Liberec

Středočeský Kraj, Ústecký Kraj, Liberecký Kraj
Odpovědět
hungry bird
norník

Re: Liberec

Příspěvek od hungry bird »

Naprosto souhlasím. Je to pravda. Zažil jsem přesně to samé divadlo. Na priváty apod. nechodím často, ale za ty roky jsem takový 30 slečen měl a některé opakovaně, ale to co předváděla Týnka, mi doposud neudělala žádná. To že při klasice, když leží Týnka na zádech, se brání maximálnímu zásunu je nepříjemné, ale dá se to snad ještě trochu pochopit, ale to, že pak z ničeho nic, zlášť když si člověk začně užívat alespoň ten polozásun - při pohledu na to krásné dívčí tělo, vám slečna řekne, že chce na bříško a vy už víte z předešlých recenzí kolik uhodil, to je vážně oser, a k*rva fakt že jo, nedalo se do ní pořádně dostat. Když už z předešlých recenzí víte, že to je úmyslně, tak to opravdu naštve a člověk si připadá jak totální idiot. Musím říct, že pohled na Týnku jak předemnou/podemnou leží nahá na bříšku s tím krásným zadečkem, ty její nádherné vlásky, telíčko k pomilování - ten pohled byl opravdu nádherný, ale ten pocit, že se člověk má s tak krásnou holkou udělat tak, že si bude třít péro mezi jejíma noha, maximálně žaludem zajede do kundičky, to je opravdu trapný pocit.
Řekl bych, že od té doby co Týnka začala, tak zkrásněla, minimálně co se postavy Týče, je znát že o sebe pečuje, tzn. dělá aktivně nějaký sport, protože její postava, řekl bych hlavně zadeček, vypadá mnohem lépe, než když jsem ji viděl poprvé, před delší dobou.
S takovýmto přístupem/průběhem, ale bohužel opakovat nebudu.
Před měsícem jsem navštívil Stefany v Liberci, to bylo úplně o něčem jiném, sex s ní byl tisíckrát lepší než s Týnkou.
Stefany má dokonalé, nádherné tělíčko, hodně mi připomínala IVADOM, například ten dokonalý zadeček. Jak říkám, holek jsem měl tak 30 a takovouhle prdelku měla jen IVADOM, STEFANY, a pak už jen holky kterým bylo 15 co jsem měl jako teenager.
Se Stefany bylo šukáníčko jak víno, kundička krásně hřejivá, těsná, v ní až po kořen úplně bez problémů.
Bohužel Stefany je celý září nedostupná. Za Stefany ale každopádně chci chodit dál, kdykoli to jen půjde, protože s ní si člověk opravdu krásně zašuká! A postavičku má o hodně lepší než je vidět na fotkách, možná fotky nejsou ani její, protože v reálu vypadá 10x lépe.

Semir_Gerkhan
norník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semir_Gerkhan »

hungry bird píše:
22 září 2022 06:51
Naprosto souhlasím. Je to pravda. Zažil jsem přesně to samé divadlo. Na priváty apod. nechodím často, ale za ty roky jsem takový 30 slečen měl a některé opakovaně, ale to co předváděla Týnka, mi doposud neudělala žádná. To že při klasice, když leží Týnka na zádech, se brání maximálnímu zásunu je nepříjemné, ale dá se to snad ještě trochu pochopit, ale to, že pak z ničeho nic, zlášť když si člověk začně užívat alespoň ten polozásun - při pohledu na to krásné dívčí tělo, vám slečna řekne, že chce na bříško a vy už víte z předešlých recenzí kolik uhodil, to je vážně oser, a k*rva fakt že jo, nedalo se do ní pořádně dostat. Když už z předešlých recenzí víte, že to je úmyslně, tak to opravdu naštve a člověk si připadá jak totální idiot. Musím říct, že pohled na Týnku jak předemnou/podemnou leží nahá na bříšku s tím krásným zadečkem, ty její nádherné vlásky, telíčko k pomilování - ten pohled byl opravdu nádherný, ale ten pocit, že se člověk má s tak krásnou holkou udělat tak, že si bude třít péro mezi jejíma noha, maximálně žaludem zajede do kundičky, to je opravdu trapný pocit.
Řekl bych, že od té doby co Týnka začala, tak zkrásněla, minimálně co se postavy Týče, je znát že o sebe pečuje, tzn. dělá aktivně nějaký sport, protože její postava, řekl bych hlavně zadeček, vypadá mnohem lépe, než když jsem ji viděl poprvé, před delší dobou.
Před měsícem jsem navštívil Stefany v Liberci, to bylo úplně o něčem jiném, sex s ní byl tisíckrát lepší než s Týnkou.
Stefany má dokonalé, nádherné tělíčko, hodně mi připomínala IVADOM, například ten dokonalý zadeček. Jak říkám, holek jsem měl tak 30 a takovouhle prdelku měla jen IVADOM, STEFANY, a pak už jen holky kterým bylo 15 co jsem měl jako teenager.
Se Stefany bylo šukáníčko jak víno, kundička krásně hřejivá, těsná, v ní až po kořen úplně bez problémů.
Bohužel Stefany je celý září nedostupná. Za Stefany ale každopádně chci chodit dál, kdykoli to jen půjde, protože s ní si člověk opravdu krásně zašuká! A postavičku má o hodně lepší než je vidět na fotkách, možná fotky nejsou ani její, protože v reálu vypadá 10x lépe.
Myslíš Stefany co mívá profil na sex.cz?

muckjardaa
norník

Příspěvek od muckjardaa »

Semir_Gerkhan píše:
22 září 2022 08:58
hungry bird píše:
Týnka je hodně úzká jestli si měl většího tak jse ti tam úplně nevešel jestli máš průměr jako já není problém, má ráda že zezadu a zepředu, a je hodně mazlivá co mám rád, je určitě na něžný sex je takova hodně něžná, žádný tvrdý sex sní nezazijes asi není šálek pro každého.....co jse týče postavy je nádherná opravdu nám krásní pořád víc a víc , za mě doporučuji. (říkám je na něžný sex určitě ne s velkým pérem)
Je to můj názor každý má jiný názor

tadeasike
pokročilý

Příspěvek od tadeasike »

https://www.sex.cz/320975
Slečna Vicky 35
Slečně je tak+10 let
Tělo je tak o 20kg těší jedině plus že je milá

Neznáte nakou pěknou milfku???

Silver666
zkušený norník

Příspěvek od Silver666 »

https://www.sex.cz/528517?Kraj=liberecky&S=14
Tahl mě zajímá.Nejprve Jablonec n/n jako Kačka.
Potob Česká Lípa a teď Liberec.Měl ji někdo?

hungry bird
norník

Semir_Gerkhan píše:
22 září 2022 08:58
hungry bird píše:
Tedy k Stefany Liberec
Ano, myslím že měla profil i na sex.cz, ale měla i na agama-seznamka. Teď jsem tam koukal a už není k nalezení. To je asi proto, že má plánovanou pauzu po celé září. Tak třeba se od října ukáže s novýma fotkama. Pokud se ti líbí hubené, drobné holky a krásným malým zadečkem tak Stefany vřele doporučuju. Měl jsem se jí na ty fotky zeptat, protože mi v reálu mi vůbec nepřipomínala tu holku z fotek. Podle těch fotek jsem do poslední chvíle váhal jestli do ní mám jít, navíc když mi do telefonu řekla, že 30min je za 1800, a hodina myslím za 3000.
Ještě tu hodinu během které jsem už v Liberci čekal na smluvený termín, jsem stále přemýšlel jestli to nemám odvolat,
ale vyplatilo se to jí poznat osobně. Věk myslím psala 18 nebo 19, ale já myslím, že jí může být tak 24, ale tu postavičku má nějaká hodně povedená 15 nebo 16ti letá holka. Postavičkou mi hodně připomínala "legendární" IVADOM, snad jenom s tím rozdílem, že bych řekl že Stefany je o 5 nebo 10 cm menší než IVADOM. Já bych tu Stefany tipl na míry 24-160-45-1. Jediné co na ní nebylo top byla prsa, ty si však nyní nechala dělat nová, proto ta pauza. Doufám, že se jen tak nezkazí co se přístupu týče, protože to s ní bylo fakt super, proto jako takový to šukáníčko s holkou od vedle, ale opravdu s krásnou holkou. A s ničím neměla problém, v kundičce až po kořen, jo a tady je další rozdíl oproti IVADOM, Stefany jí má těsnější, užší, u IVADOM si nepamatuju že by to bylo až takové. A Týnku bohužel ohledně "úzkosti" hodnotit nemůžu, protože mě tam nenechala "zanořit". Nic jsem Týnce na to neřekl, protože dle recenzí, jsem věděl, že by to nic nevyřešilo, jen by se to celé ještě více pokazilo. Týnka je jako taková celkem fajn, ale myslím si, že ji stouply do hlavy prachy a ten pocit, že ona "tomu" šéfuje, a vůbec nemyslí na to, že je tam od toho aby ti plnila za úplatu tvá přání. Hlášky typu, že jí někdo nesedl apod. neberu, protože já se k ní choval slušně a ohleduplně (např. i to, že jsem nekritizoval, nemělo by to smyls), a i přesto bylo jasně vidět, že jede podle pevně naučeného scénáře - přesně jak už popsali norníci přede mnou - fakt, doslova jak podle manuálu. Já nechci na tu holku psát ošklivosti, ale zase jsme tu od toho, abychom si předávali cenné zkušenosti (např. 30 minut za 2000 - to je kurva drahá zkušenost). Takže k orálu (s gumou) u Týnky bych dal, jak ve škole, tak 3-, sex 4- (přeci jen na kousek mě tam pustila), postava a vzhled celkem tak 1-, ale například ten pohled na ní když ležela natažená na bříšku a vlasy hozené stranou, aby byla celá vidět, a ten zadeček, to je na 1 s hvězdičkou několikrát podtrženou. No, já když se rozepíšu, tak nevím kdy přestat. Tak jen ještě závěrem, takovou poznámku. Kdysi se tady dost kritizovala LENA z Děčína. Když jsem u ní byl, tak se mi opravdu fakt líbila, krásná bloňdáta kočička, no hlavně ještě v tom krajkovém prádle, vypadala (i obličej) lépe než na fotkách, duck-face asi už splasknul, opravdu co se týče úrovně tvářičky a upravenosti a v dnešní době i mládí, se takových holek v našich končinách moc nevidí. Leny jsem se zde zastával, ale i já musím uznat, že mě její slovní projevy (myslím, že to snad ani nedělá schválně, prostě si to ani neuvědomuje, je prostě taková), mě odradily od návštěvy u ní. Radši jsem jel k Týnce, ale popravdě řečeno, jsem udělal chybu, tentokrát by i ta LENA DC byla lepší volba, protože LENA ať už je jaká chce, neměla problém s tím pustit nadržený péro do svý kundičky. A k IVADOM - také by mě zajímalo kde jí je konce, ale myslím, že ta s tím už sekla a nevrátí se.

muckjardaa
norník

Příspěvek od muckjardaa »

Nemyslím že Týnce stouply peníze do hlavy je pořád skromná , neviděl jsem nikdy u nic drahého to jsem sní byl i wellnesu neměla nic značkového ani se nechová namyšlene podle mě je to obyčejná holka která jsi vydělava na studia , hlavně je hodně chytrá můžu se sní bavit i smyslu plnou konverzaci
Postavu má opravdu top! :potom:

hungry bird
norník

Knecht píše:
10 duben 2022 23:02
delfon píše:
09 duben 2022 11:15
Zkoušel už někdo Adelka0011? Je z modrásků...Na profilovce nevypadá špatně...
Sice komunikuje, ale domluva zatim neprobehla. Ackoliv pise v inzeratu, ze ma prostory a ze do auta nechodi, tak prostory nemela a chtela do auta :D a na auto uz vsem s*ru, za ty prachy. Vyzkousim jedine az bude mit misto, jestli vubec nejaky ma, pokud ne, tak bohuzel.
Přesně to jsem jí také napsal, že to když jen do auta, tak to bohužel.

tadeasike
pokročilý

Příspěvek od tadeasike »

Milfka krásná sympaticka
poraďte? :foun:

michal155
panic

Příspěvek od michal155 »

Ahoj má někdo zkušenost s Evicka9911 není to náhodou prdelka2303 🙂.

sukalsenior
norník závislák

Příspěvek od sukalsenior »

muckjardaa píše:
22 září 2022 20:09
Nemyslím že Týnce stouply peníze do hlavy je pořád skromná , neviděl jsem nikdy u nic drahého to jsem sní byl i wellnesu neměla nic značkového ani se nechová namyšlene podle mě je to obyčejná holka která jsi vydělava na studia , hlavně je hodně chytrá můžu se sní bavit i smyslu plnou konverzaci
Postavu má opravdu top! :potom:
Asi to bude tím jak se k holce chováme...
Byl jsem u ní už několikrát a to co zde popisujete se mi nestalo....
Nejsem žádnej trpaslík ale ani chobot takový standart a vždy mě do sebe pustila. Jak píše kolega dá se s ní pokecat mezi akcí nebo po ní, nepakuje tě hned pryč. Co se týče chováni, rád za ni jezdím, u mě si na nic nehraje.

sukalsenior
norník závislák

Příspěvek od sukalsenior »

Zdarec vespolek...
No konečně zase na Liberecku hezká tvářička....
Pominu Týnku a Stefanii...
https://www.sex.cz/153989?Kraj=liberecky&S=4
Lexi
Zatim nedovoláno ale snad se mi ji podaří uhnat
Posledně to bylo v pohodě, ale holky se mění rychleji než to zatracené počasí.
Uvidíme s jakou náladou dorazila...

delfon
norník závislák

Příspěvek od delfon »

Jojo. Lexi je vážně skvělá. Tynku už nechci,jak se tu již psalo,taky se do ní nemůžu dostat,nechce roztáhnout nohy a furt se schválně zužuje,hrůza fakt. Navíc prodražila,dříve 1500,- půl hodlá,nyní 2000,- to na to kašlu. Zlatá Lexi.....

Stařec 1919
zkušený norník

Příspěvek od Stařec 1919 »

Zdarec. A u Lexi foto opravdu sedí? A jaké má ceny?Děkuji.

delfon
norník závislák

Příspěvek od delfon »

Já bych snad řekl,že Lexi vypadá ve skutečnosti ještě líp. Já se k ní choval hezky a ona ke mě taky, vážně skvělá.....

Odpovědět