Ale ono to nechutné vskutku je. Komentoval jsem to, protože mám čím přispět. A to je ten fakt, že je to nechutné. Průměrně inteligentní člověk zajisté pochopil smysl komentáře.
Amputace
Re: Amputace
pro někoho je nechutnej anál nebo piss, a to sou eště docela běžný praktiky; sto lidí, stojedna chutí, co se furt musíte do někoho srát moralizačníma kydama? pokud to dotyční dělají dobrovolně a nikoho s tím nebotěžujou, je vám po tom hovno
proč si tydle svoje tupý žgryndy nenecháte pro farářa, kterýmu se chodíte vyzpovídat, že se kurvíte, kreténi? nezdá se mi, že by se na todle někdo ptal
proč si tydle svoje tupý žgryndy nenecháte pro farářa, kterýmu se chodíte vyzpovídat, že se kurvíte, kreténi? nezdá se mi, že by se na todle někdo ptal
Smutné, smutné, smutné.Dylenhunt píše: ↑20 srpen 2022 16:21pro někoho je nechutnej anál nebo piss, a to sou eště docela běžný praktiky; sto lidí, stojedna chutí, co se furt musíte do někoho srát moralizačníma kydama? pokud to dotyční dělají dobrovolně a nikoho s tím nebotěžujou, je vám po tom hovno
ano, seš fakt smutnej