted: Friday 25. Jun 2010, 9:36 Post subject: Re: Sexy Cats
max.payne wrote:
varuju ostatni pred nefer jednanim.
Uvědom si že profi girls jde čistě jen o prachy a naprostý většině je uplně jedno jestli veme tebe nebo nějakýho Lojzu co tam dorazil o 5 minut dřív.Navíc bývaj zkažený prachama a o to víc jsou arogantnější a mín spolehlivý.
Nikdy si nic neobjednávej moc dlouho dopředu,idealní je začít obvolávat tak 1-2 hodiny předem a být už připraven v blízkém okolí.
Upnout se na jednu konkretní pracovnici bývá veliký riziko,nejlíp když si vytipuješ aspon 3 priváty v okolí a když tě v prvním vypečou tak prostě pokračuješ v krasojízdě.
Nazdar hoši! Včera jsem tam zrovna byl, dal jsem si Karolínu ID: 330814. Domluva bez potíží, všechno klaplo, slečna fakt nádherná (lepší než na fotkách), luxusní kozičky. Moc jsem nepochopil systém příplatků (a navíc se nerad rozhoduju předem, kam budu za hodinu stříkat), takže jsem si připlatil všechno, což vyšlo na 2.500 / h. To není úplně nejmíň, ale Karolína za to celkem stojí. Jinak privat OK, asi dost frekventovany, ale cisto, dokonce rucniky o rozumne velikosti. Tak nazdar!
Posted: Saturday 26. Jun 2010, 15:57 Post subject: Re: Sexy Cats
Uživatel wrote:
max.payne wrote:
varuju ostatni pred nefer jednanim.
Uvědom si že profi girls jde čistě jen o prachy a naprostý většině je uplně jedno jestli veme tebe nebo nějakýho Lojzu co tam dorazil o 5 minut dřív.Navíc bývaj zkažený prachama a o to víc jsou arogantnější a mín spolehlivý.
Nikdy si nic neobjednávej moc dlouho dopředu,idealní je začít obvolávat tak 1-2 hodiny předem a být už připraven v blízkém okolí.
Upnout se na jednu konkretní pracovnici bývá veliký riziko,nejlíp když si vytipuješ aspon 3 priváty v okolí a když tě v prvním vypečou tak prostě pokračuješ v krasojízdě.
zvlastni, ja jsem zatim byl jen u nekolika holek (odhadem u , ale pokud jsme se na necem dohodli, tak to platilo a to oboustrane. ja proste jednostranne odstoupeni od domluvenych veci beru jako zasadni nedoddrzeni smlouvy a nespolehlivost. pokud bych takto jednal ve svem zamestani ja, tak za chvili muzu jit na pracak. navic ta ranni sms kterou jsem posilal, byl muj napad, abych predesel predchozimu jednani. takze pokud bych byval nenapsal, ani tu sms, ktera mi prisla kolem te jedenacte bych nedostal. cekal bych dole jako uplny hlupak. no vlastne v tom nebyl rozdil. cekal jsem tam tak jako tak.
s tim vytipovanim si vice podniku to asi nepujde. nejmene ze dvou duvodu:
- spolehlivych holek je malo (alespon podle recenzi) a nejsou tak blizko u sebe.
- kdyz vemu ty spolehlive, tak z nich musim jeste vyfilktrovat ty, ktere delaji to o co mam zajem. tim se celkovy pocet docela snizuje.
jak tak na to koukam, ac nejsem jeste stary, jsem asi naivni a verim v pevne domluvy, nebo alespon v to, ze kdyz to teda z nejakeho duvodu nevyjde, tak se osobne ozvu a dam o tom vedet.
Pochop, ale pokavad si pak hned vypnes telefon, tak tim si udelal chybu.
Mne se tez 2x stalo, ze sem musel zrusit schuzku nestihal sem to nebo sem vedel, ze bohuzel budu mit hodku spozdeni.
Ale mozna mas pravdu jen se na to koukej z te pozice, kdyz si si vypl telefon, tak.. _________________ šukání smutek zahání
co by to bylo za život umřít bez pořádného šoupnutí?
Posted: Wednesday 07. Jul 2010, 11:32 Post subject:
abych prispel svoji troskou do mlyna. musim sexy cats pochvalit. dohoda se slecnou klapla presne podle domluvy, v dany cas jsem volal, ze jsem pred domem a bylo mi otevreno. neprijemne cekani pred vchodem tedy nula. na miste cekala objednana slecna Karolina. Az necekane hezka, sympaticka, mila. Dala pozor abych se s nekym nepotkal. Poskytovane sluzby presne podle inzerce, vcetne cen.
Slecnu samotnou hondnotit nebudu, protoze byste mi za ni vsichni lezli
Posted: Thursday 05. Aug 2010, 14:11 Post subject: Re: Sexy Cats
kacer wrote:
max.payne wrote:
Neboj, nejsi sám, taky mě tam jedna nasrala ( Lenka ), už tam nikdy nepáchnu a NIKOMU TENTO PRIVÁT NEDOPORUČUJI!!!
S Terezkou jsem udelal dobrou zkusenost cca v unoru 2010, mozna, ze se od te doby zkazila. Je silnejsi, ale ma nadherny kozy (a to ja miluju) a je krasne opalena (to miluju taky). Asi jsem mel stest, protoze jsem nemel problem s domluvou, dorazil jsem, osprchoval a prisla a byla (pro me az neuveritelne) miloucka. Mazlila se, krasne (opravdu aktivne) kourila, nechala se lizat a pak pri sukani drzela poslusne jako fenka na vsechny polohy., vzdychala (temer prirozene ) a po vystriku me masirovala zada. Pred odchode rekla neuveritelnou vetu: "To bylo ale krasny, vid?"
Znamky:
Byt, koupelna: 1 (profesionalni privat, fakt na urovni)
Vzhled: 2 (na me je silnejsi, i kdyz ne ochabla)
Kour: 1**
Suk: 1
Co se tyce Lenky tam uz je to horsi. Holcicka je mala a stihla a ma krasny kozy. Proto jsem ji zkusil. Je ale nafoukana a vi, ze nam jde o ty jeji kozy. A tak je dostpasivni a hlavne docela neochotna.
Zkusil jsem jeste Karolinu (ID: 330814). Krasna holcicka, krasne kozicky, nadherna plet. Je profesionalni - takova trosicku roboticka. Nemuzu rici, ze by neco nechtela nebo delala spatne, ale je chladnejsi. Co nadelam, je to jeji prace, ze? Nicmane jsem zkusil anal a ten si uzivala, coz me prekvapilo.
Za Lenku a Karolinu to nebyly vyhozene penize, ale opakovat nebudu.
Posted: Wednesday 01. Sep 2010, 14:08 Post subject:
já jsem tam byl s Andy (http://www.sex.cz/?Loc=rsf&Lng=1&Sch=5&Edn=2&UID=13205&S=1&SFI=333&Order=Abc), hezká, pěkné pevné kozičky, menší, přesně co se mi líbí, ale smrděla jí pipka..., takže já už nezopakuju... _________________ Nečiň jiným to, co nechceš, aby oni činili Tobě.
já jsem tam byl s Andy (http://www.sex.cz/?Loc=rsf&Lng=1&Sch=5&Edn=2&UID=13205&S=1&SFI=333&Order=Abc), hezká, pěkné pevné kozičky, menší, přesně co se mi líbí, ale smrděla jí pipka..., takže já už nezopakuju...
mne v obliceji moc hezka nepripadala, ale telicko mela fajn, je to divoska, ale mam trochu pochyby o jejim zdravi. Taky jsem ve dverich na ceste ven potkal majitele a jeho malyho cokla.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum