Pattaya ST:
Freelancerky z Thai Friendly: od 1000 do 1500 THB. Niektoré, najmä mladé sa nehanbia pýtať aj 2000.
Beer bary: od 1000 do 1500 THB.
GoGo Bary: od 2000 THB a vyššie.
Masérky zo salónov - 1000 THB - je možné sa dohodnúť po práci, resp. aj cez prácu na hotel, ale aj tam sa platí barfine (volajú to barfine pre shop)

Freelancerky z Beach Road - neviem, neberávam po nedobrých skúsenostiach.
Toto sú čisto moje skúsenosti. Možno niekto mal lacnejšie, ale obávam sa, že pod 1000 THB sa už ťažko dá zohnať jednorazovka.
K LT cenám sa neviem vyjadriť.
Ak Ti nevadí sa stretávať s jednou a tou istou, je možné nájsť na Thai Friendly nejaké freelancerky a dohodnúť sa na "mesačnom/týždennom paušále."

Občas sa tam vyskytnú aj nejaké, ktoré to majú ako vedľajší príjem a tam sa to dá. Ja som mal jednu, ktorá bývala na hoteli, kým jej prerábali coffee shop. Chcela odo mňa len 8000 THB na mesiac a mohol som tam za ňou chodiť každý deň. Doslova mi napísala: "Ber to tak, že mi pomôžeš s nájmom za izbu." Tiež som mal jednu z baru, ktorá ma občas navštevovala mimo pracovných hodín, takže nie vždy som platil barfine. Išla so mnou aj na Koh Samui. Barfine som neplatil (neviem, ako si to zariadila v bare) a dal som jej asi 2000 THB za 6 dní spolu, ale zase je pravda, že sme bývali v luxusných hoteloch/rezortoch, plus všetky výdavky boli na mne. Lenže s ňou som sa stretával cca. 4 mesiace, takže tam to už bolo o inom.