Pokračování zde....
ještě by to chtělo vlákno přišpendlit nad recenze 2017dochtor píše:Tak a hurá do dalšího roku
Pokračování zde....
normistr píše:Nazdar chlivaci. mel sem sluzebku do rican a mel jsem trochu casu. Tak jsem mel chut smocit a nasel jsem ze od rican je v uhrinevsy privatek kde jsou tri holky jedna dela masaze s vyhonenim, druha ma sado maso a treti sousta !!!na fotkach nevypadala zle,ale mam s fotkama stejne jako vy vsichni spatny zkusenosti..... na fotkach zas mrdna k pomilovani a original bejva jinej. No tak jsem tam zavolal a po hlase byla holka mila a rekla ze kamoska co sousta na privatu je. Tak jsem se objednal uhrineves neni velka,,nasel jsem to hned. ALE PISU TO PROTO, ZE VAS CHCI VAROVAT. OTEVRELO MI SNAD TO NEJVEETSI HOVADO BOZI CO ZA TY ROKY MRDU JSEM KDY VIDEL. NECHUTNA TMAVOVLASA PRASNICE. ONA ANI NEBYLA MOC TLUSTA, ONA BYLA PROSTE HNUSNA A MELA BOLAKY NA KSICHTE. ASI ZROVNA NEMELA SVUJ DEN. MISTO DRZKY MELA JEDEN VELKEJ HNUSNEJ OPAR. A VYCHLASTANEJ HLAS, ZE BYCH SE POBLIL. To byl pokus o novorocni mrd pekne v prdeli. Kdyz jsem to uvidel vzal jsem nohy na ramena a jel jsem snad nadsvetelnou rychlosti domu. Raci samohon. Hosi Uhrineves si proste skrtnete. Fotky opet fake.
goulash píše:Má někdo zkušenost s touto ťapinou?
https://www.sex.cz.com/cs/lide/1559586/na_urovni
Nezlob se na mě, ale 5 litrů? A na hotelu, nebo azylu? Za to mám dvě hezký buchty na dvě hodky v jejich prostoráchhonzik.11 píše:Prosím, měl někdo ženu z www.sex.cz Sofie-srdce ?;) chce tedy opravdu hodně peněz a jen na hotelu. Proto mě zajímá, zda má někdo zkušenost, jak vypadá a jak je na tom:) díky za odpověď;)
na svetacich mas na ni recku, ceny 1500/2000, libacka, ob(i kdyz s tim nejsem jisty) po 500,-