Dominikánská Republika

Brazílie, Kuba, Dominikána atd.

Moderátor: bullseye

kraken89
pokročilý

Re: Dominikánská Republika

Příspěvek od kraken89 »

Disclaimer: Všem vám moc přeju pozitivní zážitky a nic nezpochybňuju.
Jeli jsme do DR tři kamarádi, všichni rádi čokolády. Jeden to trochu rozbil, když se zrovna blbec zamiloval, ale přejeme, že :)) no přemotivovaný já, přes dva roky jen sem tam šťouch, jsem rozjel tinder na plné obrátky. Rád bych na úvod varoval novice - nepřiznávejte že jste tam poprvé, hlavně když neumíte španělsky. S angličtinou a jako novicové do DR jste pro ně totiž automaticky nejlepší cíl všech scamů.
Nyní konkrétně, abych byl fér. Další disclaimer, nebo lépe řečeno asi self-assurencer:)) Nemám problém se seznámit s holkama osobně,vztahů jak dlouhých nebo povrchních jsem měl víc než dost. Mocrkát jsem za holkou prostě přišel a nějak to uhrál. Některé takové příme oslovení vyděsí, ale některé, ty nejlepší právě naopak. Tinder je ale pro mě asi hra nedostižná a nepochopená. V DR jak jsem i později vyzjistil od mnístních je ale extrémně plný scamu. Hlavně anglicky komunikující jsou buďto podvodnice nebo kurvy za cenu 100USD a více. Podvodnice na DR způsob ale znamená holku co vypadá ale dlouho ještě 18 nemá a následná domluva s policií a dalšími orgány vás dožene buď za mříže nebo na mizinu. Pokud by vás zajímaly příběhy nebo problémy s místní policií i občany, co jsme si vyslechli, klidně sepíšu. Lidský život zde ale nemá téměř cenu a nejdrsnější zárověň nejcenější rada byla právě první den od české rodiny. Pokud nabouráte, i pokud někoho srazíte, jeďte okamžitě pryč. Doslova "kopnětě ho do příkopu a pryč, nebo vás oholí nebo zavřou".
Cestovali jsme zde s dost rozsáhlým infem + jsme strávily první den s českou rodinou po třítýdenní dovolené a protože tři týpci, z toho dva dost zcestovalí, jsme si i dost troufali. Fér otevřená mysl většinou přitahovala i stejné lidi. Většinou.
Takže teď něco konkrétního. Po upadnutí do reality, kde většina z předdomluvených Tinder Gold neklapla, nebo byla falešných, jsem po pár dne hecl jednu. Bylo to v La Romaně (mimochodem úžasné město - silná atmosféra). Značné posilněn jsem sedl do auta a vyjel. Domluva byla v eng, tak jsem naivně věřil. Dojel jsem do čtvrti, která působila absolutně mrtvě a děsivě. Před poslední zatáčkou jsem ještě zastavil a posilnil se. První red flag který jsem nenásledoval, ale měl, byla nejspíše matka dotyčné. Ta totiž nahlídla do auta jako první a až když schválila, žabička nasedla. Vypadala mladě ale uvěřitelně. Drobounká polotmavá, krásná prdelka i prsa. Pevná. Péro velelo. Jen jsme vyjeli a zjistil že ani slovo anglicky. Aha? kdo to domlouval. vyrozumněl jsem ale, že potřebuje cigára. Navedla mě a zastavili jsme u takového pochybného obchůdku za mříží. Nejpochybnější ale bylo asi 15-20 místních, kteří na té křižovatce postávali ve všech směrech. Postřehl jsem i nějakou komunikaci s ní. Tady byl obří red flag "jeď do piče". Nejel. Nasedla zpět asi po 10 minutách co připadlo jako 100 minut. Jen jsme vyjeli - TEĎ PŘIJDE KONEČNĚ SPÁD. Nesnáším psaní kapitálkami, ale musel jsem pro netrpělivé. Na další křižovatce - troubení vlaku, v kuse, intenzivní. Ona začně něco křičet, vlak nikde. Pro upřesnění v tomto městě jsou koleje z plantáží až do města často zde přes den jede vlak ulicemi. Zárověň v tom, zleva dodávka, zprava motorka a na ní dva borci. Ona křičí STOP STOP POLICIA. Já v tom okamžiku, naprosto instinktivně a do teď nepochopitelně, šlapu na plyn Kia Picanto a motorku podjíždím. Dlouhá rovinka, kurva furt křičí STOP STOP POLICIA. Jedu jednou tam, jednou zpátky, motorka samozřejmě furt za mnou. Řvu ať vypadne, nerozumí. Asi jsem měl být gangsta, protože si pamatuju jak v tu ranu si řeknu musíš zastavit, odpoutat ji, otevřít dveře a vystrčit ji. Předtím jsem se totiž zamkl. To taky udělám a vystrčím ji. Ujíždím dál, borci na motorce na mě najíždí a troubí. Já najíždím do nich a nepřemýšlím. Řežu to a skáču ty jejich šílené příčňáky. Po nějakých 10-15 minutách tohoto se uklidním a říkam si co teď? Dávám do navigace naivně police station. 15 min cesty, ujíždím dál. Po chvilce u benzínky policejní pickup, jásám, nádhera. Zastavím za něj v naději záchrany a v tom ve mě zastaví i moji pronáslodovatelé. Jsou to dva policajti :mrgreen: Takže jsem tady x desítek minut ujížděl, najíždel a ohrožoval policajty? OK končím. Začal jsem je smlouvat přes translator, vysvětloval jsem, že jsem myslel, že mě chcou okráct. Kamarádův táta co tam žije, říkal že šlo o jedno. Buchta neměla 18 a oni mě chtěli odrat na pokutách. Domluvené. Po nějakých 10-15 min, kdy stále naznačovali, že chcou tipo tipo, jsem vytáhl z kapsy několik tisíc DR peněz a dal jim asi polovinu. Viděli to, stačilo jim to. Mohl jsem jet.. Popojel jsem jen na benzínku, kde stál ten polizei pickup co me měl zachránit a že nastavím navigaci. Do 2 min u mě ten opičák byl a zvuky a ksichty naznačoval jako WTF, uplať mě taky. Došel ale borec z benzinky, který uměl anglicky, zeptal se co je a když jsem mu to řekl, povídá jeď pryč, já mu to vysvětlím. Odjíždím. Neoddechl jsem si. Hned se na mě pověsí ti dva na motorce a mám jet za nimi. Jedou až na byt, kluci šestý smysl zrovna vše schovali a že jdou pro pivo. Vlezli nám dovnitř a vyzvídali, kdo co dělá a tak. Já napovídal, že prachy zapírat. Nejvíc zabíralo ale, když se kámoš zeptal co jsem udělal a o co vlastně jde. Celé to probíhalo přes překladač. V tu ranu ale borec "nic, nic, OK, jsme tu abysme vám pomohli". nechal si vymazat vše z translatoru a jeli.
díky za pozornost a kdo tomu nevěří ať napíše prosím, ať se zasměju. dík

Odpovědět