Kurňa, v úterý zas eponedu okolo tak uvidím.. dám info. Jak upřímně já bych se tam možná jen jel podívat zda-li je tam nějaké nové osazenstvo. Do starých bych asi nedloubnul ani klackem z lesa ... Věřím že jako většina se nechá za mrzky peníz ukecat "bez" ....tom20 píše: ↑02 říjen 2022 14:33Včera konec Lipský u lesa až Kadaňská Chomutov,tři stálý šlápoty. Všechny jsem měl,bohuželMenší černovláska kolem 40 s bílou kabelkou,dost zmalovaná. Snaživá,kouří rychle ale poctivě,taková ukecaná,v pohodě. Aktivní při mrdu,vypadá nadrženě. Vyšší,zrzka většinou v černých hadrech.Už jsem o ní psal,byla dobrá,ale zhoršila se,moc pospíchá,kouřit bez se jí moc nechce.Prdelatá blondýna kolem 30,asi napůl cikánka.Trochu při těle. Ta jediná z nich není sjetá
Ale má takový styl jako "moc se mi nechce" ale tak dělej si co chceš
Kouřit bez taky né. Většinou jsou tam v sobotu nebo ve středu,ale možná i dneska. No z nouze jsou asi dobrý. Jinak v tom bordelu v tý rohový ulici bejvá jedna a asi je to ta,co má nick Nikolacv a i kdyby vám stál až u hlavy,tak se jí vyhněte. Umí dobře mluvit,ale jinak to s ní máte tak na 5 minut a čau,zvedá při vaší návštěvě i telefony a je to beztak prasnice. Někdo psal,že tam bejvá,já u ní byl jednou a stačilo
![]()
Tak to asi nebude nic pro tebe,jsou takový dost sešlýDrago001 píše: ↑02 říjen 2022 16:00Kurňa, v úterý zas eponedu okolo tak uvidím.. dám info. Jak upřímně já bych se tam možná jen jel podívat zda-li je tam nějaké nové osazenstvo. Do starých bych asi nedloubnul ani klackem z lesa ... Věřím že jako většina se nechá za mrzky peníz ukecat "bez" ....tom20 píše: ↑02 říjen 2022 14:33Včera konec Lipský u lesa až Kadaňská Chomutov,tři stálý šlápoty. Všechny jsem měl,bohuželMenší černovláska kolem 40 s bílou kabelkou,dost zmalovaná. Snaživá,kouří rychle ale poctivě,taková ukecaná,v pohodě. Aktivní při mrdu,vypadá nadrženě. Vyšší,zrzka většinou v černých hadrech.Už jsem o ní psal,byla dobrá,ale zhoršila se,moc pospíchá,kouřit bez se jí moc nechce.Prdelatá blondýna kolem 30,asi napůl cikánka.Trochu při těle. Ta jediná z nich není sjetá
Ale má takový styl jako "moc se mi nechce" ale tak dělej si co chceš
Kouřit bez taky né. Většinou jsou tam v sobotu nebo ve středu,ale možná i dneska. No z nouze jsou asi dobrý. Jinak v tom bordelu v tý rohový ulici bejvá jedna a asi je to ta,co má nick Nikolacv a i kdyby vám stál až u hlavy,tak se jí vyhněte. Umí dobře mluvit,ale jinak to s ní máte tak na 5 minut a čau,zvedá při vaší návštěvě i telefony a je to beztak prasnice. Někdo psal,že tam bejvá,já u ní byl jednou a stačilo
![]()
Drago001 píše: ↑08 říjen 2022 08:41Tak včera (pátek) jsem jel z Mostu do Dubí a dále ...
Teda to byl výběr ... 0
Most nic....
Bílina - tam na té 70 jak jsou kamery tam byly nějaké mladoucke kofoly u silnice a velice opravdu velice spoře oděné...
Teplice směr dubi opět nic ....
A teď Dubí - v kopci před benzinou jak je odbočka vlevo stála vysoká usměvavá černovlasá bílá holka s vlasy na mikádo říkám si tvl jedu se na ni podívat. Než jsem k ní dojel že odbočím zastavil u ní nějaký kolemjdoucí a začali se vybavovattak zase nic ... na nákladní si melzkusit tam he kurvicek
Jedu dále a slavný kruhac a penzion Miami.... Kofola akorát jde dovnitř zavře dveře.... Do prdele já si snad dnes ani nezapcam....
Dále Dubí az na konec nic ... Pusto prázdno.....
Holky si asi už nechtějí vydělat.
Jo a ještě jedna poznámka bylo to cca mezi 14-15 hodinou..... Tudíž si myslím že když chodí lidé z práce ... Tak by si mohly skočit s nějakou ulevit...![]()
Konec hlášení
Občas jsem s ní byl. Má velmi kvalitní kozy, takový do ruky. S ším mě vždy sere, že pospíchá, ale zase je to kvalitní tělo.