Přemýšlel jsem, jestli to napsat do nějakého tématu "Nejhorší zážitek", ale ono to myslím docela souvisí... Včera jsem nabral k sobě domů jednu mladou z www.sex.cz, domluva byla na litr za komplet. Byla celkem obtloustlá, ale nevadí mi to, holt riziko "povolání" a starých fotek, byl jsem na to připravený. Po cestě mlela něco o důtkách a poutech, což mě bere, ale včera jsem si prostě potřeboval jen normálně zašukat.
Začátek nenaznačoval žádné problémy - panák, masáž, OB, lízačka, prstění. Byla pěkně mokrá, líbilo se jí to Pak jsem si jí vzal na koníčka, hladil jsem jí, byl jsem takovej jemnej a něžnej...ale najednou jako když utne, strašlivě znuděnej výraz, a automatické pohyby. A já jakmile necítím alespoň nějaké "signály" tak je konec, klesnul a bylo po šukání. Tak jí říkám, ať mi ho ještě chvíli pokouří. Vzpamatoval se, a vzal jsem jí přitom trochu pevněji za hlavu, a najednou opět jako kámen. Spojil jsem si to s těmi jejími kecy o důtkách a říkám si "Chlapče, má to ráda tvrdší, tak jí to dáš." Začal jsem jí tedy tvrdě šukat a pěkně jí pomačkával balóny a zadek. Ona hlavu vzad a vzdychala, to se mi líbilo a a povzbuzovalo k nebývalým výkonům
Ovšem až po nějaké době mi došlo, že to její vzdychání je spíš nabírání k pláči, a ty její "signály" jsem pochopil špatně, a byl to jednoduše strach... Ale to už jsem byl tak rozjetej a pár minut před uděláním, tak jsem prostě šukal dál, když jsem jí chtěl dle předchozí domluvy postříkat obličej, tak už regulérně brečela, tak jsem se nad ní slitoval a postříkal jí prsa. Zdůrazňuji, že jsem jí
nedělal nic bolestivého, ani tím mým čtrnácticentimetrovým hovadem jsem její rozměrnou mokrou kundu nemohl překvapit. Na začátku jsem jí (jako všem předtím) říkal, že když se jí něco nebude líbit, stačí říct, neřekla ani slovíčko. Ty její kecy, jak to už dělá dlouho byly zřejmě taky kecy, protože zkušená kurva je určitě zvyklá na hrší věci - já jí fakt jen šukal, promačkával kozy prdel, občas jí vzal za bradu, ne bolestivě.
Výsledek je ten, že se od včerejška namísto uvolnění regulérně klepu, protože by mě nikdy nenapadlo, že něčeho takovýho budu schopnej - jak jsem psal, jakmile ženská nereaguje, je konec...tedy až do včerejška byl. Proto jsem si taky myslel, že bych nedokázal nikdy nikoho znásilnit (ani mě to samozřejmě
nikdy nenapadlo), ale včera jsem to uprostřed tý šukačky prostě nedokázal zastavit. A líbilo se mi to, což je nejhorší...vždyť to v podstatě znásilnění bylo

Byl jsem tak vedle, že jsem jí ten litr dal, i když jsem po cestě rozhodně byl přesvědčenej, že to usmlouvám na míň.
Prosím kolegové poraďte, jsem magor? Stalo se to někomu z vás?