Ústecký kraj
-
- začátečník
fotky výše zmiňovaných holek nejsou k mání a k tý Věře, o který se zmiňuje kolega hornik bych mohl říct toto...Tahle ku.da je zcela určitě na perníku nebo na nějaký jiný droze, je to už asi rok co jsem jí taky volal, pozvala mě do bytu v Trnovanech, v paneláku souběžným s Masaryčkou, myslím že se jmenuje A.Staška, prostě ten panelák za tím obchodním areálem. Šel jsem tam a málem jsem omdlel...HRŮZA a DĚS, nebrat, raději si ho vyhonit. Ale to je jenom můj názor, třeba to někdo má rád ( myslím fetny ).
Nebyli jste někdo v Chomutově: 28letá Lenka s větším poprsím zve všechny muže do svého privátku. Služby s ochranou a diskrétnost zaručena.720313608, Dívka 26 let nabízí...723321402, Dana 42/2(Bi) sportovního typu...731331046 ?
Jestli ano prosím napište své zkušenosti jaké jsou, jelikož výše uvedených otoček už jsem musel absolvovat vícero a je mi u toho dost trapně a taky je to ztráta času, bohužel sám v tomto okolí nemůžu doporučit žádnou, jen v Praze...tak jestli máte jiný typ v okolí dejte vědět. Díky
Jestli ano prosím napište své zkušenosti jaké jsou, jelikož výše uvedených otoček už jsem musel absolvovat vícero a je mi u toho dost trapně a taky je to ztráta času, bohužel sám v tomto okolí nemůžu doporučit žádnou, jen v Praze...tak jestli máte jiný typ v okolí dejte vědět. Díky
-
- začátečník
-
- začátečník
Tak hoši, ta pihatá holka z UL nebyla nadšená, nechce to už dělat, proto jsem smazal její telefon...nevolejte jí prosím...díkymilkcafe píše:Prosím Tě a nemá Markéta zrzavé dlouhé vlasy????? Nebo si jí plteu?sixty-five píše:Ok... v pořádku, jen jsem zkoušel jak se vkládá novej příspěvek.
Po té výše popsané špatné zkušenosti bych vám chtěl doporučit 3 ku.dy, s kterejma je opravdu radost píchat. I když je pravda, že já osobně píchám jenom s jednou z nich, ale je mi jasný, že pich není cizí ani těm ostatním. Abych byl konkrétní. V Duchcově, dá se říct, že přímo na hlavní ul. má byt Alice, tedy říká si Alice, ale jmenuje se Bára, jezdím tam za ní, když mi hučí v klacku a není nic jinýho poblíž. Od ní se nechám jenom kouřit, kouří bez a opravdu s potěšením a až do konce i s polykáním. Není to žádná krasavice, ale je milá a vcelku sympatická, je jí určitě pár let přes 30, má dost vytahaný břicho, ale to má shovaný pod košilkou. Ku.du má vždycky mokrou, testuju prstama. Má tam někdy i kámošku. Ode mě chce 500. tel.605339508
Další pichna, z který by si měly vzít některý ku.dy příklad je z UL, severní terasa, pěkná baba, postavička, za kterou by se menusely stydět dvacítky, opálená ze solárka a má to taky ráda. Ale vše s gumou. Ode mě chce 800. te.:603798778 jmenuje se Markéta
A nakonec jsem si nechal bonbonek, ale to jen pro ty co mají rádi baculky. Já mezi ně nepatřím, proto jsem s ní nepíchal a nechal si v autě jenom kouřit. Chodí v UL na vejšku a chce si sexem přivydělat nějakou kačku na kolej, 20let, pihatá, docela hezká holka a kouří moc kvalitně. Já jsem jí dával za kouř 500, ale ona shání někoho na píchání, prý za to bude chtít dvojku. Nemá prostory. Ale myslím,že bude k ukecání. Je to ryzí amatérka (tedy aspoň zatím), byl jsem její první kunšaft.Takže kdo rád baculky a rád s nima píchá tak nechť bnkne na toto tel.č. jmenuje se Pája
Tak hoši GL všem
Táňa 35 let, 158/49kg
tak jsem ji vcera vyzkousel. ma bytecek na severni terase. nic moc zarizenej ale to nejdulezitejsi tam bylo
udelala kafco optala se co rad a pak se slo na vec. za 1200 kouri bez gumy muzete si sahnout kam chcete a na cas nehledi. na jeji vek hezka postava tak myslim ze dobra investice 

Re: Táňa 35 let, 158/49kg
apoluric píše:tak jsem ji vcera vyzkousel. ma bytecek na severni terase. nic moc zarizenej ale to nejdulezitejsi tam byloudelala kafco optala se co rad a pak se slo na vec. za 1200 kouri bez gumy muzete si sahnout kam chcete a na cas nehledi. na jeji vek hezka postava tak myslim ze dobra investice
Kde je na ní kontakt?
Re: Táňa 35 let, 158/49kg
vsch1 píše:apoluric píše:tak jsem ji vcera vyzkousel. ma bytecek na severni terase. nic moc zarizenej ale to nejdulezitejsi tam byloudelala kafco optala se co rad a pak se slo na vec. za 1200 kouri bez gumy muzete si sahnout kam chcete a na cas nehledi. na jeji vek hezka postava tak myslim ze dobra investice
Kde je na ní kontakt?
tel je 722742465 a inzerat ma na www.marteen.cz ... ma tam i fotku.