Ahoj,DonGiovanni píše:Ahoj všem,
někdo ma zkušenost s Lenkou z Prahy 10
Ráda Vás pozvu do svého soukromí na krásné a vášnivé milování. Jsem Lenka, 38 let, prsa č. 4, temperamentní, mazlivá, hravá, sex a mazlení doopravdy miluji. Mám ráda klasiku, líbání, orálek bez i oboustranný orál, autoeorotika, relaxační masáž. Cena od 500 Kč, celá noc 5.000 Kč. Soukromý byt, Praha 10, zastávka Na Míčánkách, ul. 28 Pluku, parkování u domu.
nebo s Julie (taky z prahy 10)?
Hezký den pánové, zvu Vás k sobě do svého soukromí na Prahu 10 k příjemné celotělové masáži, pánskému rimmingu, orálku až do konce a můžem se domluvit i na pánském análku. Budu se těšit. Stačí zavolat na tel., domluvit se a přijít. Julie.
Lenka je moje stálice, byl jsem asi pětkrát. Ukrajinka, je jí 45-50, oplácaná, tak čtyřky kozy. Je to jako šukat sousedku, spíš něžnější sex, lehce GFE. 500 za půl hodiny, 1000 za hodinu. Domluva vždycky dobrá, čistá, voňavá, stejně tak sprcha a pokoj. Můžu doporučit, pokud chceš pohodovou macatou MILF prsatici a nečekáš dokonalý tělo ani velkou divočinu. Kouří solidně s gumou. Zezačátku má tendenci se celkem rychle hrnout na mrd, ale když jí zarazím a řeknu, co chci, že mrdat chci až na konec, tak dělá, co jí řeknu.
U Julie jsem nebyl, jestli vyzkoušíš, napiš.