Děčín
- vrtichvost
- pokročilý
- vrtichvost
- pokročilý
Plnoštíhlá blondína 166/78/4, po padesátce nabízí erotické služby v soukromí: Příznivé ceny 600 - 1000,- Kč tel : 605 346 914.
No takže jsem podnikl exkurzi s ochutnávkou, byteček má nedaleko autobusové zastávky, ale v paneláku co je ubytovnou pro socialně slabší, podle toho to v baráku také vypadá.Byt ale čistej.
Ona : ve věku nelže, příjemná ale povídavá.Tetování na levém prsu.Kuřba 2, při zasunu normal.Vše pouze s gumou.Osobní hodnocení : nebudu opakovat. V
No takže jsem podnikl exkurzi s ochutnávkou, byteček má nedaleko autobusové zastávky, ale v paneláku co je ubytovnou pro socialně slabší, podle toho to v baráku také vypadá.Byt ale čistej.
Ona : ve věku nelže, příjemná ale povídavá.Tetování na levém prsu.Kuřba 2, při zasunu normal.Vše pouze s gumou.Osobní hodnocení : nebudu opakovat. V
Kurva to je charakter, děvka je slušné povolání...
klusino píše:z Děčína je jedna kurvička říká si Niki věk kolem 20 let 180 štíhlá blond čistounká a na kurvu vyjímečně inteligentní je vidět že neni profi a tak je to celkem sympatický.přijel jsem sešli jsme se ve městě pokecali pak jsme šli na věc.....orálek umí boží a užívá si to píchání normal análek nedělá ale myslim že kdybych si hrál dýl povolí je žhavá a zbožnuje lízání i když tvrdí že ne.všechno jedině s gumou a cena taky ušla hodinka za 1000,- je v poho jedinej minus že nemá vlastní byt ani žádný prostory takže tohle zbývá na chlapovi.723 775 989.
kde si na ni nasel kontakt??
od kámošeapoluric píše:klusino píše:z Děčína je jedna kurvička říká si Niki věk kolem 20 let 180 štíhlá blond čistounká a na kurvu vyjímečně inteligentní je vidět že neni profi a tak je to celkem sympatický.přijel jsem sešli jsme se ve městě pokecali pak jsme šli na věc.....orálek umí boží a užívá si to píchání normal análek nedělá ale myslim že kdybych si hrál dýl povolí je žhavá a zbožnuje lízání i když tvrdí že ne.všechno jedině s gumou a cena taky ušla hodinka za 1000,- je v poho jedinej minus že nemá vlastní byt ani žádný prostory takže tohle zbývá na chlapovi.723 775 989.
.proč??
ja myslel ze ma nekde inzerat...klusino píše:od kámošeapoluric píše:klusino píše:z Děčína je jedna kurvička říká si Niki věk kolem 20 let 180 štíhlá blond čistounká a na kurvu vyjímečně inteligentní je vidět že neni profi a tak je to celkem sympatický.přijel jsem sešli jsme se ve městě pokecali pak jsme šli na věc.....orálek umí boží a užívá si to píchání normal análek nedělá ale myslim že kdybych si hrál dýl povolí je žhavá a zbožnuje lízání i když tvrdí že ne.všechno jedině s gumou a cena taky ušla hodinka za 1000,- je v poho jedinej minus že nemá vlastní byt ani žádný prostory takže tohle zbývá na chlapovi.723 775 989.
.proč??
díkybohu můza není je až moc reálná....a ta štavnatá kundička....ta stojí za to zkoušet to víckrát.apoluric píše:niki bude asi jen muzadanielson píše:skousel jsem ty Niki volat a nic, . Nejakou jinou z Děčína, tak aby to byla tutovka?? pokud možno mladý maso a ne moc očouzenýapoluric píše: ja myslel ze ma nekde inzerat...![]()
pokud někdo vítwe, sem s kontaktem
díkybohu můza není je až moc reálná....a ta štavnatá kundička....ta stojí za to zkoušet to víckrát.apoluric píše:niki bude asi jen muzadanielson píše:skousel jsem ty Niki volat a nic, . Nejakou jinou z Děčína, tak aby to byla tutovka?? pokud možno mladý maso a ne moc očouzenýapoluric píše: ja myslel ze ma nekde inzerat...![]()
pokud někdo vítwe, sem s kontaktem