tak tady se zastavimaž budu mít cestu do Prahyangelsmasaze píše:Dnes v salonu [url=http://www.angelsmasaze.cz/]Angels Erotické masáže[/url] masírují krásná Lusy a Michel.
Tým ANGEL Erotické masáže
[url]http://www.angelsmasaze.cz[/url]
ANGELS Erotické masáže
-
- pokročilý
Re: 9.7.2014 v salonu Angels masírují...
-
- zkušený norník
Re: ANGELS Erotické masáže
Vypadas na to, ze jsi prave vysadila kretenol a debilin. Jdi se zase lecit jo...
-
- zkušený norník
Inteligentni odpoved jak od zfetovany trosky. Prej prvni liga, to teda joooo. Fakt nejsi prvni liga a v inteligenci uz vubec
-
- pokročilý
Každý vyhledává něco jiného, tak myslím že je třeba respektovat všechnymilkcafe píše:Tyhle honírny se začají rojit, jak houby po dešti. Doufám, že bude čím dál tím méně chlapů ochotno za tohle utrácet.

Jaké máte zkušenosti s největšíma prsaticema tady? Je možné si s nima pohrát?
freemancz píše:Jaké máte zkušenosti s největšíma prsaticema tady? Je možné si s nima pohrát?
Žádná reakce....
příspěvek z roku 2017, a na stránkách stále samé prsatice, to je dobře že žádná změna.
Recenze na Angels salon 09/2022.
Salon jsem navstivil nekolikrat. Komunikace naprosto priserna. Podle jedne maserky tam rezervace resi chlap, proto se tam neda dovolat. Objednat se lze na chatu, coz by problem nebyl, kdyby operator nebyl tak arogantni. Prakticky vsechno je problem. Neni mozne si ani vybrat divku na miste, coz je problem vzhledem k tomu, ze na fotkach maji temer vsechny zakryty oblicej. Tento salon uz nikdy vice.
Salon jsem navstivil nekolikrat. Komunikace naprosto priserna. Podle jedne maserky tam rezervace resi chlap, proto se tam neda dovolat. Objednat se lze na chatu, coz by problem nebyl, kdyby operator nebyl tak arogantni. Prakticky vsechno je problem. Neni mozne si ani vybrat divku na miste, coz je problem vzhledem k tomu, ze na fotkach maji temer vsechny zakryty oblicej. Tento salon uz nikdy vice.

Žďár norníci,
Tento týden návštěva Terezy.
Nejhorší masáž, co jsem kdy zažil. Jediné pozitivum bylo její tělo. Body to body proběhlo jen stylem kozy to body, absolutně žádný oční kontakt, tělo nezapojila vůbec. Negativisticky přístup, bez jakéhokoliv erotična. Masáž objednaná na půl (vždy chodím minutu před) na pokoj přišla ve třičtvrtě, ve čtvrt rychlé vyhonení a ve 25 jsem byl venku.
Za mě již nikdy více
Zdar
Nejhorší masáž, co jsem kdy zažil. Jediné pozitivum bylo její tělo. Body to body proběhlo jen stylem kozy to body, absolutně žádný oční kontakt, tělo nezapojila vůbec. Negativisticky přístup, bez jakéhokoliv erotična. Masáž objednaná na půl (vždy chodím minutu před) na pokoj přišla ve třičtvrtě, ve čtvrt rychlé vyhonení a ve 25 jsem byl venku.
Za mě již nikdy více
Zdar
s e v e r á k
-
- panic
Ja byl spokojený. Jen bych uvítal více b2bseverák píše: ↑17 listopad 2022 19:04Žďár norníci,
Za mě již nikdy více
Zdar