silnice Teplice, Most, KV, Cheb

Perlovka, Karlák, odpočívadlo Rudná směr Plzeň, E55...
Odpovědět
tom20
norník závislák

Re: silnice Teplice, Most, KV, Cheb

Příspěvek od tom20 »

Včera konec Lipský u lesa až Kadaňská Chomutov,tři stálý šlápoty. Všechny jsem měl,bohužel :D Menší černovláska kolem 40 s bílou kabelkou,dost zmalovaná. Snaživá,kouří rychle ale poctivě,taková ukecaná,v pohodě. Aktivní při mrdu,vypadá nadrženě. Vyšší,zrzka většinou v černých hadrech.Už jsem o ní psal,byla dobrá,ale zhoršila se,moc pospíchá,kouřit bez se jí moc nechce.Prdelatá blondýna kolem 30,asi napůl cikánka.Trochu při těle. Ta jediná z nich není sjetá :D Ale má takový styl jako "moc se mi nechce" ale tak dělej si co chceš :D Kouřit bez taky né. Většinou jsou tam v sobotu nebo ve středu,ale možná i dneska. No z nouze jsou asi dobrý. Jinak v tom bordelu v tý rohový ulici bejvá jedna a asi je to ta,co má nick Nikolacv a i kdyby vám stál až u hlavy,tak se jí vyhněte. Umí dobře mluvit,ale jinak to s ní máte tak na 5 minut a čau,zvedá při vaší návštěvě i telefony a je to beztak prasnice. Někdo psal,že tam bejvá,já u ní byl jednou a stačilo :D

Drago001
norník závislák

Příspěvek od Drago001 »

tom20 píše:
02 říjen 2022 14:33
Včera konec Lipský u lesa až Kadaňská Chomutov,tři stálý šlápoty. Všechny jsem měl,bohužel :D Menší černovláska kolem 40 s bílou kabelkou,dost zmalovaná. Snaživá,kouří rychle ale poctivě,taková ukecaná,v pohodě. Aktivní při mrdu,vypadá nadrženě. Vyšší,zrzka většinou v černých hadrech.Už jsem o ní psal,byla dobrá,ale zhoršila se,moc pospíchá,kouřit bez se jí moc nechce.Prdelatá blondýna kolem 30,asi napůl cikánka.Trochu při těle. Ta jediná z nich není sjetá :D Ale má takový styl jako "moc se mi nechce" ale tak dělej si co chceš :D Kouřit bez taky né. Většinou jsou tam v sobotu nebo ve středu,ale možná i dneska. No z nouze jsou asi dobrý. Jinak v tom bordelu v tý rohový ulici bejvá jedna a asi je to ta,co má nick Nikolacv a i kdyby vám stál až u hlavy,tak se jí vyhněte. Umí dobře mluvit,ale jinak to s ní máte tak na 5 minut a čau,zvedá při vaší návštěvě i telefony a je to beztak prasnice. Někdo psal,že tam bejvá,já u ní byl jednou a stačilo :D
Kurňa, v úterý zas eponedu okolo tak uvidím.. dám info. Jak upřímně já bych se tam možná jen jel podívat zda-li je tam nějaké nové osazenstvo. Do starých bych asi nedloubnul ani klackem z lesa ... Věřím že jako většina se nechá za mrzky peníz ukecat "bez" ....

Drago001
norník závislák

Příspěvek od Drago001 »

Jak jsme psal cca před d měsícem jsem potkal v Chomutově (za Chomutovem) na křižovatce " na zebře" taková vyšší pěkná (z auta) mávala usmívala se a měla na sobě jen černé spodary, nebo plavky?!?!?!?!
Tak to byl přesně můj tip - takový ten slovanský tip ženy, vyšší, trošku udělaná (ne tlustá) s hezkým úsměvem. Ale kolegové psaly že je to stará známá... Tak nevím jinak jezdim každý týden okolo. Od té doby jsem ji tam neviděl. Škoda ... Ale brzdit v křižovatce kde je hustý provoz se mi fakt nechce.
No uvidíme jak na tom budou holky v úterý na mé trase. Zase nejspíš vyhraje nějaký ten privatek 🤭🙃

tom20
norník závislák

Příspěvek od tom20 »

Drago001 píše:
02 říjen 2022 16:00
tom20 píše:
02 říjen 2022 14:33
Kurňa, v úterý zas eponedu okolo tak uvidím.. dám info. Jak upřímně já bych se tam možná jen jel podívat zda-li je tam nějaké nové osazenstvo. Do starých bych asi nedloubnul ani klackem z lesa ... Věřím že jako většina se nechá za mrzky peníz ukecat "bez" ....
Tak to asi nebude nic pro tebe,jsou takový dost sešlý :D Tu co popisuješ jsem tam asi v životě neviděl a to tam jsem tam často,ale připomíná mi jednu,co tam stávala blíž ke Globusu,kdyby teda zhubla a pořád u ní byl pasák,což je taky nic moc :D

Drago001
norník závislák

Příspěvek od Drago001 »

Tak včera (pátek) jsem jel z Mostu do Dubí a dále ...
Teda to byl výběr ... 0
Most nic....
Bílina - tam na té 70 jak jsou kamery tam byly nějaké mladoucke kofoly u silnice a velice opravdu velice spoře oděné...
Teplice směr dubi opět nic ....
A teď Dubí - v kopci před benzinou jak je odbočka vlevo stála vysoká usměvavá černovlasá bílá holka s vlasy na mikádo říkám si tvl jedu se na ni podívat. Než jsem k ní dojel že odbočím zastavil u ní nějaký kolemjdoucí a začali se vybavovat 🙄 tak zase nic ...
Jedu dále a slavný kruhac a penzion Miami.... Kofola akorát jde dovnitř zavře dveře.... Do prdele já si snad dnes ani nezapcam....
Dále Dubí az na konec nic ... Pusto prázdno.....
Holky si asi už nechtějí vydělat.
Jo a ještě jedna poznámka bylo to cca mezi 14-15 hodinou..... Tudíž si myslím že když chodí lidé z práce ... Tak by si mohly skočit s nějakou ulevit...🤣
Konec hlášení

edousek33
norník závislák

Příspěvek od edousek33 »

Drago001 píše:
08 říjen 2022 08:41
Tak včera (pátek) jsem jel z Mostu do Dubí a dále ...
Teda to byl výběr ... 0
Most nic....
Bílina - tam na té 70 jak jsou kamery tam byly nějaké mladoucke kofoly u silnice a velice opravdu velice spoře oděné...
Teplice směr dubi opět nic ....
A teď Dubí - v kopci před benzinou jak je odbočka vlevo stála vysoká usměvavá černovlasá bílá holka s vlasy na mikádo říkám si tvl jedu se na ni podívat. Než jsem k ní dojel že odbočím zastavil u ní nějaký kolemjdoucí a začali se vybavovat 🙄 tak zase nic ... na nákladní si melzkusit tam he kurvicek
Jedu dále a slavný kruhac a penzion Miami.... Kofola akorát jde dovnitř zavře dveře.... Do prdele já si snad dnes ani nezapcam....
Dále Dubí az na konec nic ... Pusto prázdno.....
Holky si asi už nechtějí vydělat.
Jo a ještě jedna poznámka bylo to cca mezi 14-15 hodinou..... Tudíž si myslím že když chodí lidé z práce ... Tak by si mohly skočit s nějakou ulevit...🤣
Konec hlášení

Ampliik
začátečník

Příspěvek od Ampliik »

Ahoj, už měl někdo čest s Káťou, která pohybuje v Dubí, shodou okolností jsem na ni narazil na FB, https://www.facebook.com/profile.php?id=100055313966260 Kacenka Scukova

edousek33
norník závislák

Příspěvek od edousek33 »

Ampliik píše:
09 říjen 2022 22:44
Ahoj, už měl někdo čest s Káťou, která pohybuje v Dubí, shodou okolností jsem na ni narazil na FB, https://www.facebook.com/profile.php?id=100055313966260 Kacenka Scukova
Kde šlape půjdu sni?

jan.cerny84
pokročilý

Příspěvek od jan.cerny84 »

edousek33 píše:
10 říjen 2022 07:28
Ampliik píše:
09 říjen 2022 22:44
Kde šlape půjdu sni?
Občas jsem s ní byl. Má velmi kvalitní kozy, takový do ruky. S ším mě vždy sere, že pospíchá, ale zase je to kvalitní tělo.

divoch1108
panic

Příspěvek od divoch1108 »

to je její styl. Ale za mně nic moc. Já bych nedoporučil.

TemkoXXX
začátečník

Příspěvek od TemkoXXX »

Je někde zase krásná ochotná těhotná?

Drago001
norník závislák

Příspěvek od Drago001 »

Hoši, dnes v Dubí taková vysoká mladounka cikanecka.... Hezky se na mně usmívala já na ni .. a ještě se po mně otáčela ... Kurva já mít čas ... Ztrestal bych ji .. byla fakt líbivá

edousek33
norník závislák

Příspěvek od edousek33 »

Drago001 píše:
25 říjen 2022 19:03
Hoši, dnes v Dubí taková vysoká mladounka cikanecka.... Hezky se na mně usmívala já na ni .. a ještě se po mně otáčela ... Kurva já mít čas ... Ztrestal bych ji .. byla fakt líbivá
V Dubí hodně holek běhá mladých kurvicek

vulcan
norník závislák

Příspěvek od vulcan »

edousek33 píše:
25 říjen 2022 20:10
V Dubí hodně holek běhá mladých kurvicek
Myslíš jako, že začaly dělat atletiku ? :shock:
vulcan

Fajnšmekr122
norník závislák