Nechci sem znova v jiné formě psát, co už jsem zveřejnil jinde, ale info můžete najít tady [url]http://thajskoasex.ic.cz/obsah.html[/url] - v obsahu vyberte "O sexu v některých dalších zemích".
Moderátor: bullseye
Muže se usporadat verejna sbirka aby ten web zustalyaksas píše:Jelikož končí freehosting a za převod webových stránek je požadována platba 600,-Kč ročně, tak k 28.2.2015 bude web Thajsko a sex zrušen. Pokud někdo bude plánovat výjezd se sexem do Austrálie, může se na mě obrátit o rady po SZ.
Za veřejné poskytnutí rad nemám v úmyslu ještě platit.
Tak za mě je faaaaakt nádherná a těším se jak to dopadlo, jestli ste se potkali a něco bylo. Ona je přesně můj typnudnejkamen píše: ↑09 leden 2023 11:53Jsem ted v Melbourne, poprvy po covidu, predtim hodnekrat. Musim rict neznam vubec aussie sex scenu, nebyl nikdy cas na to a ani me to extra nezajimalo. Dnes na wechat odpoledne me prekvapila zprava od jedne zensky kterou znam jeste z 2019? a naposled jsme si psali kdyz zacala pandemie a holcina byla doma zavrena s maminkou cela nestastna a zoufala bez penez. Je to mongolka, stretl jsem ji v saune Macao a pak dalsi vecer/noc stravila se mnou. Jsem o ni psal v sekci Macao a kdyz se nemylim i fotku tam ma. Na zaklade jedne me fotky z vikendu se mi ozvala, videla ze jsem v Melbourne a hned se zacala aktivne vyptavat ci jsem fakt tady a ona taky je v Melbourne. Pripojila jednu fotku predpokladam aktualnou, no vypada trochu jinak nez jsem ji znal, ted uz ma 25. Prej tady studuje anglictinu, no moc se mi to nechce verit. Jako asi studuje aby mela viza jenze vedle toho asi potrebuje vydelavat na nocleh/jidlo/zivot atd a urcite to bude neco jako spolecnice prip mozna nejaky klub? Fakt netusim, jasne mi napsala kdyz budu chtit muzeme spolu stravit cas, jen nevim jak to myslelaprotoze kolik by me to stalo nepsala, predpokladam ne zadara nejsem zadny young handsome man
Vecer znova bombardovala textovkama do kdy jsem v Melbourne a urcite at dam vedet kdy budu chtit se stretnout plus zadala o instagram to bohuzel nemam, skoda, asi bych videl vic fotek od ni. Napsal jsem ji mozna nejdriv ctvrtek, driv to nestiham co je fakt a taky chci aby sama zacala psat prip nejakou tarifu nebo co vlastne predstavuje pod stravenim casu, snad ne jen jidlo nekde
![]()
Pak napisu jak to s ni vypada, fotku jsem pripojil, dost me prekvapilo ze je tady, sice byla moc fajn holcina jenze neni uplne muj typ co vyhledavam a vzal jsem ji jeste predtim nez jsem videl jeji tetovani a pak jako jedina s dobrou anglictinou byla osvezenim v Macao.