Poté se přemístila do GC jako Mária, tak jsem to zkusil znovu, ale opět stejná písnička, slečna nemůže, má plno až do 4 do rána, říkám nevadí, tak na zítra ve 2 ráno chci rezervaci, hmmmm to také nejde, má plno...
Něco podobného jsem viděl naposled ve sprcháči u Caroline a Amber, ale proč by to tak nemohlo bejt, že?
Jenomže potom se Bella a Maria přesunula do Sprcháče jako Kim, 2x jsem měl na ní rezervaci a 2x mi jí sprcháč zrušil s tím, že děvenka nedošla do práce, takže se spíše její plné obsazenosti vyklubala nespolehlivá rajda a předešlé priváty raději dělaly, že má stále plno.
Jelikož mě to dost sralo a ty kozy jsem prostě chtěl pomazlit, tak při jejím dalším přesunu do privátu 123 už to tam na podruhé klaplo.
Dole mě vyzvedla bloncka a nahoře už si mě převzala Valerie, prvotní šok mě hned vyvedl z rovnováhy a ujišťuji se jestli je to ta samá slečna, ano je.
Velké očekávaní se změnilo na velké zklamání, obličej něco mezi Woldemordou a Adamsovic rodinou, prostě průser, hodně jsem zvažoval otočku, ale nakonec ty KOZYYYY musím vidět.
Zůstávám a beru hoďku+OB, na kráse dívce nepřidá ani to že je pokérovaná, jak kdyby ji pustili po 30 letech z Valdic, tak možná pouze pro vyznavače kérek..
Doufám, že aspoň bídný vzhled a tapety po celém těle přebije pozitivním přístupem, ale opak je pravdou.
Slečna je taková ta netykavka, na kozy néé, tohle né, takhle né, kouř možná na půl žaludu, prostě běs a utrpení a dle toho, co předvedla pro ní skončila práce, jen co dostala peníze do ruky.
Takže po 30 minutách odcházím, ale co kozy jsem fakt viděl

Abych nezapomněl, tak děvence smrdělo tak brutálně z huby, jako kdyby si čistila zuby naposledy ve dvanácti letech, takže kdo si chce připlácet líbání, tak jste varováni...
Doporučení v tomto případě ani omylem..
Sex.no1-606588474
Valerie