Určitě mě to změnilo a řekl bych k lepšímu.
Kdysi jsem si z neznalosti povrchně myslel o ťapkách jen to nejhorší a měl jsem je za ženy II kategorie. Měl jsem naivní představu, že když za nějakou půjdu, tak jí jen de facto zneužiji a využiji její bezmocnost a nouzi. Až časem jsem zjistil skutečné poměry a také to, že každá nežije na hranici chudoby, není feťačka či zotročována pastevcem. O první výpravě a akci jsem uvažoval skoro celý rok a následně se tato dlouhá příprava vyplatila. Holčina mi dost zafoukala do trenek a tak mi to hodně zvedlo sebevědomí, užil jsem si kvalitní sex s nádhernou ženskou a ani to tehdy nestálo až takový balík. Po této pozitivní zkušenosti již nešlo přestat ...
Postupem času jsem začal poznávat různé typy žen ať po stránce fyzické, tak i duševní a to mi utvrdilo v názoru, že všechny není možné házet do jednoho pytle. Mnohé ženy a dívky dozajista měli lepší charakter než já. Nevím zda-li mám návyk či nikoliv, ku předu mi žene touha po dobrodružství s úplně cizí ženou. Každou se snažím pochopit, trochu se s ní sblížit i na emoční úrovni a projevit k ní náklonnost. Vždy se to nedaří na 100%, ale pokud je tam alespoň trochu chemie, tak tomu ještě dávám naději a druhou šanci.
Díky ťapkám se stal můj život barevnější a hezčí. Dostává se mi sexu o kterém se mnohým chlapům jen zdá. Stal jsem se v sexu zkušenějším a zdatnějším a to mi ještě více posílilo ego. Nezanedbatelný je dostatek času na kamarády a koníčky. Už pořád nemám nutkavou potřebu s někým chodit a být zadaný. Být svobodný jak časově, tak i emočně a v neposlední řadě být sexuálně nezávislý je díky našim svlečnám povznášející pocit. Pokud se to nepřehání, tak noření není ani zdravotní, tak ani finanční hrozba.