Romcus píše: ↑31 leden 2023 23:05
Zdary pánové, mám dotaz zda už tady někdo navštívil Satanelu v Praze?
A to konkrétně Markétu a Lucii?
Zajímalo by mě, zda tyto slečny jdou objednat obě najednou a to konkrétně třeba na 2-3h?
Jaké s nimi máte zkušenosti a se salónem celkovým?
Objednal si je někdo na strapon, masáž prost. Handjob třeba? Některé zkušenosti, co vše dovolí.. jak vlastně celé ty 2-3h probíhají, jak hodnotite masérky, jejich přístup? Díky za info
Popripade klidně i nějaké jiné masérky, co dělají tyhle praktiky a užili jste si to s nimi na 100%.
Ahoj, tak Satanela je asi jeden z nejstarších podniků tohoto typu v Praze a Marketa tam pracuje už minimálně 15 let.
Myslím že zkušenosti s tímto místem má fakt hodně lidí.
Mohu se podělit o svoji - byl jsem tam v roce 2011 zrovna u Markety. Bylo mi pár let přes 20 a byla to moje premiéra v BDSM, vůbec první zkušenost.
Byl jsem na Marketu velmi natěšený, měla nádherné sexy fotky a text vypadal přesvědčivě. Navíc v té době moc BDSM podniků v Praze nebylo a také jsem chtěl jít na jistotu, do ověřeného místa.
No musím říct že mě to tam nenadchlo už tehdy, i jako úplného nováčka, a to tak že jsem uvažoval jestli vůbec s těmito praktikami pokračovat.
Domluva byla super, telefonicky a emailem, chtěl jsem jednoduchý scénář pro začátečníka a jezení rozmačkaného banánu z nohou.
Marketa mě uvítala v sexy krátkých kožených šatech, na vysokých podpatcích, krásná blondýna s velkými prsy. Usadila mě na gauč a trochu si se mnou povídala, byl jsem velmi nervózní ale ona byla v pohodě.
Byla moc pěkná, jako na těch foto, takže vzhledově to nemělo chybu a byl jsem naladěný na pořádnou lekci s krásnou Madam.
Bohužel co se týče lekce tak to probíhalo dost strojově, a Marketa nebyla nijak dominantní, nedostal jsem skoro žádné emoční povzbuzení. Lízání banánu z nohou krásné Madam bylo vzrušující, ale chtěl jsem cítit i nějakou dominanci z druhé strany, aby mě nějak potrápila, překvapila, slovně motivovala něco dělat, třeba i nadávala. Ale ona jen potichu říkala udělej toto a tamto, vše v rámci scénáře, a vypadala znuděně. Takže jsem se nedokázal vžít do nějaké nové role vůbec a připadal jsem si trochu divně. Měl jsem v rámci scénáře lehčí výprask, vodítko, boot a foot fetiš, dostal jsem i facesitting, dala mi do pusy dildo a sedla si na můj obličej a trochu si tím dildem uspokojila. Libilo se mi to ale nepřipadal jsem si u toho nijak přirozeně. Nakonec jsem si musel udělat rukou na podlahu a ona mi mezitím dávala výprask, což se mi z celé lekce asi líbilo nejvíc, během posledních pěti minut jsem konečně dostal dominanci o jaké jsem fantazíroval. Ale zas to pokazila tím že když jsem se udělal tak mi rozkázala abych si po sobě olízal tu podlahu. Najednou byla dominantní, a takový obrat jsem nečekal a navíc po tom co jsem se udělal tak to vzrušení samozřejmě bylo pryč, a vůbec se mi nechtělo pokračovat. A také na jezení svého semene jsem nebyl jako nováček vůbec připraven. Takže jsem to odmítl a ona se na mě jen udiveně podívala že jako co si to dovoluji. Ale potom zas byla v pohodě, trochu jsem se s ní povídal po ukončení lekce, a šel pryč.
Ale co mě nejvíc zklamalo - stalo to 3000 kč na hodinu, a to v roce 2011. Před lekcí jsem jako nezkušený v tomto oboru si myslel že cena bude odpovídat kvalitě. Po odchodu ze studia jsem víc myslel ne na ten nový zážitek ale na utracené peníze a litoval jsem, dal bych za to 2x méně. Do Satanely jsem se nikdy nevrátil už a s BDSM jsem pokračoval až po větší přestávce.
Jinak to studio bylo čisté, ale prý fotky Markety už jsou několik let staré a realitě moc neodpovídají.
Pravidelným uživatelem BDSM služeb jsem se stal až po návštěvě Madam Coco na Vinohradech, a to v roce 2014
Šel jsem k ní protože už měla dost dobrých recenzí a ta myšlenka že BDSM je přece jen zábava a dokážu si to užit mě neopouštěla, takže jsem se rozhodl že dám tomu ještě šanci. No a nemělo to chybu, ta Madam mě tak uchvátila že jsem na ni pravidelně myslel ještě asi rok, ale nějak jsem se k ní už nedostal a potom skončila v oboru.
Jsem jí tehdy řekl že to je moje premiéra a jsem nezkušený, což nebyla 100% pravda ale takto jsem se cítil. A bylo vidět že si toho, že je to moje "první" lekce, velmi užívá. A i když byla při lekci flegmatická a klidná, byla dost dominantní, a předvedla mi pár kousků na které jsem nečekal a které byly "na hráni", a na které pořád vzpomínám. Například jsem tehdy ještě nechtěl panský anál, vysloveně jsem jí řekl, že na to ještě nejsem připraven a trochu se bojím. A ona mi při lekci zavázala oči, vodila po místnosti a nakonec postavila na čtyři. Když mi rozvázala oči tak jsem se ocitl před velkým zrcadlem, ona stala za mnou na kolenou a se šibalským úsměvem začala mě "šukat". Ale neměla připínák, jen pohybovala pánví u mého zadku a předstírala panský anál, rozkázala abych se na sebe díval a představil si jaké by to bylo kdyby mě doopravdy šukala. A fakt vypadala vzrušeně u toho a smála se, No WOW, moc se mi to líbilo.

A také mi například zavázala oči, postavila na kolena před gauč, dala do svázaných rukou vibrační hlavici abych ji držel, a touto vibrační hlavicí se na gauči uspokojila. Neviděl jsem co dělám, ale to bylo tak očividné, že jsem se také velmi vzrušil, že jsem hračka pro uspokojování Madam, a jak krásně vzdychá a chvěje se a drží mě za ruce. A to ani nebylo domluvené ve scénáři, byla to čistě improvizace z její strany. Po lekci mi rozkázala políbit nohu a u toho řekla větu "no, uvidíme co z tebe vyroste".

Ano, po této lekci ze mně fakt něco vyrostlo, měla pravdu.
Přikládám foto Coco pro toho kdo si ji nepamatuje, jinak takové nostalgické okénko

- coco
- coco1.jpg (85.31 KiB) Zobrazeno 258 x