PS: Ať se k něčemu dostanem... Víte o něčem novém, voňavém, nornikem.netem neposkvrněném (nic proti) ?

Všechny varuji dávejte si pozor na toto číslo: 722 570 388,tenhle zaostalí dement pořád prozvání a ani mu nevadí,že jsem mu to hodněkrát zvedla,asi je pořádně praštěnej,že si to neuvědomuje!!Prozvání i ze skrytého čísla!!!No jo takový dement se vždycky najde!!Pokud to tady čteš idiote,tak ti nechám co nejdříve zablokovat číslo!!Pokud se nevzpamatuješ a budeš pořád prozvánět jak idiot.A pak můžeš prozvánět jak chceš až budeš mít číslo zablokované.mysanda píše:Vidím,že ten příspěvek ten imbecil nechal odstranit,to je jedno budu to sem psát třeba každý den,dokud se nevzpamatuje zavčas jinak mu nechám při nejhorším zablokovat číslo!Vypadá to,že to bude zřejmě retardovaný člověk.Nebo tohle není normální,aby někoho pořád prozváněl například včera od 6h od rána až do půlnoci a pak jsem si musela vypnout mobil a dnes ráno to samé.
mysanda píše:Všechny varuji dávejte si pozor na toto číslo: 722 570 388,tenhle zaostalí dement pořád prozvání a ani mu nevadí,že jsem mu to hodněkrát zvedla,asi je pořádně praštěnej,že si to neuvědomuje!!Prozvání i ze skrytého čísla!!!No jo takový dement se vždycky najde!!Pokud to tady čteš idiote,tak ti nechám co nejdříve zablokovat číslo!!Pokud se nevzpamatuješ a budeš pořád prozvánět jak idiot.A pak můžeš prozvánět jak chceš až budeš mít číslo zablokované.mysanda píše:Vidím,že ten příspěvek ten imbecil nechal odstranit,to je jedno budu to sem psát třeba každý den,dokud se nevzpamatuje zavčas jinak mu nechám při nejhorším zablokovat číslo!Vypadá to,že to bude zřejmě retardovaný člověk.Nebo tohle není normální,aby někoho pořád prozváněl například včera od 6h od rána až do půlnoci a pak jsem si musela vypnout mobil a dnes ráno to samé.
DEPEDEPE píše:Zdravím norníky,
nemáte někdo zkušenost se slečnou SEXYGIRL z Olomouce,
inzeruje na seznamka 69 nebo na seznamce-cz.eu má nick pojd se pomazlit, podle fotky super kočka štíhlá s 5 kozama, zajímá mě jestli ta fotka je originál. Už jsem jí volal 1000 půl hodinky a 2000 hodinka a vše v ceně, teda kromě análu. Abych nedopadl jak v týdnu v Brně, jel jsem za Dominikou 23 let ze seznamky agama, podle fotky super kočka a když mi otevřela, tak byla hned otočka ve dveřích. Rád bych zde zanořil a pak se s Vámi podělil o recenzi.
přesně tak,už rok to za ty prachy nestojí.10 kg je na ní poznat,je totiž malákralevic píše:...tloustne, prasnička
No nevím je to věc názoru, ale na moje gusto má dosti velkej podvozek, já mám radši štíhlejší a pěkně vyvinutý. Ta Dominika má na Agamě super fotku, ale ne svoji. Pro mě je to jasná volba, akorát ta cena 2000 za hoďku je šílená, pokud to nevyjde za méně, tak určitě zajdu na půl hodinky za litr.montecinto píše:DEPEDEPE píše:Zdravím norníky,
inzeruje na seznamka 69 nebo na seznamce-cz.eu má nick pojd se pomazlit, podle fotky super kočka štíhlá s 5 kozama, zajímá mě jestli ta fotka je originál. Už jsem jí volal 1000 půl hodinky a 2000 hodinka a vše v ceně, teda kromě análu. Abych nedopadl jak v týdnu v Brně, jel jsem za Dominikou 23 let ze seznamky agama, podle fotky super kočka a když mi otevřela, tak byla hned otočka ve dveřích. Rád bych zde zanořil a pak se s Vámi podělil o recenzi.
to ta Dominika na Kotlářské je určitě lepší.
Na tuhle slecnu je tu i na *** recenzi kupa. Povetsinou teda spatnych, ale rekl bych, ze uz trochu "out of date". Aktualne je v Brne na Purkynove. Vyzkousel jsem a nelitoval. Ceny tak jak pises. ja jen pridam, ze cela noc mela vysla na pro me prijatelnych 5000. Smlouvat jsem zatim nezkousel. Fotky jsou prave a slecna sikovna a moc mila. Domluva uplne bez problemu, bytecek hezky, cisty a utulny. Vic kdyz tak na:DEPE píše:Zdravím norníky,
inzeruje na seznamka 69 nebo na seznamce-cz.eu má nick pojd se pomazlit, podle fotky super kočka štíhlá s 5 kozama, zajímá mě jestli ta fotka je originál. Už jsem jí volal 1000 půl hodinky a 2000 hodinka a vše v ceně, teda kromě análu.
Kód: Vybrat vše
http://www.nornik.net/debata/viewtopic.php?f=18&t=18059
PulcikPulcik píše:
Na tuhle slecnu je tu i na *** recenzi kupa. Povetsinou teda spatnych, ... Aktualne je v Brne na Purkynove. .... cela noc mela vysla na pro me prijatelnych 5000. Smlouvat jsem zatim nezkousel. nove lokality si slecna taky nove rika Laura (drive Sandra), :