Týden po týdnu zhoršovala

Taky by to chtělo občas nějakou pauzu, se pak nedivím tomu znechucení. Ještěže to tolik nehrotím a pak se o to víc na holku těším.
Týden po týdnu zhoršovala
Zavítal jsem před pár dny do toho kutlochu v Uherském Ostrohu, mám to jen pár kilometrů, tak proč to nezkusit... Prostředí příšerné a Dianka se tvářila jako bych ji otravoval tak říkám že nemám zájem a byl jsem rád že jsem z tama vypadl. Vede to tam nějaký Michal, snědý, má asi 120 kg.lichvarHarpagon píše: ↑12 leden 2021 09:58
Se není čemu divit. Holka si nestačí vypláchnout od semena kundu a už jde do další akce.
A ten hampejz v Ostrohu je jen obyčejný průchoďák. Polská kunda tam tomu dává korunu.
Ty jejich vyčvachtané popelníčky jsou stroje na peníze.
Pasák Michal odpovídá na telefony...revengeboy píše: ↑13 leden 2021 08:12Jen tak pro pobavení. Tohle mají v inzerátech holky z Ostrohu. To je už docela bizár... Klienti se jim jen pohrnou...
"Poslední dobou nestíháme odpovídat na všechny sms/hovory a odpovědět všem zájemcům tak jsme se rozhodly a zaplatily si operátora který to bude dělat za nás od 8:00-20:00, tak se nelekněte je to příjemný chlap a je s ním dobrá domluva a nebojte se ho na cokoli zeptat. Volejte na číslo : 776 648 901 (bývalé číslo Dianky) - ted na telefonu máme operátora který domlouvá nám domlouvá schůzky."
To jsi si všiml tedy brzo. Já už registruju pár měsíců hlášky od těch co tedy na tom poskytovat služby nejsou plně závislé si dávají pauzu v poskytování.
Uz jsem videl dalsi inzerat z toho uherskeho ostrohu... Je to nejaky byvaly autoservis, naproti hospody pod lipami a vede to tam nejaky Michal. Uz jsem o tom psal, bordel vsude, spolecny dvur kde vas uvidi dalsi lidi. V ostrohu uz o tom vedi vsichni. Tehdy jsem dal otocku.
Já za ní jednou byl. Má prý i normální práci, tak tohle nedělá denně. Jinak ženská celkem pěkná, ale drobná. Víc se jí chtělo kecat, než šukat. A celkově mě to moc nebavilo. Když byla nahoře, tak nic moc. Pak lehla na záda a ležela jak mrtvola.
Tak to tam nema cenu ani jezdit, pokud to tu holku nebaví
Když si rozklikneš inzerát na seznamka69, tak má nick berynka. Podle toho tady najdeš i starší recenze, které odpovídají tomu, co jsem napsal.Tony28 píše: ↑08 únor 2021 12:40Tak to tam nema cenu ani jezdit, pokud to tu holku nebaví
Nedělala v kunovicich na proti Fialky v novych domech? Tam byla takova jedna myslim ze Lucie, mebo tak inzertovala tak pted rokem a půl. Podle popisu,ala a moc ji to nebavilo. Nebo se pletu?