zdravím ve spolek......
toto je dobrá otázka

já sám jsem začal navštěvovat holky 25 let zpět, kdy mi to přestalo fungovat s ex se, kterou už dlouho nejsem. Je to o tom, že jsem lovci a pokud nám doma, žena neposkytne to co chceme tak máme touhy si to vzít někde jinde. Kolikrát se mi stalo, že jsem měsíce chodil jen k jedné pravidelně 2 x týdně a hrozné pro mě bylo když skončila ( jsem ujetý na milky s postavou lolitky ) jednu takovou jsem měl u Bphemky a byl jsem z ní fakt hotový a snad i ona ze mě. Pak jsem toho spousta vystřídal. Mezí tím proběhlo pár normálních vztahů ale po rozchodu jsem se vrátil vždy k noření protože mi přijde že je to nejlevnější varianta
co musíte všechno udělat když jste ve vztahu a kolik top stojí peněz.
Přestat lze, ,když ve své drahé polovičce člověk najde to co hledá. Teď to tak mám a jsem v pohodě a nemám potřebu někde hledat. Ale jak se říká nikdy neříkej už nikdy nebudou nořit.
Dnes vidím zásadní problém co je v nabídce.. Nikde jsem nechodil nořit do recenzovaných top privátů možná to byla chyba, ale vybíral si spíše amatérky než protřele štětky. Dnes když se podívám třeba na amíky tak bych zvracel, většinou tlusté ošklivé ženské, což nechápu že jim za to někdo platí nebo kundy které chtějí zálohu a podobné blbosti. Jelikož mi je 50 tak lituji kluky kteří s tím teď začínají a mají si vybírat v tomhle bordelu... Možná jsem staromódní ale jsem rád že jsem nořil v trochu jiné době.
Snad jen rada mě se kolikrát osvědčilo badoo, Tinder e Edarling ... neplatíš je nadržená stejně jako ty poslechneš si nějaký příběh a pak si zašukáš. Dá se říct, že se sejdeš s kým ty chceš nejsou tam fake fotky a já jsem tam měl 100% úspěšnost což se o privátech prostě nedá říct ( fake fotky holka tě nevzrušuje atd )
Možná kecám blbosti, ale je fajn že to máme každý jinak a proto nořte co to jde ať už doma nebo na privátě v bordelu nebo kdekoliv je vám libo.
ŽIJEME JEN JEDNOU