ano byl jsem jen na kouři a luxus, jen je na hovno, že je to k ní hodně schodů..)[/quote
Byl jsem,dal jsem hodinku a nelituji. Luxusní kouř,ten si opravdu užívá. A ten pohled na tu drobounkou prdelku při šuku ze zadu je opravdu super. Svlečna je opravdu malinkáa drobounká. Můžu jen doporučit. Jen ty schody jsou vražedný.
ano byl jsem jen na kouři a luxus, jen je na hovno, že je to k ní hodně schodů..)[/quote
Byl jsem,dal jsem hodinku a nelituji. Luxusní kouř,ten si opravdu užívá. A ten pohled na tu drobounkou prdelku při šuku ze zadu je opravdu super. Svlečna je opravdu malinkáa drobounká. Můžu jen doporučit. Jen ty schody jsou vražedný.
Taky jsem zavítal a nelituji. Měl jsem hodinku a byl to luxus. Nejdříve káva a potom jsme se přesunuli pomalu k akci...začátek kouření a už to jelo dál. Opravdu super šuk. Když vyjdeš schody, tak už je to všechno jen luxusní
čau rajcuje mě tahle nabízí kouření nevíte někdo jestli umí? a je hezká v obličeji? byl u ní někdo? pište prosím do zpráv děkuji https://www.sex.cz.com/cs/lide/1617513/CatieDiamond
Ahoj kluci,
zná někdo - veronikaPH4 ???...na www.sex.cz je často, není mladá, ani nějak hezká,(ale ani škaredá), nabízí i áčko, ....zajímá mne, jestli je to nějaká normální baba, která si chce přivydělat, anebo je to už nějaká stará pracovnice, kterou už nikde na privátu nechtěli a zkouší to na Amících...?????
Zdravím kolegy norníky. Podělím se s Vámi o poslední zkušenost, a to se slečnou Pavlínou, alias roxx88 (na www.sex.cz). Více méně potvrzuji vše, co bylo napsáno. Já byl jen na orál, ale byl kvalitní, až nadoraz. Slečna je velmi šikovná a je i příjemná a člověk se s ní cítí dobře. Co mi ale vadilo je to, že po vpuštění do baráku koukáte přímo do kamery pod stropem a jelikož si ji všimnete až po chvíli, nestihnete si zakrýt držku. A druhá věc, že jsem se ve dveřích potkal s dalšíma dvěma norníkama, což na anonymitě taky nepřidalo. Ale jak říkám, samotná akce velmi dobrá. Slečna má asi dost klientů, protože, když jsem odcházel, už před barákem stepoval další týpek. Jestli ještě někdy zajdu nevím, ale Pavlína určitě stojí za návštěvu.
Teď se chystám za Erikou https://www.sex.cz.com/cs/lide/1412759/----ErikaPraha2, na kterou jsem slyšel také dobré reference. Pak poreferuji. Noru zdar.
Domluva dobra, slečna dorazi na smluvene místo včas.
Tim všechna pozitiva konci. Slecna vypada jako herecka Barbora Hrzanova v mladsim vydani. Bohuzel jiz dosahla hmotnosti, kterou jiz nedokaze nikdy vrátit zpet. Take mi vadilo, ze prisla neupravena, byla silne cititm kourem a potem. To mi prislo velice asexualni. Myslim, ze se spise snazi vzbudit u klientu litost, nez se s nima vyspat.
Pokud jde o me, pomerne stedre jsem se z jeji spolecnosti vykoupil. Za me velike varovani
No, já musím přispět tím, že dohoda se slečnou úplně děsná, jednou se domluví, pak neodpovídá, takže ani nemohlo k ničemu dojít.
já teda celkem pozitivní zkušenost. Byla celkem ukecaná, v hlavě to má asi taky v pořádku. Nemele blbosti. Kouř průměr, u toho se nechala prstit, kundička voněla. Akorát teda hulí jak vo závod, tak sem ji musel trochu brzdit. Za mě nesmrděla, takže případný opáčko možná jooo
černomyrdin píše:Ahoj kluci,
zná někdo - veronikaPH4 ???...na www.sex.cz je často, není mladá, ani nějak hezká,(ale ani škaredá), nabízí i áčko, ....zajímá mne, jestli je to nějaká normální baba, která si chce přivydělat, anebo je to už nějaká stará pracovnice, kterou už nikde na privátu nechtěli a zkouší to na Amících...?????
Hrůza, děs. Vřele ti nedoporučuji. Byl jsem ještě než se zakotvila v Praze a hrůza. Raději si to udělej sám a za prachy se ožer.