Zdarec kam se nam vytratila ta blondyna co bydlela v jecny v hostivicich? Bara nebo jak se jmenovala ma profil jeste na modrym webu?
Fuguje porad stejne uz jsem asi 3x opakoval nenadchne neurazi... prsa paradni ale trochu vice aktivity by byllo super.... na zacatku ti jasne da najevo ze to dela pro penize.... ale vypada cistotne a v pohode mate nekdo dalsi zkusenosti?
Fuguje porad stejne uz jsem asi 3x opakoval nenadchne neurazi... prsa paradni ale trochu vice aktivity by byllo super.... na zacatku ti jasne da najevo ze to dela pro penize.... ale vypada cistotne a v pohode mate nekdo dalsi zkusenosti?
A nick má na modrém webu jaký ? Díky za info
Tam je jako divoska 666 a dalsich x desitek profilu smazala ptze pod fotky se psali pravdive komentare a to neunesla a na modry web uz nechodi ptze je proflakla co je zac
Nevím proč se na ní tedy ptáš když ve finále ji haníš
Tak na Kladně zas nabízí cikánečka z Rozdělova pod Nickem Claudia23(před tím milion jiných Nicků) Nešel jsem do toho neb má blbý recenze.
Jo a Maruska1maruska sedí.
Zdarec ta Claudia23 je nefunkční profil jaký má aktualní?
Maruška sedí no tutovka že za fety
Jinak Kladno asi mrtvý,když nepočitám ty Ukrajinky na privátech co chtěj 2000 za hod.
Jinak Kladno asi mrtvý,když nepočitám ty Ukrajinky na privátech co chtěj 2000 za hod.
Teď je aktuální Victoria23 a je funkční
jj funkční je určitě a s bonusem - začíná 3. trimestr...