xxx
-
- panic
Re: DAGMAR ÚSTÍ NAD LABEM A DĚČÍN
Dobra reklama nepases ji nahodou???
holka,holka,uz jsem premejslel,ze za tebou zajedu,ale po tyhle reklame ,mas po picimrdamdevky píše:Dagmar Ústí nad Labem, pěkná nadržená panička, dvojky kozičky, úzká vyholená kundička, kouří bez a nechá si ho narvat až do krku, šuk dobrý- je aktivní, dělá i análek a má fakt úzkou prdelku, moc dlouho jsem nevydržel a všechno spolykala, ceny 600/1000, přidávám i foto, ted má červený vlasy. KONTAKT 720 206 903, 607 979 807.
Kde jste ji nasli nekde na sex.cz ci co???
Vždyť je to Kristýna Hrnčířská Ul, nebo růžovej kostel Dc. Otázka, proč je to zde napsáno. Skorem mám pocit, že tady chce někdo někoho nasrat. A proč si to myslím? To první je její privátní. Takže sem to musel dát nějakej zhrzenec, nebo bordelmamá, či jiná pracovnice. N nic, klidně ať ten co mrdadevky napise duvod. Vždyť je zde inkognito:-)
-
- norník závislák
Re: xxx
další zbytečný vlákno...

- vrtichvost
- pokročilý
Jojo je to tak. Včera jsem se chtěl v Dc objednat a opravdu, zvedla to Kristína. Ordinuje pouze v Ul. Tvrdila že ten "její" odkaz je falešnej že s tím nemá nic.milkcafe píše:Vždyť je to Kristýna Hrnčířská Ul, nebo růžovej kostel Dc. Otázka, proč je to zde napsáno. Skorem mám pocit, že tady chce někdo někoho nasrat. A proč si to myslím? To první je její privátní. Takže sem to musel dát nějakej zhrzenec, nebo bordelmamá, či jiná pracovnice. N nic, klidně ať ten co mrdadevky napise duvod. Vždyť je zde inkognito:-)
Kurva to je charakter, děvka je slušné povolání...
děvkyavdanýtojemoje píše:další zbytečný vlákno...![]()
vrtichvost píše:Jojo je to tak. Včera jsem se chtěl v Dc objednat a opravdu, zvedla to Kristína. Ordinuje pouze v Ul. Tvrdila že ten "její" odkaz je falešnej že s tím nemá nic.milkcafe píše:Vždyť je to Kristýna Hrnčířská Ul, nebo růžovej kostel Dc. Otázka, proč je to zde napsáno. Skorem mám pocit, že tady chce někdo někoho nasrat. A proč si to myslím? To první je její privátní. Takže sem to musel dát nějakej zhrzenec, nebo bordelmamá, či jiná pracovnice. N nic, klidně ať ten co mrdadevky napise duvod. Vždyť je zde inkognito:-)
Máte někdo odkaz či foto?