Před tím to byla Simča PV, to jsem sní byl jednou a nebylo to špatné. Jako luckaPV neměla o schůzku se mnou zájem, nyní podle stejného modelu je to JolkaPV. Telefony nebere, musí se přes e-maily, je to složité.
luckapv je normálně na www.sex.cz, tam ji najdeš pod tímhle nickem a domluva v pohodě i vše ostatní
pokud ji znáš, tak víš, že tu pár lidí kecá, já za ní dál jezdím a pořád supr, je na pohodu
A proto ses zaregistroval, abys ji tu vychválil? Jak průhledné...
Proč ses registroval ty? Abys měl přehled ne? Já tu vidím lítat Alenu, kterou už předloni majitel Paroháče vyhodil (mlátila hostům na okna, jestli si chtějí vrznout) a ještě teď mu dělá ostudy na městě. Lucka tam nikdy problém neměla, tak asi za něco stojí Máte tady v těch recenzích docela chaos, když se tu nabízí baba, která na azyl nesmí, ale má z něj na profilu fotky a tvrdí, že je to její soukromí . A Lucka na www.sex.cz vůbec registrovaná není, domlouvá se jinak. Tady to zjevně jede stylem jedna paní povídala
luckapv je normálně na www.sex.cz, tam ji najdeš pod tímhle nickem a domluva v pohodě i vše ostatní
pokud ji znáš, tak víš, že tu pár lidí kecá, já za ní dál jezdím a pořád supr, je na pohodu
A proto ses zaregistroval, abys ji tu vychválil? Jak průhledné...
Proč ses registroval ty? Abys měl přehled ne? Já tu vidím lítat Alenu, kterou už předloni majitel Paroháče vyhodil (mlátila hostům na okna, jestli si chtějí vrznout) a ještě teď mu dělá ostudy na městě. Lucka tam nikdy problém neměla, tak asi za něco stojí Máte tady v těch recenzích docela chaos, když se tu nabízí baba, která na azyl nesmí, ale má z něj na profilu fotky a tvrdí, že je to její soukromí . A Lucka na www.sex.cz vůbec registrovaná není, domlouvá se jinak. Tady to zjevně jede stylem jedna paní povídala
Hanak007, co kdyby jsi si to napřed pořádně přečetl, aby jsi ze sebe nedělal blba. Autorem www.sex.cz jsi ty sám, pokud jsi si nevšiml, kdo to napsal. Tedy ne vědomě, ale tento server nahradí ama*te*ri odkazem www.sex.cz. Takže ta paní jsi ty.
POZOR na "novou" Amálku - jedna se o dívku která dřív inzerovala v Brně jako EmickaBrno, věčně opilé a zhulene děvče neschopné dodržet jakýkoliv domluvený termín. Víc ostatně na konkurenčním webu. https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... privat-809
A s dovolením přidám ještě dotaz, navštívil již někdo tu Lauru? https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... stejov-107
Dle fotek a stylu inzerce mi připomíná Kristynku z Ostravy která v PV již několikrát byla, nejsem si však jist zda bych ji ještě po hlase po X měsících zvládl identifikovat, tak abych nevážil cestu zbytečně, opakovaná návštěva u ní mne totiž neláká.
Nelly Masáže Prostějov
722 294 453
Jiné než masérské služby momentálně nenabízím.
Mladší segra sprosté Krystíny, v telefonu mi podvrdila, že sex teď nedělá, dělat bude, ale neví kdy. Uvažuji, co se stalo, pracovní uraz, zdravotní problém?
Nelly Masáže Prostějov
722 294 453
Mladší segra sprosté Krystíny, v telefonu mi podvrdila, že sex teď nedělá, dělat bude, ale neví kdy. Uvažuji, co se stalo, pracovní uraz, zdravotní problém?
Kde je vubec kristýna? Už jsem ji nevidel tak 9 let a její matka co?
Nelly Masáže Prostějov
722 294 453
Honí vocasy za 1500. A jako každá masérka v podstatě bývalá kurva když prihodiš 1000 tak píchá jako dříve pichala. Kdo dá do placu maserku ktera za prachy navíc nepicha? Neznám takovou .