Děčín
-
- panic
Spolunorníci, opět můžu jenom doporučit Merilin před Dobkovicema. Konečně to tu začíná za něco stát a jsou tu i pěkné slečny. O moravandě a "černošce" jsem se tu už zmiňoval a to mě pozvali na tento týden ( 21.9 - 27.9. ), že tu budou další dvě až tři nové tvářičky. Jedna má být černovlasá devatenáctka a se zbytkem se mám nechat překvapit. Tak to už asi blejská na lepší časy. D O P O R U Č U J I ! ! !
-
- panic
Čus mrdáci.
Tak jsme byli s kámošem v tom bordelu mezi Děčínem a Ústím, Marilynu a bylo to docela cool. Dvě černovlásky - mlaďoučké - a jedna blondýnka - něco ve stylu Barbie. Nechali jsme si zatančit a pak jsme bejčili až do rána. Ale pak ta opice, pánové
To byla jediná nepříjemná věc ve spojitosti s touhle akcí. Až našetříme zase nějaké chechtáky, tak určitě vyrazíme. Přidávám se ke kolegovi MEDVÍDEK2012 a také doporučuju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo, ještě jsem zapomněl. Černošku jsme tam nezastihli. Odjela domů, ale po příjezdu bude v klubu celý měsíc, takže krasavec. Akorát se zatím neví, kdy dorazí 

-
- panic
Zdarec norníci, tak nevím jestli je to dobře nebo ne zatím přestávám na chvíli nořit ( na prachy kašlu, těch mám dost ). Ač ženatý našel jsem nádhernou babu na píchání
Dnes jsem si hrál na mladíka ( táhne mi na 40 ) a od 8 do 15:30 jsme do toho bušili. Jsem vyždímanej jak nikdy a nemůžu chodit, jsem zvědav co na to doma. Držím vám všem palce a přeju úspěšné noření. Mějte se SEVERÁK

Zdarec norníci. Taky jsem s kámošem zkusil ten Marylin. Bylo to dost hustý. Chtěl jsem vidět tu Barbinku, ale smůla nebyla tam. Nevadí i tak to za to stálo. Chtěl jsem jen vědět jestli taky chodí ta Barbie na pokoj. Známej mi tvrdil, že je tam jedna co na pokoj nechodí. Měla by se jmenovat Markéta cca 22,štíhlounká a moc hezky opálená a prej jen tancuje. Je to ta Barbinka? Jestli jo, tak to je moc velká škoda. 

-
- panic
To BOXER ........boxer píše:Zdarec norníci. Taky jsem s kámošem zkusil ten Marylin. Bylo to dost hustý. Chtěl jsem vidět tu Barbinku, ale smůla nebyla tam. Nevadí i tak to za to stálo. Chtěl jsem jen vědět jestli taky chodí ta Barbie na pokoj. Známej mi tvrdil, že je tam jedna co na pokoj nechodí. Měla by se jmenovat Markéta cca 22,štíhlounká a moc hezky opálená a prej jen tancuje. Je to ta Barbinka? Jestli jo, tak to je moc velká škoda.
Už jsi viděl v nějakém .... , že nějaká frajerka nechodí? Tahle blondýna - Markéta je v Marylinu už nějaký ten pátek a chodí, stejně jako zbytek osazenstva. To, že kolikrát nejde, tak neví, jestli je to nějaký známý jejich známých apod. Chápeš?

- vrtichvost
- pokročilý
2 dominy Děčín Nebočady
Tak ty 2 dominy jak tady už někdo psal jsem prubnul. Jedna tak 23 let blond, krásný pevný 3-4ky prsa blond. To je ta přísná a pak je tam starší tak okolo 30 černovlasá.prsa 2ky.. Klasický SM, bondage, pánskej anál. Za příplatek (na 2. schůzce po předchozí domluvě a asi i sympatiich) se nechala ta tmavovlasá píchat. Teda píchat... já musel podle rozkazů blondýny píchat
Fakt super, můžu doporučit všem co jim nejde jenom o trapnou klasiku. Cena 2000,- což na to že jsou obě bylo super + příplatek 1500,- za pich. Doufám že jsem na nic nezapomněl, kdyžtak se ptejte. Zdar a šuk