varok píše: ↑28 září 2022 23:08
Doteď nevím co je to přesně to GFE, ale ťapinu třeba ten OB baví, ale prostě má třeba techniku která mi je nepříjemná. Tak ji slušně požádám jestli by ji trošku změnila, ukážu ji jak by se mi to líbilo. Ale ona najednou frňák nahoru, že to není možné, jakto že se mi její technika nelíbí. Jinak to je třeba docela v pohodě děvucha. A je to pravda, my si platíme. No jak se v tu chvíli jinak zachovat nevím. Děkuji
GFE neboli gilfriend experience je zkratka, která má původ v angličtině, tedy chovající se jako přítelkyně. Jde o zkratku, kterou používají hlavně prostitutky a jejich klienti. Jde o pojmenování služby, která je nabízena. Tento typ služby znamená, že prostitutka se musí chovat jako skutečná přítelkyně. Sexuální vztah nemusí být podmínkou, ale není vyloučen, záleží na přání klienta. Pracovnice tak předstírá, že je skutečnou přítelkyní a souhlasí i s líbáním na ústa. Klient tak může zažít napodobeninu skutečného vztahu.
Tuto zkratku často používají prostitutky nebo ženy na eskort, když uveřejňují inzeráty na poskytování svých služeb v novinách nebo na internetu, aby co nejlépe zaujaly a přitáhly klienty. K úkonům, které nabízejí, patří ochota dočasně předstírat přátelský vztah, objímat se, líbat, mazlit a nabízejí také vaginální, orální i anální sex. GFE je v poslední době velmi populární a žádanou službou, protože dokáže napodobovat skutečný vztah.
P.S. - jinak když by to bylo obráceně, že holčině by se nelíbilo něco z tvoji strany. Jak by si reagoval? Min. bys přestal nebo se zeptal co je špatně. Zda dotyčná se cítí uražená a můžete to být opravdu TOP GFE, nezbývá nic jiného než se na ni vy*rat a to doslovně. Do hlavy ji nevidíš a ona je už takto naprogramovaná, bohužel.