hans111 píše: ↑27 červenec 2020 09:35
Zdravím, tak jak nám zrušili informační server musíme se přesunout sem. Mám rád thajské masáže zejména v Praze. Tam se dá pořídit slušný HAPPY ENDING - HE. Výběr je velký. Jaké máte zkušenosti?
V poslední době jsem byl tady:
BALI Praha 2: Ve většině recenzí označeno jako tutovka. Nicméně v mém případě nic, resp. masáž ve boxerkách, které nestáhla ani při masáži zad.

NEDOPORUČUJI ani jako běžnou masáž...
........
Thajka Pražský hrad: Těsně před koncem masáže došlo k výměně! masérek, přičemž ta nová začala okamžitě tahat prachy. Bohužel jsem jí dal litr za tragický zakončení. NEDOPORUČUJI, resp. to byl asi nejhorší zážitek v tomto odvětví. V případě výměny masérek raději ukončit masáž.
.......
Thajka Zlatnická (blízko Majestiku)
Prostředí, atmosféra, masáž výborné. Žádné smlouvání atd.. (všechno nové, čisté,

před i po)
.......
Ba.an thai P7, P9.
Obě super, ale nelze vyloučit, že se to tam po kladných recenzích zadrhlo... Byl jsem tam v červnu.
......
Před covidem jsem byl v Lee.le. Doporučuji masáž na 90 min., jinak reálně hrozí neúspěch. Tady není sprcha.
......
V roce 2019 fungoval i Re.lax na Žižkově. Tady je asi nejlepší thajská masáž v Praze. Zakončení za ní trochu pokulhávalo.

Prostředí OK.
......
Ještě jsem zkoušel Thai Relax v HoPo (2019). NEDOPORUČUJI (velká místnost rozdělená plentami absolutně bez atmosféry, masérka zjevně neuměla pravou thajskou masáž, natož něco special...)