Vsetín-Valmez-Rožnov+okolí
Re: Vsetín-Valmez-Rožnov+okolí
má někdo zkušenosti s touhle valmezačkou?? děla pry masaže ale doufam ze i neco vic...
https://erotika.avizo.cz/dnes-do-18-00-elyn-erotika-body-to-body-15578073.html
https://erotika.avizo.cz/dnes-do-18-00-elyn-erotika-body-to-body-15578073.html
Ahoj nevím proč to tu mění adresu je z AMrosssss píše: ↑28 prosinec 2020 13:08Nenasel jsem, muzes poslat odkaz, nebo kontakt?
newnick píše: ↑09 prosinec 2020 17:19Byl někdo s nickem Almarka z www.sex.cz? Je z Opatovic u Hranic, chce 1t za 30min tak zvazuji zda do toho jit
Ahoj dneska jsem byl v km ale jen pro orálek! Oralek byl super plus k tomu zadarmo libil se ji muj penis!Plus si same potom napsala ze chce abych se s ni jeste sesel a poradne ji vymrdallichvarHarpagon píše: ↑15 listopad 2020 10:41https://www.sex.cz/privatlararoznov?Kraj=zlinsky
Denisa00000000 z modrých stránek , byl někdo
https://aws-foto.sex.cz.com/user/2/2/6/3/0/3/1/u2263031/1280x1280.webp?1605598226
-
- panic
Příjemná masérka s pěknou postavou, určitě stojí za vyzkoušení, za mě doporučuji.liborek30 píše: ↑03 leden 2021 21:23Čau nebyl někdo na masáži? Tantra masáž KK Nový Jičín? Odkaz na :
www.sex.cz/800054
-
- začátečník
Byl jsem vyzkoušet před koncem roku, věk asi sedí, holčina příjemná s krásným tělem. Masáž příjemná, určitě ještě zopakuji.liborek30 píše: ↑03 leden 2021 21:23Čau nebyl někdo na masáži? Tantra masáž KK Nový Jičín? Odkaz na :
www.sex.cz/800054
Každopádně doporučuji vyzkoušet.
Navštívil jsem 2x a pokaždé výborná masáž slečna ví co dělá a umí prodat svůj sexappel takže jsem měl co dělat abych se udržel celou hodku, cena sice větší ale co jsem vyzkoušel jinde za podobnou cenu tak je to jedna z Topek ale na víc jsem neukecal a má prej končit což je škoda
Naposledy upravil(a) Rugbyson dne 08 leden 2021 21:28, celkem upraveno 1 x.
Podařilo se vám někomu sejít s Evelra z AM? Je z rožnova pry mladá kunda
-
- začátečník
Zdravím norníci, máte nějaký typ na amatérka u z okolí Valmezu?
-
- začátečník
já jí psal, ani mi neodpověděla...škoda. Tady v okolí VM možnosti nejsou vůbeclukaskostrhun píše: ↑11 leden 2021 11:56Zatím pouze písemný styk. Fotku poslat nechce, prý až Real setkání
- lichvarHarpagon
- norník závislák
Jak nejsou vůbec možnosti v okolí Valmezu? Co například """ princess189 """
Možnosti jsou. ale je to taková nouzovka. Máte jí prý napsat na ten profil, že máte zájem a ona odpoví.
Schůzka vedle bývalé restaurace Panáček na parkáči. Musíte si tam najít místo k parkování jelikož na ni budete čekat určo 10 minut.
Jinak přišla jak byla domluva a jelo se jinam. Jo není to ta bachratá s paneláku hned vedle. To byla nějaká jiná slečna
tak 30.
Nicméně taky při těle. Blond vlasy, ale viditelně obarvené jelikož konečky u kůže byly černé jak uhelná elektrárna. Možná bych řek, že jeden z rodičů vyfaral gadža more. Mluvit se s ní dalo v pohodě, ale žádná hitparáda, jinak bych Vám ju tu nepodsůval.
Možnosti jsou. ale je to taková nouzovka. Máte jí prý napsat na ten profil, že máte zájem a ona odpoví.
Schůzka vedle bývalé restaurace Panáček na parkáči. Musíte si tam najít místo k parkování jelikož na ni budete čekat určo 10 minut.
Jinak přišla jak byla domluva a jelo se jinam. Jo není to ta bachratá s paneláku hned vedle. To byla nějaká jiná slečna

Nicméně taky při těle. Blond vlasy, ale viditelně obarvené jelikož konečky u kůže byly černé jak uhelná elektrárna. Možná bych řek, že jeden z rodičů vyfaral gadža more. Mluvit se s ní dalo v pohodě, ale žádná hitparáda, jinak bych Vám ju tu nepodsůval.
TETOVÁNÍ ŽENÁM NESLUŠÍ - vždyť co může být hezčího než pohled a dotek na přirozenou pokožku. Já osobně nejsem na čmáranice zvědavý.
-
- panic
Já ji vyzkoušel také ale asi neměla svůj den. Odměřená, přístup nebyl nic moc. Za tu cenu, která je vyžší než jinde tak to bylo drahé klouzání. Za sebe nedoporučuji.Rugbyson píše: ↑08 leden 2021 18:40Navštívil jsem 2x a pokaždé výborná masáž slečna ví co dělá a umí prodat svůj sexappel takže jsem měl co dělat abych se udržel celou hodku, cena sice větší ale co jsem vyzkoušel jinde za podobnou cenu tak je to jedna z Topek ale na víc jsem neukecal a má prej končit což je škoda