Vsetín-Valmez-Rožnov+okolí
Vsetín-Valmez-Rožnov+okolí
mate nekdo tip v teto lokalite pres den???
Kde si to vyhrabal. Nic pro mě. Já radši mladou pěknou a štíhlou.jirpa píše:niki01 - je z nějaké vesnice poblíž Kopřivnice. http://www.niki01.estranky.cz/
Kopretina74:
tel.733527505 - prej nehlídá čas, za setkání chce 1500, dřív pravděpodobně působila ve Vsetíně, ale údajně se odstěhovala do Hranic na Moravě.
Musí kouřit bez a vše poctivě spapat.

-
- zkušený norník
Ta první, která je popisována poblíž Kopřivnice je přece Nella, která provádí masáže a některým jedincům moc nevoní její názory. je ze Ženklavy.
Ta druhá je opravdu z Hranic na Moravě, bere 1500 za návštěvu a provádí i orálek bez. Jinak ji najdete na Lidech. cz pod profilem -kopretinka nebo -kopretina, tak nějak, při hledání nezapomenout zadat pomlčku
Ta druhá je opravdu z Hranic na Moravě, bere 1500 za návštěvu a provádí i orálek bez. Jinak ji najdete na Lidech. cz pod profilem -kopretinka nebo -kopretina, tak nějak, při hledání nezapomenout zadat pomlčku
kamarad0000 píše:Ta první, která je popisována poblíž Kopřivnice je přece Nella, která provádí masáže a některým jedincům moc nevoní její názory. je ze Ženklavy.
A stojí to za Ty peníze 1500 mě připadá docelůa dost ,byl jsi tam? Dík
-
- zkušený norník
Ať nenarazíš na opálenou bezgumku co si píchá. To bys pak toho šulínka pořádně drhnul na benzince.kapirossi píše:kurva vám už mrdá v palici ????? z toho horka ??? co to je za humus ??? v Ov je toho víc a za méně penízků ! Nevadí já to pojebu i za vás .

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne 12 srpen 2009 07:49, celkem upraveno 1 x.
Problém je cenový. Takže norníci jezdí do OV a je jich hodně. Nějaká by se tu uživila. Bohužel Valašky si myslí , že přijde princ a vysype peněženku a ne pytlík. Zboží je třeba dopravit odjinud. V porovnání z OV jsou dvojnásobné ceny. Ani místní amatérky neukecáte na 300 až 500 jako v OV.czaryfuck píše:Tak to Mirku rozjeď a uvidíš,hlavně aby jsi stačil zabrzdit. Tady není ani taková klientela,jako na Ostravsku,aby jsi ještě nedoplácel ze svého.