Recenze privátů 2020

priváty v Praze a okolí - hodnocení, zkušenosti, otočky... a o privátech obecně

Zamčeno
sidious
panic

Re: Recenze privátů 2020

Příspěvek od sidious »

DonGiovanni píše:Ahoj všem,

někdo ma zkušenost s Lenkou z Prahy 10

Ráda Vás pozvu do svého soukromí na krásné a vášnivé milování. Jsem Lenka, 38 let, prsa č. 4, temperamentní, mazlivá, hravá, sex a mazlení doopravdy miluji. Mám ráda klasiku, líbání, orálek bez i oboustranný orál, autoeorotika, relaxační masáž. Cena od 500 Kč, celá noc 5.000 Kč. Soukromý byt, Praha 10, zastávka Na Míčánkách, ul. 28 Pluku, parkování u domu.

nebo s Julie (taky z prahy 10)?

Hezký den pánové, zvu Vás k sobě do svého soukromí na Prahu 10 k příjemné celotělové masáži, pánskému rimmingu, orálku až do konce a můžem se domluvit i na pánském análku. Budu se těšit. Stačí zavolat na tel., domluvit se a přijít. Julie.
Ahoj,
Lenka je moje stálice, byl jsem asi pětkrát. Ukrajinka, je jí 45-50, oplácaná, tak čtyřky kozy. Je to jako šukat sousedku, spíš něžnější sex, lehce GFE. 500 za půl hodiny, 1000 za hodinu. Domluva vždycky dobrá, čistá, voňavá, stejně tak sprcha a pokoj. Můžu doporučit, pokud chceš pohodovou macatou MILF prsatici a nečekáš dokonalý tělo ani velkou divočinu. Kouří solidně s gumou. Zezačátku má tendenci se celkem rychle hrnout na mrd, ale když jí zarazím a řeknu, co chci, že mrdat chci až na konec, tak dělá, co jí řeknu.

U Julie jsem nebyl, jestli vyzkoušíš, napiš.

gellera
zkušený norník

Příspěvek od gellera »

Harrybarrry píše:Nemá někdo zkušenost s privatem devcata na Rajsky zahradě? Ceny, kvalita služeb? Konkrétně tam teď je Natalie.
https://www.sex.cz/597562?Order=Geo&Geo ... 219901&S=3
PRIVAT DĚVČATA RAJSKÁ ZAHRADA - VYHNOUT SE, NECHODIT.

Byl jsem asi 6x, pouze 1x fakt spokojenej,. jinak ostatní ok, nenadchlo, neurazilo.

Poslední návštěva tragédie.

Natálie fotka Fake. Holka přišla ze sprchy a celý tělo divný fleky, fuj.
A pak to začalo, že na koníčka nedělá, že jen misionář. Otravná jak zadřená tříska.
Nasral jsem se a odešel. Peníze vrátit nechtěla. Radši jsem se nedohadoval, protože nevím, co by začala vyvádět, protože v hlavě vymeteno.

stahnito
norník

Příspěvek od stahnito »

[url]https://www.pragueprincess.cz/divka/Laura[/url]

Moje první zkušenost v Praze. Krom jedné recenze o análu jsem o této slečně recenzi nenašel. Nwm jak Masher, jelikož nefunguje.

A musím říct, že trefa do černého! :oo:

Tahle holka mě velice kladně překvapila. Moc hezká, milá blondýnka, která má velice hezkou postavu a i nádherné silikónové prsa i když chce jít na reoperaci.
Zaplatil jsem si balíček za 2k na hodinu s OB a líbáním. Líbání super, orál průměr a stříkání do pusy ne. Sex se mi hodně líbil o:-o Holka si na nic nehraje, je příjemná, sex jako s kamarádkou. Sama mi říkala, že to i tak bere jako sex s kamarádem. Přístup k práci za mně na čistou jedničku :)

Jediné negativum beru na začátku klasickou čekačku po mé sprše.

Holku bych určitě opakoval, ale jelikož do Prahy moc nejezdím tak nwm jestli ji někdy potkám. ALE svěřila se mi, že uvažuje o návštěvě Brna což jsme ji i doporučil, že tu není moc konkurence tak doufejme :oo:

PS: Fakt se divím, že tu nemá pořádnou recenzi... holka GFE...

petaska
začátečník

Příspěvek od petaska »

vulcan píše:
twiks píše:martina - atraktivni blondynka - https://www.sex.cz/atraktivniblondynka -

Postava hezka hubená, prsa pekna umělá, v obličeji dobré, ostatni nepevné, břicho povislé, zadeček nepevny, ale pekny.

Úhrada před akcí. Chyba. 2 tis. půl hodina, 3 tis. hodina.
Sex spatný, změny poloh taky. Bez snahy. Udelej se a vypadni styl.
Nebudeš litovat - Lituji. Za ty peníze spatny a neprofesionálni pristup. Za ty peníze, leda ,,vyhonení" a velké zklamání...
twiks, je to skoro pravidlem, že pokud holka chce přemrštěný ceny, tak to svědčí o její rádoby nadřazenosti a téměř vždy to stojí za :ass:
Chyba je úhrada před akcí, pak už ta ženská nemá motivaci podat přiměřený výkon. :nenene:

Ještě bys měl napsat, kde se její hnízdo nachází, taky identifikační znaky (telefon, nejlépe fotku) odkaz může být za pár dnů neaktivní. :idea:
Ahoj, taky jsem ji mel v merku, zkousel ji jeste nekdo a ma jinou/lepsi zkusenost? Vzhledove je todle proste presne typ, co jsem chtel nekdy v zivote zkusit. tak jeste zkousim, jestli to ma cenu...

Pripadne, krome jedny (taky nic moc a kratky recenze) jsem nenasel nic podrobnejsiho na Klaru https://www.sex.cz/767550?SNID=klar&Rnd=253522293&S=14? Taky trochu bizar... Zkousel ji nekdo?

Diky moc za nazory, pristi tyden k jedny z nich asi stejne zajdu, tak podam nejaky hlaseni. Ale jak to tak vypada, neni se na nic extra tesit

Kamilek
pokročilý

Příspěvek od Kamilek »

leso píše:nick: Chlupaticepraha na webu Ama.t.e.r.i.cz
ženská vysoká, krásný kozy, pořáádná postava, ale né tlustá, ale silná, hezkej makeup. Je srandovní, hází tutový fláky kterejm se zasmějete. Domluva super, šmajchkabinet u metra. K akci říkat nic nebudu, udělal jsem se časně :-D, ale návštěva pro mě byla příjemná a nelituji. Jo a fotky v galerce, jsou na stoprocent její ,ta postava je fakt kus ženy
Neverim tomu ze jsou tojeji fotky, ale jestlijetam zenska aspon trochu podobna tak tam zajdu. Uz dlouho ji sleduju, fotky tam v profilech prave meni..

Kamilek
pokročilý

Příspěvek od Kamilek »

leso píše:nick: Katka1175 na webu Ama.t.e.r.i.cz

luxusní milfka. Byl jsem u ní doma, nalíčená, hezký sexy prádlo, černý dlouhý vlasy, lze se podle zvonku na který pak zvoníte dopídit i na civilní facebook. Civilní jméno Andrea. Je to u ní doma. Je příjemná, pohodová, není profi. V pohodě pokec před akcí. Jo a má čokla kterej votravuje, ale toho pak zavře. A akci - přístup milenky, a ty vole -LÍBÁ SE- a krásný prsa i klín. V obličeji krásná milfka. Doporučuju, Nechtěl jsem dát recku ale at nežeru. Je dostupná jen když je online hádám. Bere jenom sympatický chlápky ;-)
Nechapu jak ty zensky na tech www.sex.cz hledate. Ty obvykle zminovany nejsou v inzerci ani na chatu a tuhle s nickem Katka1175 jsem nenasel.

leso
norník

Příspěvek od leso »

Kamilek píše:
leso píše:nick: Katka1175 na webu Ama.t.e.r.i.cz

luxusní milfka. Byl jsem u ní doma, nalíčená, hezký sexy prádlo, černý dlouhý vlasy, lze se podle zvonku na který pak zvoníte dopídit i na civilní facebook. Civilní jméno Andrea. Je to u ní doma. Je příjemná, pohodová, není profi. V pohodě pokec před akcí. Jo a má čokla kterej votravuje, ale toho pak zavře. A akci - přístup milenky, a ty vole -LÍBÁ SE- a krásný prsa i klín. V obličeji krásná milfka. Doporučuju, Nechtěl jsem dát recku ale at nežeru. Je dostupná jen když je online hádám. Bere jenom sympatický chlápky ;-)
Nechapu jak ty zensky na tech http://www.sex.cz hledate. Ty obvykle zminovany nejsou v inzerci ani na chatu a tuhle s nickem Katka1175 jsem nenasel.
Kamaráde asi změnila na a.m.a.terech Nick když jsi ji nenašel. To ty potvůrky střídají dost často stejně jako mobilní simmky. V tom případě se stává moje recka neplatnou
V práci to je onanie. Onanuji až 8h denně. Občas onanuji i přesčasy ....(Leso je náš nejlepší onanista, zdatný onanář)
Víte co je levnější než kurvy ? Pravá ruka. (Leso)
Průser je když ...., si chce ženská jenom povídat.

leso
norník

Příspěvek od leso »

Vždycky jsem měl zato, že milenka vyjde finančně levněji. Nicméně dneska 750 za dvě flašky vína a 650 za azyl a jsme na 1400,- takže ve finále drahý jako prase. Pravdou je že když se to přepočte na hodiny tak jsem s ní byl hoďku na víňe a 3 hodinu v posteli takže to vychází na 1400:4 což je 350,- za hodinu. Je to levný ale stejně mám pocit že sem přišel o půlku jmění :-))
Naposledy upravil(a) leso dne 15 červenec 2020 21:51, celkem upraveno 1 x.
V práci to je onanie. Onanuji až 8h denně. Občas onanuji i přesčasy ....(Leso je náš nejlepší onanista, zdatný onanář)
Víte co je levnější než kurvy ? Pravá ruka. (Leso)
Průser je když ...., si chce ženská jenom povídat.

Mesiáš
norník

Příspěvek od Mesiáš »

stahnito píše:[url]https://www.pragueprincess.cz/divka/Laura[/url]

PS: Fakt se divím, že tu nemá pořádnou recenzi... holka GFE...

https://www.tapky.info/?2820,laura-prague-princess-776-546-611-776546611
Hlavně se z toho neposrat...

Mesiáš
norník

Příspěvek od Mesiáš »

Roxx88
https://www.tapky.info/?1817,sex.cz-roxx88-608-431-384-608431384

Tady asi nemá cenu nosit příliš dříví do lesa, napsáno toho bylo o tété orální krotitelce hadů mnoho.
Povinnost pro všechny, kdo milují hlubokáč. Aktuálně sídlí v pěkných prostorech na Smíchově, poblíž metra Nádraží Smíchov.
Taky už bylo řečeno - time management totální katastrofa. Ale v jejím podání je to spíše taková roztomilá rozjívenost, než zjevné sraní na hlavu norníka, jak jej někdy předvádí některé její konkurenkyně. Roxx to prostě zjevně takto s "dodržováním" termínů přirozeně má a nijak nepředstírá, že je to jinak. Jinými slovy - ideální k Roxx zajít tehdy, když máte taknějak volný večer a je vám jedno, jestli sex bude v pět nebo v deset. Určitě nedoporučuju jako výplň mezi byznys aktivitami či rodinnými záležitostmi.
Hlubokáč dělá ten opravdu poctivý, tj. polknutí péra do krku, ne strčení si jej hlouběji do pusy, jako v podání některých jejích pomatených konkurentek.
Sex takový normální, samozřejmě žádné GFE.
Probůh nikdy bych nečekal, že vyslovím tuhle trapnou větu, ale tahle holka je fakt až moc hubená. Prsa se bohužel nekonají.
Ale jinak je Roxx fajn holka, myslím tím povahově...nebo alespoň chováním tedy... a to se i při sexu počítá :lol: :lol: :lol:
Milovníkům hlubokáče více než doporučeno.
Hlavně se z toho neposrat...

chatsex
pokročilý

Příspěvek od chatsex »

https://www.sex.cz/diskretnimilenkaanita

Čau, nová recka zní, že tuhle holku mohu jen doporučit. Hezká, když to umíš s holkou, je to jen chemii. Asi to dělá delší dobu, ale jak píšu výše, záleží na tobě, jaký si to s ní uděláš.
Přílohy
Screenshot_2020-07-16 Diskrétní milenka Anita - Privát Praha 8 - fotky podniku.jpg
Screenshot_2020-07-16 Diskrétní milenka Anita - Privát Praha 8 - fotky podniku.jpg (93.99 KiB) Zobrazeno 25216 x

LookAss
norník

Příspěvek od LookAss »

Simona, 46let, Praha 9 (Horní počernice)
https://www.sex.cz.cz/inzerat/simona-46-praha-9-52365295-wd6av5.html

Původně jsem chtěl jinam ale nebyl mi zvednut telefon.
Tak volám k Simoně protože mi vyhovovala lokalita, jel jsem velkou dodávkou takže centrum nepřipadalo v úvahu. Parkování na konci Horních počernic úplně na pohodu.
Malý příjemný domeček s bazénem. Po přejití silnice se otevřela brána a byl jsem vpuštěn dovnitř.
Koupelna příjemná velká po rekonstrukci.
Simona příjemná a otevírala v plavkách (vyrušil jsem jí od již zmíněného bazénu) a musím uznat Simona má opravdu pěkný zadek.
Fotky klasicky trošku zlepšující.
K akci: Trošku mě zklamalo že orál byl takový slabší a krátký. Prstění se nekonalo protože prsty dovnitř ne-e.
Tak jsem zavelel na koníčka, po chvíli říká pojď zezadu což mi kvůli jejímu zadku vyhovovalo a proto jsem v této poloze vydržel až do konce.
Nakonec se Simona ptá "zdržíš se ještě chvilku nebo upaluješ dál" Tak jsem se rychle oblékl a pokračoval v cestě.

Výsledek: Simona celkem příjemná, chválím zadek orál mě osobně zklamal akce taková klasika.
Opakování: Nejspíše ne, znám holky který mi sedly více

Vzhled: 4/5
Přístup: 3/5
Orál: 2/5
Akce: 4/5

randthor
začátečník

Příspěvek od randthor »

Ahoj zkousel jste uz nekdo ten privat Angels na P9? Nejake zkusenosti? Nic jsem zde nedohledal.
Diky moc

Markyz de Sade
norník závislák

Příspěvek od Markyz de Sade »

chatsex píše:https://www.sex.cz/diskretnimilenkaanita

Čau, nová recka zní, že tuhle holku mohu jen doporučit. Hezká, když to umíš s holkou, je to jen chemii. Asi to dělá delší dobu, ale jak píšu výše, záleží na tobě, jaký si to s ní uděláš.
Jasně, že to dělá delší dobu. Plzeňáci vědí. :wink A nejen oni.
Každopádně jsi nenapsal cenu, takže to doporučení dost vázne. Ne každý je tu kokot, aby vysolil nesmysl. Kdo ji znal dřív, ten ví, jaká byla cena.
Nejedna prostoduchá dívka se domnívá, že tíhu zlata dokáže svou lehkostí vyvážit.

durango
norník závislák

Příspěvek od durango »

Markyz de Sade píše:
chatsex píše:https://www.sex.cz/diskretnimilenkaanita

Jasně, že to dělá delší dobu. Plzeňáci vědí. :wink A nejen oni.
Každopádně jsi nenapsal cenu, takže to doporučení dost vázne. Ne každý je tu kokot, aby vysolil nesmysl. Kdo ji znal dřív, ten ví, jaká byla cena.
Chlape,mě byla ta šlapka hned nějaká povědomá. Když jsi zmínil plzeňáky,tak mi to docvaklo. Není to náhodou plzeňská hvězda dob minulých LUSSY?

Zamčeno