ZLÍN
-
- panic
Re: ZLÍN
Ahoj jsem panic a hledám nějakou ženu která by mě zaučila. Nemůže mi někdo nějakou doporučit ?
-
- začátečník
však pošli....a uvidíš hned jak s tebou vymrdá
. Teda neuvidíš...jen si odlehčíš konto o jeden modrý papírek
Vůbec na takové nabídky nereagovat. Jsou to jen ojeby a je to v každém kraji. Vždy založený čerstvý nick, lákavá nabídka a pošli prachy předem. Těžko říct kdo za tím stojí když nejsou admini schopní tu IP adresu zablokovat aby už se to neopakovalo . Ale ta kočka z fotky určitě ne

Vůbec na takové nabídky nereagovat. Jsou to jen ojeby a je to v každém kraji. Vždy založený čerstvý nick, lákavá nabídka a pošli prachy předem. Těžko říct kdo za tím stojí když nejsou admini schopní tu IP adresu zablokovat aby už se to neopakovalo . Ale ta kočka z fotky určitě ne

- lichvarHarpagon
- norník závislák
I nadrogované fetky, co ti dají jsou v každém kraji.
Ty se neserou a jedou i přes krámy.
Některé ti rovnou nabídnou bez čepičky. 

TETOVÁNÍ ŽENÁM NESLUŠÍ - vždyť co může být hezčího než pohled a dotek na přirozenou pokožku. Já osobně nejsem na čmáranice zvědavý.
HNUSÁCI a VŘEDI HOLD MUSÍ PLATIT :mrgreen:
HNUSÁCI a VŘEDI HOLD MUSÍ PLATIT :mrgreen:
Tony28,
MILF s GFE přístupem ve Zlíně jedině Stela. (mj. s ní bývala výborná Sára, psalo se tu o ních, trojka s něma , nezapomenutelný sex). Stela momentálně k vuli coroně není k dispozici, volal jsem si s ní. Má taky obavy z kontroly z Hygieny. Malé město tak se udává jedna druhou. A taky chce být na novém.
Jinak ve Zlíně chcípl pes. Tady milf a GFE nehledej. A je jedno kolik by jsi chtěl ťapině zaplatit.
Mohu potvrdit co pise Carlos00. Dobre kouri, hezka prsa, nenecha si nalozit. A na tele je videt ze zacina povolovat. Coz je na jeji vek skoda. Na UH ale OKCarlos00 píše: ↑06 srpen 2020 16:23Dnešní zkušenost v Uh u Andrejka Prostějov. Holka krásná postava, malá šikovná, kozy Teda luxus. Jinak kouř hodně dobrý ale to bylo vše. Sex moc nemusí raději kouří. Úplne poleno v sexu a když na to pritlacis tak hned opatrně. Čas nendodrzen tak že hrůza. Na opakování to možná je ale jen ji postrikat ty její kózy
A proč to tedy cpeš do vlákna "Zlín" ???zelenyhad píše: ↑13 duben 2021 21:54Mohu potvrdit co pise Carlos00. Dobre kouri, hezka prsa, nenecha si nalozit. A na tele je videt ze zacina povolovat. Coz je na jeji vek skoda. Na UH ale OKCarlos00 píše: ↑06 srpen 2020 16:23Dnešní zkušenost v Uh u Andrejka Prostějov. Holka krásná postava, malá šikovná, kozy Teda luxus. Jinak kouř hodně dobrý ale to bylo vše. Sex moc nemusí raději kouří. Úplne poleno v sexu a když na to pritlacis tak hned opatrně. Čas nendodrzen tak že hrůza. Na opakování to možná je ale jen ji postrikat ty její kózy