Ústecký kraj
-
- Kmet
-
- norník závislák
- Kontaktovat uživatele:
Podle mého názoru je to polocikánka, má pěknej, velmi čistej privátek v centru CV, naproti parkovišti u nákupního centra. Tělo má štíhlounký, pěkný. Obličej sice trochu jetej, ale je čistá, upravená.TomQ píše:Zdarec norníci, nemáte někdo zkušenost s touto osobou /cituji z Tipservisu - TS/ : CV. Jestli je Ti smutno nebo cítíš-li se sám, tak zavolej, já svou adresu Ti dám. Neslibuji nic, co nemohu dát. Chceš-li vědět co mohu, zkus zavolat. Něžná, štíhlá tmavovláska, 37 let. Dá se tam najít na ni i telefon, ale jinak nic : nezvedá to, na SMS neodepíše ...Dejte vědět, OK?
Ta je dobrá ta Irena, teda taky se mi to s ní líbilo ale jenom do tý doby než jsem si všimnul jejího šíleně zkaženýho chrupu. Jinak v posteli 1-gaborn píše:Kurvy v Teplicích:
Já volal Ireně (bůhví teda jak se jmenuje ve skutečnosti), má inzeráty na sex.cz i jinde. Nabízí i sex přes telefon atd...
Hučelo mi v klacku, tak jsem do toho zalít.
Je to světlejší cigna, sou v bytě v Proseticích, ještě je tam minimálně jedna (taková kozatá a tlustá).
Chtěla 1200/hodku, věk prej 41, ale tipuju tak na 45, nedělá anál. Orálek jsem si nechal dělat radši s gumou,kouřila teda dobře.
Měla i malýho robertka, strčil jsem jí ho i do zadku, na krajíček
Šukání normální, nic extra. Pak jsem si ho vyhonil na její xicht, něco z toho spolkla a šel jsem pryč.
Počítám, že tak za měsíc to zopakuju.
Dejte kdyžtak vědět, jestli ji taky zkusíte. Příště ji zkusím uplatit i na anál, díru měla pěknou...
Neznáte někdo tuhle??
TIPSERVIS
DC. 25 - letá smyslná blondýnka 175/60 prsa č. 3. Máš-li na mě chuť? Tak neváhej a přijď se do mého pelíšku odreagovat, uvidíš sám, že Tě nezklamu a splním Ti skoro vše.
DC. 25 - letá smyslná blondýnka 175/60 prsa č. 3. Máš-li na mě chuť? Tak neváhej a přijď se do mého pelíšku odreagovat, uvidíš sám, že Tě nezklamu a splním Ti skoro vše.
Nebo tuhle__
TIPSERVIS
DC. Lucka něžná dlouhovláska, zve všechny solventní pány do svého soukromí. Zavolej a dozvíš se víc
DC. Lucka něžná dlouhovláska, zve všechny solventní pány do svého soukromí. Zavolej a dozvíš se víc
Nebo tuhle??
TIPSERVIS
UL. 18letá blondýnka, 170/60, prsa č. 3 pevná, zve pány k odreagování do svého soukromí. Asistence kamarádky možná po domluvě. Požaduji úroveň, vystupování. Menšina a Rom. nevolejte. Na sms neodpovím.
UL. 18letá blondýnka, 170/60, prsa č. 3 pevná, zve pány k odreagování do svého soukromí. Asistence kamarádky možná po domluvě. Požaduji úroveň, vystupování. Menšina a Rom. nevolejte. Na sms neodpovím.
- vrtichvost
- pokročilý
Ústí, Děčín
Nemáte někdo kontakt na nějakou amatárku,
která to má prostě ráda a dělá to jenom pro menší přilepšení??
A co ostatní v tomhle regionu??
která to má prostě ráda a dělá to jenom pro menší přilepšení??
A co ostatní v tomhle regionu??
- vrtichvost
- pokročilý
Ustí n Labem.
Příjemná a milá blond.boubelka pěkných tvarů, 48/168/prsa č.5 ráda pozve pány do svého pěkného a čistého bytu.Budu se věnovat právě Tobě.Zavolej, diskrétnost zaručena.Občas tu mam i 39 letou kolegyni do dvojky. Tel : 720 387 539.
Tak za prvé, pětky ani náhodou, má sotva 3.Milá je, ale děsně užvaněná, věk odpovídá.Byt má opravdu načančaný, v tom nelže
Jinak přístup v sexu celkem ujde, orál hodnotím za 2, jinak, no přišla mě dost nervozní.Nejvic mě načala tím že před sexem vzala telefon a už se domluvila na 30 minut po mě, aniž jsme se domluvily na kolik to chci.
Kolegyně nebyla, měl jsem smůlu.Jinak pro bezgumy, asi jí to není cizí, ale kroutila se, bylo vidět že čeká kolik jí přihodím na příplatek, nešel sem do toho.Jinak ceny : půlhodka 600 hodinka za 1 000.
Pokud mohu otevřeně říci, nebrat.Jsou mnohem lepší.Ale jestli někdo rád užvaněné baculky, je Vaše
V
Příjemná a milá blond.boubelka pěkných tvarů, 48/168/prsa č.5 ráda pozve pány do svého pěkného a čistého bytu.Budu se věnovat právě Tobě.Zavolej, diskrétnost zaručena.Občas tu mam i 39 letou kolegyni do dvojky. Tel : 720 387 539.
Tak za prvé, pětky ani náhodou, má sotva 3.Milá je, ale děsně užvaněná, věk odpovídá.Byt má opravdu načančaný, v tom nelže

Kolegyně nebyla, měl jsem smůlu.Jinak pro bezgumy, asi jí to není cizí, ale kroutila se, bylo vidět že čeká kolik jí přihodím na příplatek, nešel sem do toho.Jinak ceny : půlhodka 600 hodinka za 1 000.
Pokud mohu otevřeně říci, nebrat.Jsou mnohem lepší.Ale jestli někdo rád užvaněné baculky, je Vaše

Kurva to je charakter, děvka je slušné povolání...