leso píše:U následující jsem byl už 2x, líbí se mi její v pohodě přístup, je taková vláčná a za kompliment z ní vyloudíš krásnej úsměv. Prubnul jsem jí i přes dost negativní komentář, proto jeho chování bylo pro mě fakt překvapením.
Je to známá kurva stálice.
Na webu Amatéeři Nick: ---SandraDee1
Mobil: 732224746
Metro rajská zahrada, ul cíglerova.
Navigace na třikrát: vystoupis na metru a zavolej, volám, teď barák ten a ten, volám, zabzučí mi a jedu vejtahem. Nevím co je horší. Jestli navigace po kouskách nebo když na mě vychrlí nějaká i číslo patra i bytu, to si pak nepamatuju
Byt ve kterém žije, čisto. Sandra má krásný dlouhý černý vlasy a krásný oči. Velký kozy bože, mňam. Nechá se hezky pomaličku souložit, to mám rád i když je to rychlovka.
Kouřit umí krásně. Byl jsem pro příznivou cenu na rychlovce. Čas nehrotila. Pěkný, líbilo se mi to. Opakoval jsem . Bylo fajn že byla dostupná brzy ráno na 8 hodinu. Stačil jsem přijít na 9 do práce včas

Moje dnesni zkusenost
Cena sla najednou lehce nahoru, z 800/600 na 1000/800 ok, co se da delat
Pri dotazu na nejaky foto, kde clovek vidi neco vic (nepotrebuju oblicej, ale rad se podivam jestli nahodou neprijedu pichat Quasimodovu matku) jsem dostal proste a jen NE. Nic okolo zadna omacka, rikam si dobre, huci ti v klacku a na Nornikovi nekdo psal, ze kouri dobre, tak drzim hubu a snazim se dal.
Pisu, ze bych se zastavil a ptam se kam mam priject.
Dostanu info, ze metr Rajska Zahrada, opet nic vic nic min, opet huci v klacku, tak drzim, pisu, ze chci adresu, protoze prijedu autem a to do metra nenarvu.
No a to byl konec nasi konverzace.
Chapu, ze se bojej o sobe davat informace, aby nikdo nezjistil kdo sou, ale kdyz si do haje chce rict prachy za to, ze na ni nekdo sahne (treba zoufalec jako ja) tak doprcic, at je rada, ze ji tam nekdo prijede, ne jeste nos nahoru....
Chtel sem si zanorit, ne si dat geocaching.