chtěl jsem tímto oslovit všechny norníky z daného regionu o jejich zkušenosti, typy na ťapiny, ceny, kontakty

No, za tu cenu si člověk užije luxus i s výřivkou jinde i s cenou za benzín na dojezd. V autě za takové prachy se může jít klouzat na místní stadion...opidy píše:http://nick.sex.cz.cz/JANULINKA chce za oral a sex s gumou 2000 asi se zblaznila mate s ni nekdo zkusenost????? je Uh. Ostrohu a to pouze v aute
A proč tohle zrovna do amatérek, když inzeruje i na sex serverech a rozhodně není amatérka?suck píše:opidy píše:nasel jsem tuto Sexy Hanka - Hodonín tel: 732441563 24 let docela ujde zkusil nekdo????????
mozna pristi tyden k ni zajdu, ikdyz cena je na HO vysoka, jinak v telefonu prijemna slecna.....
no to mas pravdu doufam ze ji to nikdo neda !!!!!!!!!!!!!!!tigerone píše:No, za tu cenu si člověk užije luxus i s výřivkou jinde i s cenou za benzín na dojezd. V autě za takové prachy se může jít klouzat na místní stadion...opidy píše:http://nick.sex.cz.cz/JANULINKA chce za oral a sex s gumou 2000 asi se zblaznila mate s ni nekdo zkusenost????? je Uh. Ostrohu a to pouze v aute
mam za to pokud dela sama na sebe a ne pro bordel tak prototigerone píše:A proč tohle zrovna do amatérek, když inzeruje i na sex serverech a rozhodně není amatérka?suck píše:opidy píše:nasel jsem tuto Sexy Hanka - Hodonín tel: 732441563 24 let docela ujde zkusil nekdo????????
mozna pristi tyden k ni zajdu, ikdyz cena je na HO vysoka, jinak v telefonu prijemna slecna.....
tak pak dej info a ceny atd at víme jestli za to stojísuck píše:opidy píše:nasel jsem tuto Sexy Hanka - Hodonín tel: 732441563 24 let docela ujde zkusil nekdo????????
Jasně, že je to profi, navíc pod tímto číslem inzerovaly dříve i další..suck píše:mozna pristi tyden k ni zajdu, ikdyz cena je na HO vysoka, jinak v telefonu prijemna slecna.....opidy píše:nasel jsem tuto Sexy Hanka - Hodonín tel: 732441563 24 let docela ujde zkusil nekdo????????
opidy píše:nasel jsem tuto Sexy Hanka - Hodonín tel: 732441563 24 let docela ujde zkusil nekdo????????
Kde ji najdu?Dracula13 píše:Hoši hoši...
Amatérka si neříká o prachy.
Amatérka je ráda když ji odměníš něčím!!!
.............................................................
A abych nekecal.
Doporučuji na Am. ,,1405,, Dámička +/-44let. Ráda by asi něco trvanlivějšího.
Asi má doma chlapa co jí nestačí. Asi dřív sportovala má pěknou postavičku.
Chce to nějaký penzionek. Ale není náročná.
Ovšem upozorňuji,že má opravdu mokré orgazmy!!! Tak se nelekejte.
...........................................jirkaa píše:Kde ji najdu?Dracula13 píše:Hoši hoši...
Amatérka si neříká o prachy.
Amatérka je ráda když ji odměníš něčím!!!
.............................................................
A abych nekecal.
Doporučuji na Am. ,,1405,, Dámička +/-44let. Ráda by asi něco trvanlivějšího.
Asi má doma chlapa co jí nestačí. Asi dřív sportovala má pěknou postavičku.
Chce to nějaký penzionek. Ale není náročná.
Ovšem upozorňuji,že má opravdu mokré orgazmy!!! Tak se nelekejte.