Děčín
Re: Děčín
Ahoj ... no nevím o kom mluvíš. Vím ,že kdysi byla pěkná holka v Krásné Lípě pod nickem Petra X.sadvandal píše:čus norci nevíte zda ještě pavla mozerová z jirkova dělá dominu jak dělala?
Pokud vím , tak tato podle fotky tak je Nathalia. Toto je její web : http://www.nathalia.euweb.cz/ email má Mrs.Nathalia@seznam.cz . No ale je z kraje Hradec Králové. Takže z Děčínská těžko.
ahoj
Zdarec norníci, to je ostuda co ? Jsme okresní město a nemáme tu jedinej privát !! Nestojí to na zamyšlení ? Koho má furt bavit jezdit do Ústí nebo do Lípy ! Nebo snad o něčem nevím ?
s e v e r á k
Zdar,napiš nějakej dobrej kontakt v Ústí. Díkyseverák píše:Zdarec norníci, to je ostuda co ? Jsme okresní město a nemáme tu jedinej privát !! Nestojí to na zamyšlení ? Koho má furt bavit jezdit do Ústí nebo do Lípy ! Nebo snad o něčem nevím ?
- vrtichvost
- pokročilý
severák píše:Zdarec norníci, to je ostuda co ? Jsme okresní město a nemáme tu jedinej privát !! Nestojí to na zamyšlení ? Koho má furt bavit jezdit do Ústí nebo do Lípy ! Nebo snad o něčem nevím ?
No v Děčíně jsem byl naposled u té blond Lucky, ale ta nějak utla činnost, nevíš kam se poděla ??? V Lípě jsem to nezkoušel, měl bys slušnej tip ?

Kurva to je charakter, děvka je slušné povolání...
Fakt hrůza, pořád a pořád nic. Ať teda žije Děčínvrtichvost píše:severák píše:Zdarec norníci, to je ostuda co ? Jsme okresní město a nemáme tu jedinej privát !! Nestojí to na zamyšlení ? Koho má furt bavit jezdit do Ústí nebo do Lípy ! Nebo snad o něčem nevím ?
No v Děčíně jsem byl naposled u té blond Lucky, ale ta nějak utla činnost, nevíš kam se poděla ??? V Lípě jsem to nezkoušel, měl bys slušnej tip ?

s e v e r á k
-
- pokročilý
A co ta druhá co tam bývala s ní ? Kontakt ?MichelleTS píše:severák píše:Zdarec norníci, nestyďte se a doporučte něco z "mého" města. Hlavně ne tu z Boletic. Nevíte někdo, jestli už se nám z Anglie vrátila blonďatá domina ?
nevrátila a jen tak se nevrátí
s e v e r á k
-
- pokročilý
-
- pokročilý
to co tady předvadite skrz M. Nathalia je podle mě ubohost a svinstvo