Nový kabát pro Nornik.net

Odpovědi na základní otázky života, vesmíru a vůbec. A něco o serveru Nornik.net
FemaleBodyInspector
zkušený norník

Re: Nový kabát pro Nornik.net

Příspěvek od FemaleBodyInspector »

Nový kabát je podle mě na prd! :nenene: Proč jste měnili něco, co bez problémů fungovalo? Zmatené, nepřehledné, motám se tu jak Maďar v kukuřici...vraťte zpátky starou podobu a bude to zase o.k. Každý není zrovna počítačový mág a vyznavač všeho nového.
Je lépe se dělit o krásnou, mladou, příjemnou, milou a usměvavou dívčinu s dalšími, než mít protivnou, hádavou a okoukanou ženštinu sám pro sebe.

kamionak
zkušený norník

Příspěvek od kamionak »

Me se to libi.Změna je zivot.
Ale co mi chybi ze stare verze je cas posledniho prispevku.byl videt bez otevreni vlakna ted musim otevrit vse a koukat.nepohodlne

MonteCristo
norník závislák

Příspěvek od MonteCristo »

Já bych to nějak nehanil. Ano, je to určitý revoluční skok, který asi zřejmě musel následovat!!! Nezvyklý to jev, na který se dá po čase zvyknout, ostatně nikdo tento skok vracet nebude, grafika pěkná, vůbec bych to nepřirovnával ke konkurenci. Všechno zlé, je pro něco dobré. Taky bych si přál, aby moje polovička byla o 10 let mladší a jde to, možná jo...Jsem sice konzervativní typ, ale v tomto případě "WELL DONE" alespoň za mě.

P.S. ...chápu názory ostatních, každopádně když si půjdete koupit auto, tak si taky vybíráte mezi revolučním nebo evolučním designem a ne stejnou konzervativní lajnou, to co si koupíte před X lety už nanovo určitě neseženete :( realita je k*rva
MonteCristo v.r. - "Nicméně každý máme rádi to svoje a úplně stačí, když si člověk vybere alespoň část, hlavně aby to stálo za to!" / "Co na srdci, to na jazyku!"

bmw.e39
norník závislák

Příspěvek od bmw.e39 »

Kde třeba upravím starší příspěvek, když v něm je chyba????
Šukat tlustou ženskou je jako jet na mopedu. Je to zábavný, ale nikdo z motorkářů tě u toho nesmí vidět!

CMELACEK
norník závislák

Příspěvek od CMELACEK »

Dle mě souhlas zde na fóru s norníkama starý byl lepší tady v tom je marast. :mrgreen:

CMELACEK
norník závislák

Příspěvek od CMELACEK »

CMELACEK píše:
01 srpen 2020 10:15
Dle mě souhlas zde na fóru s norníkama starý byl lepší tady v tom je marast. :mrgreen:
je pravda,že se musí člověk k tomu proklikávat doba je doba to je nezvratitelné, jen si dovolím nic ve zlém kapinku zašpičkovat, pamatuji si např. formulář daňového prohlášení kde měli i středně a i výše fundovaní odborníci hlavu v kýblu :potom: při vyplňování tím myslím to ,že při návrhu a vytváření je třeba trochu selského rozumu na fóru jsou lidi taky i nad 70 let :P

Milan01
začátečník

Příspěvek od Milan01 »

Dík dobrý a přehledný

bmw.e39
norník závislák

Příspěvek od bmw.e39 »

CMELACEK píše:
Koukám, že admin na naše dotazy moc nereaguje. Tomu debilovi asi nedochází, že je na příspěvcích zavedených norníků závislý - jinak to slavné fórum půjde do prdele.
Šukat tlustou ženskou je jako jet na mopedu. Je to zábavný, ale nikdo z motorkářů tě u toho nesmí vidět!

zslaby219
norník

Příspěvek od zslaby219 »

Tak co mu to vratit do původního stavu. Stačí jeden Hacker a 20 min. Času a je to celý zpět.

lemrouch
pokročilý

Příspěvek od lemrouch »

admin píše:
30 červenec 2020 13:37
Vlevo nahoře je tlačítko Rychlé odkazy (tři vodorovné čáry pod sebou neboli "Hamburger"), po jehož rozkliknutí se kromě jiných zobrazí i možnost "Nepřečtené příspěvky". :wink:
Děkuji!
A ještě jednu technickou: když v tom "hamburgeru" kliknu na "Vaše příspěvky", tak mi to vrací stovky stránek, které se mnou nemají nic společného.
To asi není dobře.
--------------------------------------
Ženy poklekaly a líbaly mu lem roucha....

admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admin »

durango píše:
30 červenec 2020 13:54
Nějak nemůžu najít jak označit hromadně všechny příspěvky jako přečtené.
Na hlavní stránce vpravo nahoře -> Označit všechna fóra jako přečtená.

admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admin »

petr40 píše:
30 červenec 2020 15:39
Me osobne se novy web Nornik.net libi :wink: Chci se zeptat admina a tvurce webovych stranek Nornik.net jestli by bylo mozny pridat lajkovani pod příspěvky a do komentaru a vic smajliku ? :)
Ani jedno není momentálně na pořadu dne, ale do budoucna se minimálně novým smajlíkům nebráníme. :wink:

admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admin »

bmw.e39 píše:
02 srpen 2020 02:17
CMELACEK píše:
Koukám, že admin na naše dotazy moc nereaguje. Tomu debilovi asi nedochází, že je na příspěvcích zavedených norníků závislý - jinak to slavné fórum půjde do prdele.
Určitě jsem celej natěšenej tu o víkendu odpovídat na "dotazy", za který by se nemusela stydět kdejaká hysterická patnáctka. Množství otazníků bohužel opravdu nezvyšuje šanci na odpověď, spíš naopak. :wink:

A do budoucna se zkus podobnejch výlevů vyvarovat, jestli tu bude o jednoho "zavedenýho norníka" jako ty míň nebo víc, je mi upřímně jedno.

Co se týče veškerých výtek k novému vzhledu fóra, nejde ani tak o estetický krok, jako o nutnost přejít na nejnovější verzi phpbb, ke které se nový vzhled váže.
Nikdo se nechce starat od 10 let starou neaktulizovanou verzi jen kvůli tomu, že si na ní pár uživatelů za tu dobu zvyklo. Takhle to bohužel nefunguje a za chvíli by se celý fórum rozpadlo i bez "příspěvků zavedených norníků".

Howgh.

K.O.vi
zkušený norník

Příspěvek od K.O.vi »

Taky se v tom trochu hůře orientuju, ale je to asi o zvyku, no.
Stejnak vždycky nejdůležitější bude obsah :-)

sluy
zkušený norník

Příspěvek od sluy »

na novy kabat si clovek zvykne, ale ve starym v mobilni verzi stacilo kliknout na tema a otevrelo se na prvnim neprectenem prispevku, tedka to jak na mobilu tak na pc hazi na prvni stranku, takze je treba chodit pres cislo stranky :(

Odpovědět