Všehochuť

Bangkok, Pattaya atd.

Moderátor: bullseye

Odpovědět
NeverAgain
pokročilý

Re: Všehochuť

Příspěvek od NeverAgain »

gandalf píše:
11 září 2022 20:18
Rad bych poprve do Thajska, muzete mi prosim nekdo sdelit nejake aktualni ceny? ST x LT ? Dekuji
Pattaya ST:

Freelancerky z Thai Friendly: od 1000 do 1500 THB. Niektoré, najmä mladé sa nehanbia pýtať aj 2000.
Beer bary: od 1000 do 1500 THB.
GoGo Bary: od 2000 THB a vyššie.
Masérky zo salónov - 1000 THB - je možné sa dohodnúť po práci, resp. aj cez prácu na hotel, ale aj tam sa platí barfine (volajú to barfine pre shop) :D
Freelancerky z Beach Road - neviem, neberávam po nedobrých skúsenostiach.

Toto sú čisto moje skúsenosti. Možno niekto mal lacnejšie, ale obávam sa, že pod 1000 THB sa už ťažko dá zohnať jednorazovka.

K LT cenám sa neviem vyjadriť.

Ak Ti nevadí sa stretávať s jednou a tou istou, je možné nájsť na Thai Friendly nejaké freelancerky a dohodnúť sa na "mesačnom/týždennom paušále." :D
Občas sa tam vyskytnú aj nejaké, ktoré to majú ako vedľajší príjem a tam sa to dá. Ja som mal jednu, ktorá bývala na hoteli, kým jej prerábali coffee shop. Chcela odo mňa len 8000 THB na mesiac a mohol som tam za ňou chodiť každý deň. Doslova mi napísala: "Ber to tak, že mi pomôžeš s nájmom za izbu." Tiež som mal jednu z baru, ktorá ma občas navštevovala mimo pracovných hodín, takže nie vždy som platil barfine. Išla so mnou aj na Koh Samui. Barfine som neplatil (neviem, ako si to zariadila v bare) a dal som jej asi 2000 THB za 6 dní spolu, ale zase je pravda, že sme bývali v luxusných hoteloch/rezortoch, plus všetky výdavky boli na mne. Lenže s ňou som sa stretával cca. 4 mesiace, takže tam to už bolo o inom.

token9
pokročilý

Příspěvek od token9 »

NeverAgain píše:
12 září 2022 20:51
gandalf píše:
11 září 2022 20:18
Rad bych poprve do Thajska, muzete mi prosim nekdo sdelit nejake aktualni ceny? ST x LT ? Dekuji
Pattaya ST:

Freelancerky z Thai Friendly: od 1000 do 1500 THB. Niektoré, najmä mladé sa nehanbia pýtať aj 2000.
Beer bary: od 1000 do 1500 THB.
GoGo Bary: od 2000 THB a vyššie.
Masérky zo salónov - 1000 THB - je možné sa dohodnúť po práci, resp. aj cez prácu na hotel, ale aj tam sa platí barfine (volajú to barfine pre shop) :D
Freelancerky z Beach Road - neviem, neberávam po nedobrých skúsenostiach.

Toto sú čisto moje skúsenosti. Možno niekto mal lacnejšie, ale obávam sa, že pod 1000 THB sa už ťažko dá zohnať jednorazovka.

K LT cenám sa neviem vyjadriť.

Ak Ti nevadí sa stretávať s jednou a tou istou, je možné nájsť na Thai Friendly nejaké freelancerky a dohodnúť sa na "mesačnom/týždennom paušále." :D
Občas sa tam vyskytnú aj nejaké, ktoré to majú ako vedľajší príjem a tam sa to dá. Ja som mal jednu, ktorá bývala na hoteli, kým jej prerábali coffee shop. Chcela odo mňa len 8000 THB na mesiac a mohol som tam za ňou chodiť každý deň. Doslova mi napísala: "Ber to tak, že mi pomôžeš s nájmom za izbu." Tiež som mal jednu z baru, ktorá ma občas navštevovala mimo pracovných hodín, takže nie vždy som platil barfine. Išla so mnou aj na Koh Samui. Barfine som neplatil (neviem, ako si to zariadila v bare) a dal som jej asi 2000 THB za 6 dní spolu, ale zase je pravda, že sme bývali v luxusných hoteloch/rezortoch, plus všetky výdavky boli na mne. Lenže s ňou som sa stretával cca. 4 mesiace, takže tam to už bolo o inom.
Ja byl v Thajsku naposled pred Covidem ale ceny jsou zhruba tak jak bylo psano... A to ST nejake freelancerky asi 1500 bahtu, da se ale i za 1000,kdyz jsou nejake starsi,prumerne.. nejake mlade si reknou i o 2000 ale ja bych neplatil vice nez 1500. LT za 1500 -2500... 1500 nejake zase starsi,prumerne...Tim myslim neco mezi 30-40lety.. nejlepsi si stahnout appku Thaifriendly a Line Id appku.. na Thaifriendly si najdi par vyvolenych a zeptej se na line id a pis si hnedka tam. Na Thaifriendly pokud nemas premium tak muzes jen 1 message kazdych 10min. Tak zjistis zhruba jaky typ holek se pta na kolik penez,kolik chteji. Nerikej ze jsi nikdy nebyl v Thajsku,budou se snazit natahnout te. Vzdycky zkus o neco malo snizit cenu,nektere budou met nadhozene.

gandalf
začátečník

Příspěvek od gandalf »

dekuji za obsahlou odpoved, ale asi za tyhle ceny, vcetne letenky a ubytka to za to nestoji.

prstil
začátečník

Příspěvek od prstil »

Jel by někdo 5. - 21.10. ? Např Bangkok, Phuket, Chiang Mai či jinde?

Mickymour
začátečník

Příspěvek od Mickymour »

Já byl teď na tři týdny a je to fakt málo. Uteklo to jako voda. Byl jsem tři dny v Bangkoku, tam jsem měl slapku jen masazich. Pak jsem vzal taxi za 1.200 Bathu do Pattaya, tam jsem byl asi 12 dni. Každé tři dny jsem měnil hotel a holky si bral ze Soi 6 a z Walking Street. Ceny 1.500-3.000,- plus BF. Bral jsem i na tři dny, což jsou dvě noci za 6.000+ 2.000 BF. Na ST jsem měl snad jen jednou a to mě nebaví, takhle jede se mnou se koupat a nebo se jdem napít. Je to pohodlnější. Pak jsem letadlem přeletěl na Koh Samui a taxíkem za 1.200 Bathu na Lipa Noi. Na Koh Samui jsou ceny v barech na Lamai 1.000 St 2.000 LT. Ale ke konci jsem zjistil, ze je nejlepší si holku sehnat na netu a zůstane s tebou třeba i 14 dni a nechce nic, jen jídlo. Nemyslím tím holku z baru. Musíš ji jen slíbit, ze už s ni zistanes a od teď je to tvoje holka 😂
Jinak jsem to zbytečně přepálit a bral si drahé 4 hvězdicové hotely na plazi a nemá to smysl. Teď poletim znovu alespoň na dva měsíce a v Pattaya si vemu byt luxusní ve vezaku za ca 17.0000 Bathu na měsíc a na Koh Samui je vila na plazi za 15.000 Bathu na měsíc. K tomu holku vždy na týden z netu a pohoda.jinak z Mnichova jsem letěl z Thai Air přímý let 10 hodin a zpátky to samé.
Jinak v Pattaya si člověk klidu moc neuzije. Každý den v Insomnia na Walking Street a tam si sezenes taky kočku. Mě se stalo, ze kočka objednala flašku Jacka a vše zaplatila, nebyla to stezka samozřejmě. Windmile pořad funguje a pořad je to dobra volba na návštěvu.
Na Koh Larn jsem se jezdil koupat, je tam čistá pláž. Lodi za 30 Bathu a Speed Bootem za 150 Bathu, což je lepší a rychlejší.

misa85
začátečník

Příspěvek od misa85 »

Ahoj, chystám se vyrazit někdy příští měsíc z Prahy do Bangkoku a Pattayi. Jak je to s cestováním bez očkování proti covidu? Dočetl jsem se, že před cestou do Thajska musím podstoupit test 72 hodin před příletem. Cestou zpátky do ČR údajně není potřeba test ani očkování.

Mickymour
začátečník

Příspěvek od Mickymour »

Přesně tak. Na cestu tam musíš mit PCR a nebo profesionálně udělaný antigeni test. Já si dělal PCR. A na cestu zpět nepotrebujes nic.

Tomicz
panic

Příspěvek od Tomicz »

Ahoj.
Je někdo z Čechů teď do soboty na pattaye.?
Mohly by jsme zajít někam pivko a pokecat.

nicitel87
panic

Příspěvek od nicitel87 »

Zdravim nornici,
mam otazku na nejake slusne kluby nebo disco kam se dajit zaparit a zachlastat s holkou, kterou uz mam. Nekde kolem Sukhumvitu. Jde mi o neco aby tam nemeli nejaky prehnany turisticky ceny.

NeverAgain
pokročilý

nicitel87 píše:
21 září 2022 13:58
Zdravim nornici,
mam otazku na nejake slusne kluby nebo disco kam se dajit zaparit a zachlastat s holkou, kterou uz mam. Nekde kolem Sukhumvitu. Jde mi o neco aby tam nemeli nejaky prehnany turisticky ceny.
V okolí Sukhumvit jednoznačne kluby na Soi 11. Napr. Levels v Aloft hoteli, Sugar Club alebo Insanity Nightclub. Z rooftop barov odporúčam Above Eleven na konci Soi 11 - vhodné rezervovať stôl na ich stránke. Nie moc hlučné prostredie, super výhľady, ceny primerané, ideálne na rande s holkou.

nicitel87
panic

Příspěvek od nicitel87 »

NeverAgain píše:
23 září 2022 18:42
nicitel87 píše:
21 září 2022 13:58
Zdravim nornici,
V okolí Sukhumvit jednoznačne kluby na Soi 11. Napr. Levels v Aloft hoteli, Sugar Club alebo Insanity Nightclub. Z rooftop barov odporúčam Above Eleven na konci Soi 11 - vhodné rezervovať stôl na ich stránke. Nie moc hlučné prostredie, super výhľady, ceny primerané, ideálne na rande s holkou.

super, diky

misa85
začátečník

Příspěvek od misa85 »

Letenku už mám zamluvenou na půlku října a vybírám hotel. Kde to teď v Pattaya žije? Soi 6, Tree Town, Soi Buakhao? Chci zamluvit hotel na první tři dny a pak se uvidí, až to projdu.

Nevíte, jaký je problém v Thajsku sehnat veganské jídlo v restauraci? Mám tlak jak osmdesátiletý dědek a náběh na cukrovku, tak bych nerad pokazil dietu, chlast vynechávám dlouhodobě a nemám v plánu pít.

kilian
pokročilý

Příspěvek od kilian »

Veganský jídlo se dá v Thajsku sehnat celkem v pohodě v turistických oblastech. Akorát jak jsem na tom byl, tak to bylo drahý jako prase. Asi to bude tím, že jsem zatím moc asijských veganů neviděl a ty restaurace jsou spíše pro bělochy. Nejvíce veganských hospod je hlavně v takových těch hippie oblastech, což nevím jestli je zrovna Pattaya. Ale určitě tam něco bude, protože Thajci ví, že farangové nežerou maso.

NeverAgain
pokročilý

misa85 píše:
27 září 2022 20:44
Letenku už mám zamluvenou na půlku října a vybírám hotel. Kde to teď v Pattaya žije? Soi 6, Tree Town, Soi Buakhao? Chci zamluvit hotel na první tři dny a pak se uvidí, až to projdu.

Nevíte, jaký je problém v Thajsku sehnat veganské jídlo v restauraci? Mám tlak jak osmdesátiletý dědek a náběh na cukrovku, tak bych nerad pokazil dietu, chlast vynechávám dlouhodobě a nemám v plánu pít.
V Pattayi sú aj čisto vegetariánske reštaurácie. Jednu takú som videl oproti Central Festival (nákupné centrum) na Pattaya Sai Song Rd. No zákazníkov dnu som videl zriedkakedy, takže to asi nie je lacné, resp. o to nie je záujem. Reštaurácie mávajú v ponuke aj vegetariánske jedlá, prípade sú ochotní na prianie zákazníka jedlo upraviť, obzvlášť, ak si stály zákazník.

Kde to žije? Najviac ľudí je asi na Soi Buakhao, ale to všetko závisí od tvojich preferencií. Ja som si obľúbil Soi 6, lebo väčšina holiek je tam do 30 rokov a vždy sa dá niečo vybrať.

Norg
začátečník

Příspěvek od Norg »

Ja mam rad LK Residence [url] https://www.guestreservations.com/lk-residence/booking?gclid=Cj0KCQjwyt-ZBhCNARIsAKH1175MVqiVwZXp7Qedn5vQ5R91k78_2Kq8NpoKDTvA6o6pH3IzBBuPv70aAmCdEALw_wcB[/url]
Je to 50m od LK metro coz je uprostred mezi soi6 a walking street hlavne se mi libi velikost pokoju 60m2
Driv nekontrolovali ID ted uz to delaji coz povazuji za vyhodu, pekna je taky areca lodge

Odpovědět