České Budějovice 2021
-
- začátečník
Re: České Budějovice 2021
O5 jeden krátký příspěvek. Před pár dny jsem konečně navštívil Isabel 666. Domluva probíhá celkem v klidu, občas v telefonu zní jako by byla právě vytočená, ale stejně jsem za ní jel.
Když jsem ji mezi dveřma viděl nějak mě to nutilo se otočit, ale nakonec jsem zůstal, protože jsem doufal v to že bude nakonec Ok. Isabel ve svém inzerátu nelže (věk celkem sedí i váha a výška).
Jediné s čím sem měl problém bylo, že totálně smrděla kouřem. Za me proste nejhůře vyhozené peníze za poslendi dobu.
Když jsem ji mezi dveřma viděl nějak mě to nutilo se otočit, ale nakonec jsem zůstal, protože jsem doufal v to že bude nakonec Ok. Isabel ve svém inzerátu nelže (věk celkem sedí i váha a výška).
Jediné s čím sem měl problém bylo, že totálně smrděla kouřem. Za me proste nejhůře vyhozené peníze za poslendi dobu.
Ahoj,
máte někdo zkušenost s maserkou Ester_masaze z modrého serveru?
Díky moc.
máte někdo zkušenost s maserkou Ester_masaze z modrého serveru?
Díky moc.
A kontakt? Foto ??Osmickazjihu píše: ↑21 únor 2021 14:46Trojku, s tím, ze nedělá analek, ale dva do puliny jofallgreen píše: ↑21 únor 2021 13:41za kolik by šla do trojky?Osmickazjihu píše: ↑21 únor 2021 13:31
2 měsíce zpátky jsem se od ni nechal vykourit v aute. Neměl jsem problém.
Před 14 dny jsme se domlouvali na trojku s kamarádem a ona psala, ze je v karantene. Pak už jsem to neřešil. Ale zkusit pichat bych ji chtěl. To jako Jo
-
- norník
Souhlasím.Darnellbang píše: ↑22 únor 2021 07:18O5 jeden krátký příspěvek. Před pár dny jsem konečně navštívil Isabel 666. Domluva probíhá celkem v klidu, občas v telefonu zní jako by byla právě vytočená, ale stejně jsem za ní jel.
Isabel 666 nemastný, neslaný.
Udělej se a vypadni.
Měla být otočka.
Člověk se pořád učí...
...po 15 letech nastal čas konce...stálice se staly kamarádkami a nové asi ani už neláká...
...a pánové, není to vůbec sranda...je to boj!
Nelituji, jen jsem smířen s tím, že skončím v pekle

-
- norník
Zkus jí dát ještě jednu šanci...a něčím alespoň trochu překvapit

Gia rozhodně umí být GFE. Jen musí chtít
...po 15 letech nastal čas konce...stálice se staly kamarádkami a nové asi ani už neláká...

-
- norník
Naprostý souhlas. Stačí byt normální a milý a Gia je úplně v pohodě. Tohle platí na většinu holek. Jak se k nim chováte se odrazí v jejich chováníbarny.barny píše: ↑23 únor 2021 03:07Zkus jí dát ještě jednu šanci...a něčím alespoň trochu překvapit![]()
Gia rozhodně umí být GFE. Jen musí chtít![]()
-
- pokročilý
Za mě taky. U mě přístup super. Na nic mi neřekla ne. Velká vstřícnost. Ale máš pravdu....když nechce, nebo nemá náladu....tak nic není.Jannavarro píše: ↑23 únor 2021 07:00Naprostý souhlas. Stačí byt normální a milý a Gia je úplně v pohodě. Tohle platí na většinu holek. Jak se k nim chováte se odrazí v jejich chováníbarny.barny píše: ↑23 únor 2021 03:07Zkus jí dát ještě jednu šanci...a něčím alespoň trochu překvapit![]()
Gia rozhodně umí být GFE. Jen musí chtít![]()
![]()
Tělo super, Konverzace trošku slabší.....

Včera se mi podařilo dovolat Mia51. Podle fotek a věku jsem si říkal že to zkusím. Do telefonu tak nepříjemná kráva že mě to přešlo 
Nemá někdo kontakt na slečnu v Dlouhé ul.? Někde za fitnes Pouzar. Párkrát jsem u ní byl a pokaždé to bylo jenom lepší. Jako s milenkou. Mladá,pěkná. Byt jenom taková garsonka. Nevím přesně jestli se jmenuje Šárka nebo Verča. Ztratil jsem kontakt a nemůžu nikde najít inz. Děkuji
Byla to Verča už to nedělá hraje si na podnikatelkuSumavak35 píše: ↑23 únor 2021 14:38Nemá někdo kontakt na slečnu v Dlouhé ul.? Někde za fitnes Pouzar. Párkrát jsem u ní byl a pokaždé to bylo jenom lepší. Jako s milenkou. Mladá,pěkná. Byt jenom taková garsonka. Nevím přesně jestli se jmenuje Šárka nebo Verča. Ztratil jsem kontakt a nemůžu nikde najít inz. Děkuji
-
- panic
to je dobrý, mě odepsala na modrým, a chtela za hoďku 5tis. v autě a že mužu dělat vše. No nvm ale tahle slečna je asi fetka, stačí se kouknout na recenze pod jejím albem na modrým serveru...
-
- norník
Mate někdo tip na nějakou na Vltavě a blízkým okolí?
Musim se připojit, tohle jsem ještě nezažil, takové chování a dokonce pokus o vydírání, přijeď nebo té bloknu! Nechat bez kšeftů!! Důrazně žádám, takový nechat vyhladovět! Foto mám, do szfallgreen píše: ↑03 únor 2021 11:12tak to jsem ještě nezažil, po dohodnuté schůzce - "já dělám jen když chci..." další komentovat nebudu, tolik sprostých slov ani neznám , takže to je úroveň služeb v ČBzajdak píše: ↑27 leden 2021 11:59uplně stejná zkušenost, jestli jí to obtěžuje, tak ať se na to vysere, ozývat se holce, co pak vykládá, jak to vlastně dělat nechce a jak si může vybírat...venda benda píše: ↑25 leden 2021 21:14
Jak píše, "není kurva" Vybírá si podle fotek kdo ji může zaplatit. Tak se předvedte pánové, možná budete připuštění a můžete ji zaplatit.za mne poslat kam slunce nezasviti