Tak, vim ze jsem sahl spatne. Ale aby jste nenaleteli na ama nick: Hedwicka, vcelkaprcna
Zneni inzeratu: Ahojky... jsem tu už měsíc, takže se na mě můžeš zeptat na erotickém chatu...hned aby jsme si to ujasnili dělám eskort po Praze a okolí, ale je možné se dohodnout na jiném městě, za sex platíš na ruku, za cestu předem na účet nebo PaysafeCard. Eskort u Tebe, na azylu, hotelu nebo v mém autě. Pouze já za Tebou, pokud máš problém jdi na privát. Z důvodu mého soukromí neříkám odkud jsem, takže pokud máš zájem piš rovnou v kolik máš čas a tvé město, napíšu ti cenu za cestu. Pokud začneš vykecávat (jdeš do bloku), domluva rychle, jasně a stručně. Cena za sex 1800 za každou hodinu (v ceně oral, klasika, 69, anal, líbání, stříkání do pusy). Rychlovka 900 (30 minut). Jen oral 500. Noc 7000. Stříkání do mě + 2000 (musíš mít zdravotní potvrzení, že jsi Ok).
Cislo uctu: Zaplať cestu na účet 5170013317/5500... zpráva pro příjemce: 27638469... variabilní symbol 27638469 pošli potvrzení o platbě za cestu....Adresa kam mám přijet? Nějaký kontakt prosím?
Je to fake. Nikdo neprijede.