toby píše:
- urážlivý výslech po telefonu jako u KGB
- Praktikuje OB s výstřikem do pusy. Z takových pokud je neznám cizích holek mám už dneska strach. ATB už dnes
tak nezabírají, což by za předpokladu, že o svém věku nelže, mohlo vysvětlovat starší vzhled.
Dovolím si zaregovat...
Můžeš nám prosím vysvětlit, proč jsi tam vůbec lezl, když tě ten telefon tak urazil a měl jsi z ní strach? Protože, pak nechápu proč to sem píšeš, když pominu, že druhá poznámka mi fakt nedává vůbec smysl, co má společného ATB se vzledem a věkem atd. Mně osobně to přijde zaujaté, tohle prostě u devčat nepíšem. O tom, že slečna dělá pohovor po tel. se dočteš ptakticky v každé její recenzi a nikoho to neuráží, možná překvapí. Urazit se může jen nějakej ješita
BTW...a s těma vráskama jsi mně taky pobavil
je mně naprostý šumák, jestli tu někdo nesouhlasí a ať už je to třeba kdo chce. Čeho a jak jsem se od tehle princezny dočkal, tak jsem i napsal. No paní si prý zve jen mladé hochy, ale mohla by to upřesnit v porovnání ke svému věku (ode mne byla starší) a proto mi zní to její Motto trochu divně. Protože když za ní dojde někdo hodně mladý, tak je to ona kdo je víc než mature. ATB když jsou na místě dělají divy, nicméně tím neříkám a ani jsem neříkal, že je potřebuje. Sice jsem četl o těch výsleších, ale ona mně ještě k tomu navíc dokázala překvapit (arogance a téměř až urážky).
Primárním účelem tohoto fora je podávat subjektivní informace, což jsem i naplnil o čemž nasvědčují ode mne popsané klady i zápory. Takhle budu postupovat vždy a na tom se nic a ani nikdo to svým častováním nezmění.
Loučím se a všem norníkům přeju hodně šťastných zásunů.
Hochu, ty budeš asi hodně zakomplexovanej magor..co ti teda vadilo víc ?
Ten výslech po telefonu, nebo když ses tam dostavil a byls za vola..nebo co
Nejspíš máš tak nízký sebevědomí, že něco takovýho nedokážeš udejchat. To chápu
Klára je taková jaká je.. a tys jí asi moc nesednul. to se ti může stát u kterýkoliv
děvky v Praze , na jakýmkoli privátě. Jestli si měl špatný pocit už po telefonu,
tak proč si tam vůbec lez ?? Spíš si myslím že kecáš a nikdy si u ní nebyl.
Sráč nebo pastevec od konkurence ?? Co ?