Nový kabát pro Nornik.net
-
- zkušený norník
Re: Nový kabát pro Nornik.net
Nový kabát je podle mě na prd!
Proč jste měnili něco, co bez problémů fungovalo? Zmatené, nepřehledné, motám se tu jak Maďar v kukuřici...vraťte zpátky starou podobu a bude to zase o.k. Každý není zrovna počítačový mág a vyznavač všeho nového.

Je lépe se dělit o krásnou, mladou, příjemnou, milou a usměvavou dívčinu s dalšími, než mít protivnou, hádavou a okoukanou ženštinu sám pro sebe.
Me se to libi.Změna je zivot.
Ale co mi chybi ze stare verze je cas posledniho prispevku.byl videt bez otevreni vlakna ted musim otevrit vse a koukat.nepohodlne
Ale co mi chybi ze stare verze je cas posledniho prispevku.byl videt bez otevreni vlakna ted musim otevrit vse a koukat.nepohodlne
- MonteCristo
- norník závislák
Já bych to nějak nehanil. Ano, je to určitý revoluční skok, který asi zřejmě musel následovat!!! Nezvyklý to jev, na který se dá po čase zvyknout, ostatně nikdo tento skok vracet nebude, grafika pěkná, vůbec bych to nepřirovnával ke konkurenci. Všechno zlé, je pro něco dobré. Taky bych si přál, aby moje polovička byla o 10 let mladší a jde to, možná jo...Jsem sice konzervativní typ, ale v tomto případě "WELL DONE" alespoň za mě.
P.S. ...chápu názory ostatních, každopádně když si půjdete koupit auto, tak si taky vybíráte mezi revolučním nebo evolučním designem a ne stejnou konzervativní lajnou, to co si koupíte před X lety už nanovo určitě neseženete
realita je k*rva
P.S. ...chápu názory ostatních, každopádně když si půjdete koupit auto, tak si taky vybíráte mezi revolučním nebo evolučním designem a ne stejnou konzervativní lajnou, to co si koupíte před X lety už nanovo určitě neseženete

MonteCristo v.r. - "Nicméně každý máme rádi to svoje a úplně stačí, když si člověk vybere alespoň část, hlavně aby to stálo za to!" / "Co na srdci, to na jazyku!"
Kde třeba upravím starší příspěvek, když v něm je chyba????
Šukat tlustou ženskou je jako jet na mopedu. Je to zábavný, ale nikdo z motorkářů tě u toho nesmí vidět!
Dle mě souhlas zde na fóru s norníkama starý byl lepší tady v tom je marast. 

je pravda,že se musí člověk k tomu proklikávat doba je doba to je nezvratitelné, jen si dovolím nic ve zlém kapinku zašpičkovat, pamatuji si např. formulář daňového prohlášení kde měli i středně a i výše fundovaní odborníci hlavu v kýblu

Dík dobrý a přehledný
Koukám, že admin na naše dotazy moc nereaguje. Tomu debilovi asi nedochází, že je na příspěvcích zavedených norníků závislý - jinak to slavné fórum půjde do prdele.
Šukat tlustou ženskou je jako jet na mopedu. Je to zábavný, ale nikdo z motorkářů tě u toho nesmí vidět!
Tak co mu to vratit do původního stavu. Stačí jeden Hacker a 20 min. Času a je to celý zpět.
Děkuji!
A ještě jednu technickou: když v tom "hamburgeru" kliknu na "Vaše příspěvky", tak mi to vrací stovky stránek, které se mnou nemají nic společného.
To asi není dobře.
--------------------------------------
Ženy poklekaly a líbaly mu lem roucha....
Ženy poklekaly a líbaly mu lem roucha....
Ani jedno není momentálně na pořadu dne, ale do budoucna se minimálně novým smajlíkům nebráníme.

Určitě jsem celej natěšenej tu o víkendu odpovídat na "dotazy", za který by se nemusela stydět kdejaká hysterická patnáctka. Množství otazníků bohužel opravdu nezvyšuje šanci na odpověď, spíš naopak.

A do budoucna se zkus podobnejch výlevů vyvarovat, jestli tu bude o jednoho "zavedenýho norníka" jako ty míň nebo víc, je mi upřímně jedno.
Co se týče veškerých výtek k novému vzhledu fóra, nejde ani tak o estetický krok, jako o nutnost přejít na nejnovější verzi phpbb, ke které se nový vzhled váže.
Nikdo se nechce starat od 10 let starou neaktulizovanou verzi jen kvůli tomu, že si na ní pár uživatelů za tu dobu zvyklo. Takhle to bohužel nefunguje a za chvíli by se celý fórum rozpadlo i bez "příspěvků zavedených norníků".
Howgh.
Taky se v tom trochu hůře orientuju, ale je to asi o zvyku, no.
Stejnak vždycky nejdůležitější bude obsah
Stejnak vždycky nejdůležitější bude obsah

na novy kabat si clovek zvykne, ale ve starym v mobilni verzi stacilo kliknout na tema a otevrelo se na prvnim neprectenem prispevku, tedka to jak na mobilu tak na pc hazi na prvni stranku, takze je treba chodit pres cislo stranky