Hmm, tak to je ještě dost nad tím, co jsem si pod "dost drahá" představoval. A díky za info ohledně Madam Anny. Asi se výběr finalizuje na Buffy (snad bude cenově výrazně přijatelnější než Zoe..) nebo Lady Madeline..Adam6 píše: ↑20 srpen 2020 22:35Drahá: 6.000-12.000 dle toho, co chceš. Madam Anna vůbec wrestling neumí, ale jinak je fajn.vaugrenard píše: ↑18 srpen 2020 15:42Znovu díky moc. Co si přibližně mám představit pod "dost drahá"?
A mimo fightpulse, mixed wrestling nabízí i tato dáma: https://www.bezpasaka.cz/madam-anna, máš případně zkušenosti nebo info k ní?
Mixed Wrestling
-
- panic
Re: Mixed Wrestling
Buffy je dražší než Lady Madeline. Chce 3000,- Ale na druhé straně nekouká na čas - já měl 1h zápas a pak 1h masáž (klasickou i erotickou) a nechala se i lízat.vaugrenard píše: ↑25 srpen 2020 10:19Hmm, tak to je ještě dost nad tím, co jsem si pod "dost drahá" představoval. A díky za info ohledně Madam Anny. Asi se výběr finalizuje na Buffy (snad bude cenově výrazně přijatelnější než Zoe..) nebo Lady Madeline..Adam6 píše: ↑20 srpen 2020 22:35Drahá: 6.000-12.000 dle toho, co chceš. Madam Anna vůbec wrestling neumí, ale jinak je fajn.vaugrenard píše: ↑18 srpen 2020 15:42
Znovu díky moc. Co si přibližně mám představit pod "dost drahá"?
A mimo fightpulse, mixed wrestling nabízí i tato dáma: https://www.bezpasaka.cz/madam-anna, máš případně zkušenosti nebo info k ní?
A s některou z mladších tedy zkušenost nemáš(nebo nevíš o nějaké) co by nabízela cca něco jako Buffy?
Přes ten email jim napsat co, zeptat se co nabízí, nebo rovnou co cca chci? Netuším v jakém vztahu tam jsou, některé vypadají, že si s tebou dají jenom zápas, tak bych se nerad v mailu rovnou ptal, jestli zápasí nahá a zda jí můžu lízat

Klidně jim napiš mail a na rovinu napiš, co chceš. A uvidíš reakci. Některé se nechají i přesvědčit, i když to hned nenabízejí.amater95 píše: ↑26 srpen 2020 16:37A s některou z mladších tedy zkušenost nemáš(nebo nevíš o nějaké) co by nabízela cca něco jako Buffy?
Přes ten email jim napsat co, zeptat se co nabízí, nebo rovnou co cca chci? Netuším v jakém vztahu tam jsou, některé vypadají, že si s tebou dají jenom zápas, tak bych se nerad v mailu rovnou ptal, jestli zápasí nahá a zda jí můžu lízat![]()
A jak jsi toho docílil? Napsal jsem, odpověděla, že za 4000,-/1h, a maximálně handjob. Zeptal jsem se přímo i na to lízání a napsala, že za 4000 určitě ne.

Já si řekl na místě jen o masáž a při ní to tak nějak vyplynulo. Asi vzájemné sympatie ... Nebo kouzlo osobnosti.
Zdravím,
prosím o fungující kontakt na 140 kg dámu. Na mobil ani mail nereaguje. Jinak jsem zkušený, mnoho desítek wrestlingových sessions.
Díky
Felix66
prosím o fungující kontakt na 140 kg dámu. Na mobil ani mail nereaguje. Jinak jsem zkušený, mnoho desítek wrestlingových sessions.
Díky

Ahoj Adame,
tak já už jsem s Miracle domluven. Moc příjemná komunikace, zhubla na 130kg, pořád to bude pro mě masakr! A o tom to je...
Na tvůj dotaz, posledních 5 let sbírám zážitky s velkými amazonkami, ok, je to úlet... Příjemný. Mrkni na můj dávný profil na xvideos,
tam je i mail. Jinak jsem řekl "sadistce" o tvé pěkné recenzi na ni, potěšilo ji to, jak jsi to odklepal...
Jinak mám za sebou desítky sessions s dámami, od Dračice po silné amazonky. Vše milé, příjemné
Takže www.xvideos.com/profiles/felixir66
Měj se fajn... Milan
tak já už jsem s Miracle domluven. Moc příjemná komunikace, zhubla na 130kg, pořád to bude pro mě masakr! A o tom to je...
Na tvůj dotaz, posledních 5 let sbírám zážitky s velkými amazonkami, ok, je to úlet... Příjemný. Mrkni na můj dávný profil na xvideos,
tam je i mail. Jinak jsem řekl "sadistce" o tvé pěkné recenzi na ni, potěšilo ji to, jak jsi to odklepal...
Jinak mám za sebou desítky sessions s dámami, od Dračice po silné amazonky. Vše milé, příjemné

Měj se fajn... Milan
Hlavně si s ní dopředu domluv, co všechno očekáváš. Třeba oblečení, aby si to vzala. A máš pravdu, už komunikuje. Také mi už odpověděla na mail...A nemáš kontakt na nějakou zápasnici mimo fightpulse?Felix66 píše: ↑24 listopad 2020 15:40Ahoj Adame,
Jinak mám za sebou desítky sessions s dámami, od Dračice po silné amazonky. Vše milé, příjemné![]()
Měj se fajn... Milan
Ahoj,
tak s Miracle až za týden, jsem marod, kašlu, kýchám. Jinak komunikace s ní dobrá, poslala mi i fotky. Je mladá a něco z dominance v ní je...
Zkus oslovit Elegantýnu, já s ní měl vloni v Praze pěknou session. Nabízela i wrestling, tak jsem jí doporučil, ať jen fantasy. Je to hezká milá
baba, vysoká a silná. Tedy zápasit moc neuměla, ale bylo to fajn. Už si myslela, že mě má, tak jsem ji přes sebe přetočil. I sexík pak byl, v ceně 2hod 4tis... Má profil na www.sex.cz, hledat wrestling... Mám i její privátní mobil, tak, jak už od Miracle... A na krásnou macandu se těším.
Tedy trošku fetiše si užívám i s dámou, co se mi občas stará o domácnost, jen tak, mezi ostříháním a úklidem. Je to taky amazonka, hihihi!
Měj se fajn, líp další mailem, co mám na profilu na xvid.... Bab, co se dají na wrestling sjednat, znám mnoho osobně.
Čauky
Felix
tak s Miracle až za týden, jsem marod, kašlu, kýchám. Jinak komunikace s ní dobrá, poslala mi i fotky. Je mladá a něco z dominance v ní je...
Zkus oslovit Elegantýnu, já s ní měl vloni v Praze pěknou session. Nabízela i wrestling, tak jsem jí doporučil, ať jen fantasy. Je to hezká milá
baba, vysoká a silná. Tedy zápasit moc neuměla, ale bylo to fajn. Už si myslela, že mě má, tak jsem ji přes sebe přetočil. I sexík pak byl, v ceně 2hod 4tis... Má profil na www.sex.cz, hledat wrestling... Mám i její privátní mobil, tak, jak už od Miracle... A na krásnou macandu se těším.
Tedy trošku fetiše si užívám i s dámou, co se mi občas stará o domácnost, jen tak, mezi ostříháním a úklidem. Je to taky amazonka, hihihi!
Měj se fajn, líp další mailem, co mám na profilu na xvid.... Bab, co se dají na wrestling sjednat, znám mnoho osobně.
Čauky

-
- panic
Dobry den Felix 66 chtel jsem se zeptat.. mel bych velky zajem navstivit nejakou slecnu na mixed wrestling session.. vypada to, ze s tim mate zkusenosti .. mohl bych poprosit o nejake doporuceni.. byl bych nadsen a vděčen .. pridal jsem si vas jako pritele tady .. ale nevim jak to funguje .. jsem tu novy .. diky moc
Naposledy upravil(a) peterjasny dne 16 prosinec 2020 16:30, celkem upraveno 1 x.
Můžu poprosit jestli by někdo měl kontakt na BBW 140kg zápasnici? Díky
adam6: díky moc