Recenze privátů 2018
Re: Recenze privátů 2018
Tak jelikož macaté Mirce z Nuslí (9K-Mr-Jn-K9) se nedá dovolat, vyzkoušel jsem Eriku (https://www.sex.cz.com/cs/lide/1412759/----ErikaPraha2). Návštěva asi před dvěma týdny. Domluva v pohodě, téměř okamžitá, dorazil jsem na místo, zazvonil a obratem jsem byl vpuštěn do zahrady. Vyběhl pár schodů k baráku a tam jsem byl opět vpuštěn bzučákem. Další výběh do druhého patra. Jako docela jsem se zadýchal. Dvěře k Erice už byly pootevřené, po zaklepání jsem byl vyzván dovnitř. Seznámení, pár zdvořilostních frází a bylo mi nabídnuto občerstvení, což jsem odmítnul, neboť jsem pospíchal. Domluvili jsme se jen na hluboký kouř. Skočil jsem do sprchy, vrátil se a šlo se na věc. Erika mi nejdříve prohlídla ptáka jako někde u doktora, ale chápu, že tak chrání své i klientovo zdraví. Prošel jsem kontrolou a Erika ho vzala do pusy. Po chvilce mi ztvrdnul a pak začala Erika kouřit i hluboce. Holka se vyzná, klidně se nechá přidržet a přirážet do krku, snese to v pohodě. Jen každou chvilku ho vyndala a utírala si kapesníkem slzy od dávícího reflexu. Říkala mi, že u tlustších ptáků jí to dělá. Ale mě to nijak nevadilo. Aspoň jsem si vždycky odpočinul a nestříkal hned
. Celá akce trvala dobře 20 minut, s těmi pauzami jsem vydžel a navíc se mi Erika chtěla odvděčit za jednu službu, co jsem pro ní udělal, tak mě šetřila, abych si užil. Nakonec s pohledem do očí a do otevřené pusy jsem jí poslal svůj náklad, se kterým si ještě chvíli pohrála. Sice nepolkne, ale to mi nevadí. Jak říkám, Erika je zkušená kuřačka, umí to a můžete s ní dělat, co chcete. Platil jsem 700 Kč a za ty peníze to rozhodně stálo. Určitě někdy unaven po práci ještě na kuřbu zajdu. Noru zdar.

Naposledy upravil(a) majki dne 18 září 2018 10:04, celkem upraveno 2 x.
mrdání, mrdání, všechny smutky zahání...
SexNo1
Nela (vek 19, vyska 153, vaha 45, prsa 2, hnede oci, tmavsi vlasy)
Ackoliv normalne neprispivam a jen nornikuju, tentokrat se bohuzel musim podelit o otresny zazitek a varovat vsechny norniky. Zavital jsem nedavno za slecnou Nelou ktera je v tomto podniku nova a doufam ze v teto branzi nebude dlouho. Fotka i popis sedi, ale tam vsechna zabava konci.
Klasicka cekacka na Vinohradske 123 cca 5 minut, ve vytahu pak lehkej flirt se slecnou Andreou, dovede me na pokoj at pry pockam. Za chvilku prijde Nela a ja naddrzenej jako krava a hned mi stoji. Nela ze ma cas jen 1/2 hodky, OK jdeme do toho, davam ji 1500,- a ona za chvili prinese nazpet jen 100,- ze pry vic nema. OK je to hezky a mlady, rikam si co uz, alespon se bude holka trochu snazit, omyl!! Vratim se ze sprcha a cekam .... cekam ... a cekam.. Nela prijde za cca 10 min co uz ja koukam na hodinky a ona ma ocividne casu dost, je otravena, neprijemna a vlastne ji otravuju ze tam jsem ackoliv pro to nema absolutne zadnej duvod (a to jsem celkem normalni kluk co chodi do fitka).
Zkusim ji trochu rozehrat, ale ona jen hlavu demonstrativne na stranu a to nemuzes a to taky ne a jen tam pasivne lezi a ceka aby zabila cas. Tak OK, dame kour ktery ji po par minutach prestane bavit a ze pujde nahoru. OK pojd holka a konecne mi neco ukaz, bohuzel nic neprislo, vlastne si na me jen sedla a cekala co jako ja s tim budu delat, jeji iniciativa 0. Tak jsem ji hodil na zada a ze ji teda alespon za ty prachy poradne nalozim, po par minutach delala jako ze ji to je to neprijemny (a to v zadnom pripade nemam nejakou extra size) rekne at uz se udelam, ze uz mi dochazi cas. COZE?? Kouknu na hodiny na stene a zjistuju ze prisla na pokoj pred cca 10 minutama. To uz me jakakoliv chut na sex kvuli jejimu pristupu prejde a rikam: "to si ze me delas prdel? Vzdyd jsi prisla pred 10ti minutama." A ona jen ze pry uz jsme spolu na pokoji 30 minut, COZE? Jako hodiny fakt umim. Uz nemam zadnou chut s ni v cemkoliv pokracovat, takze odchod bez strikani.
Zaver: Takze jsem vyhodi 1400,- za 10 min niceho s nasranou snedou tapkou bez iniciativy a s pristupem: "dej mi co nejvic penez a zmiz debile". Absolutne nedoporucuju, a vubec nechapu co tahle dela v tehle branzi.

Nela (vek 19, vyska 153, vaha 45, prsa 2, hnede oci, tmavsi vlasy)
Ackoliv normalne neprispivam a jen nornikuju, tentokrat se bohuzel musim podelit o otresny zazitek a varovat vsechny norniky. Zavital jsem nedavno za slecnou Nelou ktera je v tomto podniku nova a doufam ze v teto branzi nebude dlouho. Fotka i popis sedi, ale tam vsechna zabava konci.
Klasicka cekacka na Vinohradske 123 cca 5 minut, ve vytahu pak lehkej flirt se slecnou Andreou, dovede me na pokoj at pry pockam. Za chvilku prijde Nela a ja naddrzenej jako krava a hned mi stoji. Nela ze ma cas jen 1/2 hodky, OK jdeme do toho, davam ji 1500,- a ona za chvili prinese nazpet jen 100,- ze pry vic nema. OK je to hezky a mlady, rikam si co uz, alespon se bude holka trochu snazit, omyl!! Vratim se ze sprcha a cekam .... cekam ... a cekam.. Nela prijde za cca 10 min co uz ja koukam na hodinky a ona ma ocividne casu dost, je otravena, neprijemna a vlastne ji otravuju ze tam jsem ackoliv pro to nema absolutne zadnej duvod (a to jsem celkem normalni kluk co chodi do fitka).
Zkusim ji trochu rozehrat, ale ona jen hlavu demonstrativne na stranu a to nemuzes a to taky ne a jen tam pasivne lezi a ceka aby zabila cas. Tak OK, dame kour ktery ji po par minutach prestane bavit a ze pujde nahoru. OK pojd holka a konecne mi neco ukaz, bohuzel nic neprislo, vlastne si na me jen sedla a cekala co jako ja s tim budu delat, jeji iniciativa 0. Tak jsem ji hodil na zada a ze ji teda alespon za ty prachy poradne nalozim, po par minutach delala jako ze ji to je to neprijemny (a to v zadnom pripade nemam nejakou extra size) rekne at uz se udelam, ze uz mi dochazi cas. COZE?? Kouknu na hodiny na stene a zjistuju ze prisla na pokoj pred cca 10 minutama. To uz me jakakoliv chut na sex kvuli jejimu pristupu prejde a rikam: "to si ze me delas prdel? Vzdyd jsi prisla pred 10ti minutama." A ona jen ze pry uz jsme spolu na pokoji 30 minut, COZE? Jako hodiny fakt umim. Uz nemam zadnou chut s ni v cemkoliv pokracovat, takze odchod bez strikani.
Zaver: Takze jsem vyhodi 1400,- za 10 min niceho s nasranou snedou tapkou bez iniciativy a s pristupem: "dej mi co nejvic penez a zmiz debile". Absolutne nedoporucuju, a vubec nechapu co tahle dela v tehle branzi.

Strčil si ji ho aspoň do Kunčičky?
-
- norník závislák
majki píše:Tak jelikož macaté Mirce z Nuslí (9K-Mr-Jn-K9) se nedá dovolat, vyzkoušel jsem Eriku (https://www.sex.cz.com/cs/lide/1412759/----ErikaPraha2). Návštěva asi před dvěma týdny. Domluva v pohodě, téměř okamžitá, dorazil jsem na místo, zazvonil a obratem jsem byl vpuštěn do zahrady. Vyběhl pár schodů k baráku a tam jsem byl opět vpuštěn bzučákem. Další výběh do druhého patra. Jako docela jsem se zadýchal. Dvěře k Erice už byly pootevřené, po zaklepání jsem byl vyzván dovnitř. Seznámení, pár zdvořilostních frází a bylo mi nabídnuto občerstvení, což jsem odmítnul, neboť jsem pospíchal. Domluvili jsme se jen na hluboký kouř. Skočil jsem do sprchy, vrátil se a šlo se na věc. Erika mi nejdříve prohlídla ptáka jako někde u doktora, ale chápu, že tak chrání své i klientovo zdraví. Prošel jsem kontrolou a Erika ho vzala do pusy. Po chvilce mi ztvrdnul a pak začala Erika kouřit i hluboce. Holka se vyzná, klidně se nechá přidržet a přirážet do krku, snese to v pohodě. Jen každou chvilku ho vyndala a utírala si kapesníkem slzy od dávícího reflexu. Říkala mi, že u tlustších ptáků jí to dělá. Ale mě to nijak nevadilo. Aspoň jsem si vždycky odpočinul a nestříkal hned. Celá akce trvala dobře 20 minut, s těmi pauzami jsem vydžel a navíc se mi Erika chtěla odvděčit za jednu službu, co jsem pro ní udělal, tak mě šetřila, abych si užil. Nakonec s pohledem do očí a do otevřené pusy jsem jí poslal svůj náklad, se kterým si ještě chvíli pohrála. Sice nepolkne, ale to mi nevadí. Jak říkám, Erika je zkušená kuřačka, umí to a můžete s ní dělat, co chcete. Platil jsem 700 Kč a za ty peníze to rozhodně stálo. Určitě někdy unaven po práci ještě na kuřbu zajdu. Noru zdar.
To by mě zajímalo, jak Erika po prohlídce ptáka pozná, že je zdravý

-
- norník
Ahoj, nemáte někdo na Jessicu DeLuxe aktualni číslo? Volal jsem 773 158 774 už par týdnu, ale je to vypnute.diky
Samozřejmě máte pravdu kolego, nicméně i laik pouhým okem vidí různé pupínky, nebo nehezké vyrážky apod. Myslel jsem spíše tyto věci, které jdou odhalit na první pohled a většinou neznamenají nic dobréhoskorojoerg píše:majki píše:Tak jelikož macaté Mirce z Nuslí (9K-Mr-Jn-K9) se nedá dovolat, vyzkoušel jsem Eriku (https://www.sex.cz.com/cs/lide/1412759/----ErikaPraha2). Návštěva asi před dvěma týdny. Domluva v pohodě, téměř okamžitá, dorazil jsem na místo, zazvonil a obratem jsem byl vpuštěn do zahrady. Vyběhl pár schodů k baráku a tam jsem byl opět vpuštěn bzučákem. Další výběh do druhého patra. Jako docela jsem se zadýchal. Dvěře k Erice už byly pootevřené, po zaklepání jsem byl vyzván dovnitř. Seznámení, pár zdvořilostních frází a bylo mi nabídnuto občerstvení, což jsem odmítnul, neboť jsem pospíchal. Domluvili jsme se jen na hluboký kouř. Skočil jsem do sprchy, vrátil se a šlo se na věc. Erika mi nejdříve prohlídla ptáka jako někde u doktora, ale chápu, že tak chrání své i klientovo zdraví. Prošel jsem kontrolou a Erika ho vzala do pusy. Po chvilce mi ztvrdnul a pak začala Erika kouřit i hluboce. Holka se vyzná, klidně se nechá přidržet a přirážet do krku, snese to v pohodě. Jen každou chvilku ho vyndala a utírala si kapesníkem slzy od dávícího reflexu. Říkala mi, že u tlustších ptáků jí to dělá. Ale mě to nijak nevadilo. Aspoň jsem si vždycky odpočinul a nestříkal hned. Celá akce trvala dobře 20 minut, s těmi pauzami jsem vydžel a navíc se mi Erika chtěla odvděčit za jednu službu, co jsem pro ní udělal, tak mě šetřila, abych si užil. Nakonec s pohledem do očí a do otevřené pusy jsem jí poslal svůj náklad, se kterým si ještě chvíli pohrála. Sice nepolkne, ale to mi nevadí. Jak říkám, Erika je zkušená kuřačka, umí to a můžete s ní dělat, co chcete. Platil jsem 700 Kč a za ty peníze to rozhodně stálo. Určitě někdy unaven po práci ještě na kuřbu zajdu. Noru zdar.
To by mě zajímalo, jak Erika po prohlídce ptáka pozná, že je zdravýTak jasně, že kapavku v hustým stádiu by poznala, ale syfla, chlamky a další breberky bez rozboru moči potažmo krve nepozná ani urolog. Takže to je spíš taková hra na doktora s výsledkem 0, maximálně pozná jestli nemáš tvaroh za ráfkem

mrdání, mrdání, všechny smutky zahání...
Dvě dívky z sex.cz inzerující samostatně, ale pravděpodobně ze stejného privátu v Praze 2. Má s nimi někdo nějakou zkušenost? Prosím o komentář jenom ty, co s nimi byly opravdu v kontaktu, ostatní "odhady a domněnky" sem nepište. Děkuji
https://www.sex.cz.cz/inzerat/nabizim-prijemne-chvile-42716462-wqtvv8.html
https://www.sex.cz.cz/inzerat/preji-vam-krasny-den-42743700-wx1245.html
https://www.sex.cz.cz/inzerat/nabizim-prijemne-chvile-42716462-wqtvv8.html
https://www.sex.cz.cz/inzerat/preji-vam-krasny-den-42743700-wx1245.html
- Přílohy
-
- Lucie Praha 2.jpg (14.17 KiB) Zobrazeno 18518 x
-
- Naomi Praha 2.jpg (15.7 KiB) Zobrazeno 18517 x
westdig píše:Střední cenová hladina je kolem 1500. Vyšší cena nerovná se vyšší kvalita, to platí ostatně všude. Ovšem životní náklady stoupají nám všem, takže sex za méně než 1500 nabízí čím dál tím méně slečen. Jiná situace je u starších žen, ty většinou, aby si vydělaly, nabízí nižší cenu, ale jsou i takové, které s přibývajícími lety zdražují, pokud patří k tomu lepšímu ve své mature kategorii.Hugobos píše:Zdravim panove, jelikoz s navstevou privatu nemam zkusenosti a chtel bych nejake mit, tak se vas musim zeptat jaka je obvykla cena za hodinu klasiky? Prijde vam 2litry za hodinu normalni cena? Co.jsem tu procital tak ceny byly mezi 1litrem az 1500. Diky
Do ceny si slečny promítají i náklady na provoz svého řemesla. Pokud nějaká pracuje sama v luxusní novostavbě, kde je nájem drahý, tak má vyšší náklady než její kolegyně někde na sídlišti v panelákovém bytě, kde jsou tři holky. Některé slečny a paní své služby vyloženě předražují, některé by si zasloužily i přidat, ale těch je méněDva tisíce za hodinu je vyšší cenová hladina, takže pokud se ti za tu cenu nedostane kvalitních služeb v kvalitním prostředí (čistota, diskrétnost, bez rušivých vlivů okolí (všeteční sousedé, psi, smrad z vietnamské vývařovny po celém domě apod.), návštěvu už neopakuj. Nebo si stanov cenový strop, že za víc než xx Kč za slečnou nepůjdeš. Samozřejmě záleží na tom, jestli je pro tebe hledisko pouze cena nebo ne, viz předchozí odpověď od Mikusak.
Sex je jako karetní hra, když nemáte dobrého spoluhráče, stačí dobrá ruka
ZdarIvanIvanovic píše:Ahoj, nemáte někdo na Jessicu DeLuxe aktualni číslo? Volal jsem 773 158 774 už par týdnu, ale je to vypnute.diky
Mě to občas zvonilo ale nikdo to nebral.
Jsem až od Jihlavy a chtěl ji zkusit, Když to tu čtu tak to musí u ní být fakt hard.
tak jsem byl navštívit Karolínku 776 617 403, píše Praha 8 - Kobylisy, ale je to spíš mezi Ládví a Střížkovem... věk 37, 84 kg, 163cm, prsa 3, to asi všechno sedí, i když v případě věku a váhy možná maličko +. Dřív měla ještě napsáno v inzerátu, že když se vzruší, nemá potřebu předstírat orgasmus... což je snad pravda, vypadalo to, že při lízání se několikrát udělala, ale nečekejte žádnou extázi. Ovšem "baculka" je trochu eufemismus, svlečna je takovým podivným způsobem neforemná, strašně silná stehna až ke kolenům, totéž lýtka, paže... prsa z ní trčí, jako by byla silikonová, i když pravděpodobně nejsou... to lízání bylo fajn, kundička vyholená, voňavá, ale zbytek návštěvy byl takový odtažitý. Orál mne nebere, nepožaduji ho a tudíž nemohu referovat, líbat jsem se ani nepokoušel (a její pusa mi nevoněla). Možná jsme si jen nesedli, možná na mně bylo znát, že se mi vlastně moc nelíbí, každopádně opakovat nebudu. - možná tato recenze patří spíš na baculky a boubelky nebo na starší ženský, ale mimochodem: nemáte dojem, že některé nepříliš přitažlivé ženy zjistily, že když je norník nadržený, vleze (a ještě za to zaplatí) i na něco, na co by zadarmo neskočil???
- Zaplať pandu za těch několik osvědčených, ke kterým se člověk může stále vracet, ale zas na druhou stranu jaké by to bylo noření bez občasného průzkumu bojem a toho adrenalinu, na co asi narazím???

"Byl jsem s kurvou, ano s kurvou! Kurva je žena, která na rozdíl od vlastní manželky poskytne poměrně mnoho za poměrně málo!!"
Ahoj. Doporucite nejakou z prahy ktera umi poradnej hlubokej oral? Nejakou mladsi, sexy, aby ji nevadilo ze ji poplacam po prdelce...doporucte prosim
-
- panic
Zdar nevíte někdo o nějákém privátu na Praze 4 přesněji sídliště Písnice kousek od sapy????
Nikdo nic?farero píše:Ahoj, byl jste nekdo u Lindy? https://www.sex.cz/lindaprivatek
Dana, ul.Krátká, Strašnice,773454336
Inzeruje 1/2hod. od 500 Kč, 162/55, prsa č. 3. Fotky by tricitce seděly. Protože mě vypekla jiná slečna, hledal jsem rychle dopoledne alternativu. Negativní příspěvek nenalezen.
Už při komunikaci jasný přízvuk z východu, to se mi vždy vymstilo, ale teď do třetice to snad s těmi ruskoukrajinkami vyjde. Po příchodu průser. Úplně jiná paní, tak 40let, kozy věšáky, až k pupku. Na sex mě přešla hned chuť, otočku neumím, ale tady byla jasná příležitost na trenink. Tohle není řezivo pro normálního chlapa! Total fake vše, rozhodně nedoporučuji.
Inzeruje 1/2hod. od 500 Kč, 162/55, prsa č. 3. Fotky by tricitce seděly. Protože mě vypekla jiná slečna, hledal jsem rychle dopoledne alternativu. Negativní příspěvek nenalezen.
Už při komunikaci jasný přízvuk z východu, to se mi vždy vymstilo, ale teď do třetice to snad s těmi ruskoukrajinkami vyjde. Po příchodu průser. Úplně jiná paní, tak 40let, kozy věšáky, až k pupku. Na sex mě přešla hned chuť, otočku neumím, ale tady byla jasná příležitost na trenink. Tohle není řezivo pro normálního chlapa! Total fake vše, rozhodně nedoporučuji.