footfetish - větší chodidla
Re: footfetish - větší chodidla
Neznáte nějakou slečnu,nebo dominu,která má větší chodidla a opravdu hodně se jí potí nožky?????
Ahoj, využiju téma.
Nemáte někdo kontakt na mladší holku co si nechá hrát s nožičkama? Na ceně nesejde, a čím hezčí a hubenější nohy, tím lépe.
Díky
Nemáte někdo kontakt na mladší holku co si nechá hrát s nožičkama? Na ceně nesejde, a čím hezčí a hubenější nohy, tím lépe.
Díky
Taky bych nějakou uvítal. Většina mladších ťapin s tím má problém a přitom je to pro ně výhoda. Práce téměř žádná:-)Anya píše:Ahoj, využiju téma.
Díky
Jak se o tom zmíníš, přestanou komunikovat a mají tě za úchyláka. A ty starší už mám po Praze oběhnuté.
Snad se něco objeví, klidně pište sem holky

-
- norník
Ahoj, já dělám foot
a nohy mám na to jak dělaný, ale museli by jste si přijet do Hradce Králové 

Pearls
No a ty jsi ktera? Jestli Anicka, popremyslel bych, ale jestli jsi ta druha, ani nahodou. A mimo jine, co trampling, byl by mozny?masazepearls píše:Ahoj, já dělám foota nohy mám na to jak dělaný, ale museli by jste si přijet do Hradce Králové
Doporučil by mi někdo dominu,nebo holku s fakt obrovskýma nohama,případně některou které se fakt nožky hodně potí????
Kolegové, musím bohužel dát negativní recenzi na Moniku Fastidiosu. Četl jsem tu více chvály, tak myslím, že jsem měl jen blbej den, ale i tak se musím podělit
Domluva byla: Chtěl bych dámu v sexy prádle, silonkách, kozačkách, footfetish a footjob v obojím. (dominantní footfetish masáž)
Realita: je pravda, že jsem přišel pozdě... ale nakonec jsme se svolali, přijela v kozačkách a šatičkách- už na ulici jsem si všiml, že nemá silonky - a šli do jejího pracovního bytečku. Odtažitost jsem chápal jako dominanci... ale když mi v bytě řekla "odložte si tady" a sama se svlékla do bavlněných pruhovaných kalhotek a zeptala se jestli si má vzít silonky a co chci... říkal jsem si že asi to není dobrý den.
Samotná akce byla taková... nezúčastněná, sice velmi příjemně honila ale bez jakékoliv empatie. O nožky jsem si musel říkat, oddalování vyvrcholení jsem musel vyžadovat. Footjob takový nijaký a footfetish na požádání. Ach jo...
Celkově jsem se sice udělal, ale spokojenost nebyla. Čas dodržen, cena dodržena. Vstřícnost ano, samotná akce nic moc.
Ocenil bych, pokud byste měli ve svých zkušenostech dámu, která by měla footfetish ráda, věnovala se mi a ještě ideálně zapojila piss...to bych rád vyzkoušel.
Konec hlášení

Domluva byla: Chtěl bych dámu v sexy prádle, silonkách, kozačkách, footfetish a footjob v obojím. (dominantní footfetish masáž)
Realita: je pravda, že jsem přišel pozdě... ale nakonec jsme se svolali, přijela v kozačkách a šatičkách- už na ulici jsem si všiml, že nemá silonky - a šli do jejího pracovního bytečku. Odtažitost jsem chápal jako dominanci... ale když mi v bytě řekla "odložte si tady" a sama se svlékla do bavlněných pruhovaných kalhotek a zeptala se jestli si má vzít silonky a co chci... říkal jsem si že asi to není dobrý den.
Samotná akce byla taková... nezúčastněná, sice velmi příjemně honila ale bez jakékoliv empatie. O nožky jsem si musel říkat, oddalování vyvrcholení jsem musel vyžadovat. Footjob takový nijaký a footfetish na požádání. Ach jo...
Celkově jsem se sice udělal, ale spokojenost nebyla. Čas dodržen, cena dodržena. Vstřícnost ano, samotná akce nic moc.
Ocenil bych, pokud byste měli ve svých zkušenostech dámu, která by měla footfetish ráda, věnovala se mi a ještě ideálně zapojila piss...to bych rád vyzkoušel.
Konec hlášení

Poštěstilo se mi s Marií Triskele (web i fb snadno dohledatelný) - nejlepší FF, co jsem kdy zažil, užívá si to a baví ji to! Nohy 1*
Nutno však dodat, že nic víc než FF nedělá..
Nutno však dodat, že nic víc než FF nedělá..

Nějaká slečna s většími chodidly, ideálně 42 a nebo víc? 

42 a víc to už by byl chlap asi175 píše:Nějaká slečna s většími chodidly, ideálně 42 a nebo víc?

Mám dvě kamarádky se 42, takže až tak nemožné to není
Jedna mi leccos dovolí, ale taky ne všechno, tak bych rád našel nějakou další 

myslim, že v žádný inzerci velikost nohou neuvádějí, takže ji najít bude asi problém175 píše:Mám dvě kamarádky se 42, takže až tak nemožné to neníJedna mi leccos dovolí, ale taky ne všechno, tak bych rád našel nějakou další

Proto by nebylo špatný, kdyby se tu třeba nějaká taková našla, jinak se člověk musí řídit odhadem... a fotky musí být pravý 

se jich na to hned ptej a pak dej věedět až nějakou čubičku najdeš175 píše:Proto by nebylo špatný, kdyby se tu třeba nějaká taková našla, jinak se člověk musí řídit odhadem... a fotky musí být pravý

Psalo se tady jednou o Michaele (dom.princessss) na www.sex.cz. Kde ji je konec a da se s ni na necem domluvit?